Spore RELEASE

Om ni har läst i möjligtvis förra årets SimPLAY var det en stor artikel om Will Wrights kommande projekt SPORE. Nu är en release släppt och informationen är finally official!

4 september

*BOOOOOOOOOM*
I höst är det dags för nästa Big Bang! Electronic Arts Inc. och Maxis har offentliggjort att det nya spelet SporeTM, från skaparna av The Sims, kommer att få premiär den 4 september i år. Spore kommer att släppas till PC, Mac, Nintendo DSTM samt till mobiltelefon.

- Väntan är nästan över. Vi genomgår nu de sista stadierna av testning och finjustering av Spore och teamet ser verkligen fram emot att se det kosmos av innehåll som spelarna kommer att skapa i höst, berättar Maxis chefsdesigner Will Wright.

Spore ger spelaren ett personligt universum där de kan skapa liv, etablera stammar, bygga civilisationer, konstruera hela världar och utforska ett universum skapat av andra spelare. Mängder av verktyg finns tillgängliga för att bygga och därigenom påverka i stort sett varje del av detta universum - varelser, fordon, byggnader och till och med rymdskepp. Spelaren kan även dela med sig av sina skapelser till resten av världen eller utforska en oändlighet av nya galaxer - skapade av användarna själva.

Kommer ni köpa SPORE? Det kommer nog bli som Sims, fast ääännu större sättning där man själv typ är gud.

källa: Thesims.se och www.Spore.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0