The Sims 2 Mobile- Rescension

image143


Sims 2 till mobilen verkar vara en dröm- tänk att på tåget varje morgon få uträtta sin dagliga dos av The Sims! Eller? Simsnörden testar spelet som är anpassat för nallen.

Beskrivningen av spelet från thesims.se;image144
Det bästsäljande PC-spelet kommer till mobiltelefonerna, så att du kan ta med dig dina simmar överallt.

I The Sims 2 följer du dina simmar från vaggan till graven genom alla livets höjdpunkter. De föds. De dör. Resten är upp till dig... Och nu händer allt i din telefon!

Skapa dina simmar, sätt dem i extrema situationer, uppfyll deras drömmar och styr över ett anpassningsbart hus. Roa dig med dina simmar i timmar av spel utan mål. Men om du har bråttom kan du köra ett fem-minuters spel med snabba, belönande instruktioner för dina simmar.

Allt du älskar med The Sims 2 finns nu i mobilen. Ta med dem var som helst, när som helst.
[...]

WOW! Vilken cool bild och logga! Verkar helt underbart tycker man, men stämmer detta? Svaret är nej.

För 50 kr får du ett b-spel som egentligen inte har någonting alls med the sims 2 att göra, mer en sämre version av ettan. Låt mig förklara spelet från början;

Du får upp en ruta där du väljer kön och sedan mellan en rad olika namn(ex Ruby, Lucy). Din sim har en outfit som man kan välja mellan olika färger. Detta är samma outfits, hårfrisyrer som i ts2, bara i mkt sämre grafik.
Hela spelet har dålig grafik.

Du hamnar i ett hus, där du inte kan bygga någonting, utan välja av ca 5 möbler att placera i ditt hus i olika kategorier. Personen har vissa önskningar, typ köpa en kaffemaskin, men annars så bara flyter den runt. Det finns inte så mkt roligt man kan göra med den. Om det kommer någon på besök och man ska göra nåt med den kommer det upp en ny ruta där man klickar på olika alternativ.(Se bild 2 nedan)

Menyn är krånglig, det finns inga speciella instruktioner att kunna få hjälp eller vägledning och det finns ingen mening i det här spelet. I informationen ovan står det att man för, föds och åldras-BULLSHIT. Det är nästan skrattretande hur mycket de har förskönat detta lilla mobilspel.


Somsagt, lyd mitt råd och KÖP DET INTE!
(Men om du möjligtvis ändå skulle vela ha de så se till att komma nära mig och blåtanda det)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0