Nytt prylpaket!

image118
Som vanligt så har vi ett nytt prylpaket på gång!

Simsvärlden över publicerade igår(23/1) nyheten om det nya prylpaketet Kök&Badrum.

Det tycker jag faktiskt är på tiden, vi ser mer och mer hur nya kläder och möbler för speciella tillfällen kommer, men kök och badrum är faktiskt något som verkligen behöver updateras!

Bli dina simmars egna inredningsdesigner! Designa om de mest nödvändiga boytorna för dina simmar till lyxiga oaser. Förvandla badrummet till en romantisk fristad med stiligt lejontassbadkar och lugnande belysning. En vacker glasdusch och skålhandfat ger badrummet en modern stil. Gör kök som passar just dina simmar med moderna vitvaror, gjutjärnsspis, bänkskivor i granit och köksskåp i naturträ. För att dina simmar verkligen ska njuta av sina nya överdådiga rum, behöver du förse dem med passande kläder och accessoarer, såsom lyxiga spa-badrockar och designade förkläden. Skapa drömbadrum och kök med nya möbler, inredningsdetaljer och kläder!
thesims.se

Än så länge, så finns det inga bilder eller filmer uppladdade på hemsidan, men jag antar att inom kort finns det mer information!

image119
Bilder från Tonårsprylar.

Another quote: Det finns nya hobbytidningar att hitta på sims.se

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag tycker det är jättebra att det ÄNTLIGEN kommer mer badrumsprylar! Köket har ju iaf utvecklats lite ibland, men badrummet har har ju nästan inte alls utvecklats sedan grundspelet. Detta har jag också bloggat om ;)

2008-01-24 @ 21:40:04
URL: http://lovehia.blogg.se
Postat av: Peva

Ååh, måste bah köpa det :)

2008-01-25 @ 18:04:59
URL: http://greenplum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0