Hur skapar jag en klädbutik?

Wielkomment, welcome och välkommen till ett nytt fantastiskt inlägg. Nu så ska du få lära dig hur du skapar den mest exklusiva mode-butiken du bara drömt om. Du kommer att hitta tips på möbler bla.

Det viktiga du ska tänka på innan du börjar bygger är främförallt storleken på din affär. Om den ska vara på stuket lyx så ska det vara en stoor öppen yta, med få klädhängare/accesoarer att köpa- mellanrummet ska vara stort!

Du måste också tänka på vad för slags kläder du vill föreslå till dina kunder, dvs vad du har nedladdat etc. Det ska gå en röd tråd genom din butiksidé.

Om du vill att de ska se pro och lyxigt ut välj en färgsklala mellan vit och brun/trä. Golvet ska helst inte vara i trä eller parkett för då ser det mer ut som ett bibliotek, så välj heltäckningsmatta eller lik.

okej nu till själva inredningen av din lyxbutik:

http://sunairsims.enorth.com.cn/ är hemsidan som tillfredställer dina möbel-behov. Du klickar dig in på object, och sedan på sidantalet där du klickar för att få fram downloaden.
Från s. 58 - 52 hittar du en serie med sköna och lyxiga klädhängare, parfymställ, affischer, bänkar, sko-hängare m.m.
På s. 45 hittas en grymt snygg garderob, och på s.23 (22) hittar du även en glamourös look för den perfekta fashion-storen.

Lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0