Lite mer om fritid...

Här kommer lite mer information som är rolig att veta:
  • När man nått max "intresse" för sin Hobby, kommer man in i "The Zone". Det lyser vitt om kring simen när den håller på med en aktivitet som är förknippad med hobbyn, och man blir helfokuserad.
  • Livsbelöningar. Tänk dig när du väljer fördelar i arbetsliv, men detta är inte för ditt företag utan för dig! Varje sim har 4 poäng att fördela från början, men den kan få fler med tiden.
  • Det finns fyra olika kategorier att bygga upp fördelar i. En för vanliga behov ex. bli mindre kissnödig, en för ambitionen, en för resa/karriär och sen finns det en fjärde där man kan välja en 2:a ambition!
  • Då kommer vi till den nya valbara ambitionen. Varm macka, tror jag att man översätter den till. Den handlar om att, tadaa- äta varmamackor. Det låter lite onödigt men det är väldigt bra för simmar som inte vill bli tjocka, för man kan välja en fördel att kunna äta hur mycket som helst och behålla formen.
  • Varje nyinflyttad familj får en snygg dator i present. Gratis!
  • På denna underbara dator kan du blogga, surfa, och spela The Sims 3!! Detta betyder alltså att EA & Maxis måste ha någonting på gång när det gäller Ts3, ryktet är nu sanning.
  • Övriga nya möbler är helt nya set för sovrummet, och äntligen till alla gulliga bebisar och småbarn! Då vi tidigare sett hur småbarnen alltid få sova i samma säng, kissa på samma röda potta (om man inte laddat ner förstås) så kan de nu avnjuta sömnen i en härlig träsäng med dekorerande tyg.
  • KÖK. Sprillans nytt set med flashiga kylskåp och spis etc.
  • I varje kvarter finns 10 hemliga tomter/klubbar. Om en i familjen arbetat till sig ett medlemskort så kan den ta med hela familjen till den hemliga tomten. Beroende på intresse så finns typ alla saker som är förknippat med den, men annars är det inte så jättekul.
  • Om någon sim är intresserad av natur vill den kanske leta lite småkryp. Om man hittar nåt kan man märka hur man får upp en typ av liknande ruta med semesterminnen, fast detta är småkryp/fjärilar/larver/insekter i allmänhet, som blir då ifyllt om man har hittat nåt. En riktig samlar box helt enkelt!
  • Hobbytidningar kommer en gång i veckan.
  • i tidningen kan du läsa artikel om din hobby/hobbies, och du kan prata om din hobby med andra. i ett viss stadium kan du tillochmed ge föreläsningar om ditt brinnande intresse.

image102image104image103image106image107

bild:thesims2.com


Kommentarer
Postat av: Knightlord

Grillad macka heter den inte, utan varma macka, och är ingen ny ambition, den kom med Nattliv, en sim kunde få den om denne bytte ambition med simbytkulan och misslyckades.

2008-01-22 @ 17:41:39
Postat av: Liselotte

Okej, tack för rättningen!
Bim sa nåt om en ny ambition och den hette Grilled Toast, men jag antar att jag hörde fel! :)

2008-01-22 @ 18:52:34
URL: http://simsnorden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0