Svar till Michelle

Hejsan. Du verkar vara jätte duktig på det här med sims ! :P Jag har ju alla the sims spelen. Och så gick jag in på Piratebay.org och kollade efter sims 2. Och då hittade jag något som heter Erotic Dreams. Sedan jag installerade de blev aldrig min grafik sig lik igen , den är ganska suddig. Man ser tex. inte mascaran spec bra på mina simmar. Så jag tog bort alla sims och installerade om allt, men grafiken är inte bra än på The sims 2. Har du någon aning om vad som kan vara fel??

// Michelle

PS. Ladda aldrig ner "Erotic sims 2" Det är någon som har typ gjort om the sims 2, för att det ska bli ett lite mer sexuellt spel. Grafiken blir helt fucked up och spräket är något arabiskt eller likande .. Allt blir bara krångel och fel. DS.

Svar:
Hej!
För det första så vill jag avråda er alla att aldrig ladda ner någonting från nätet som inte är ett äkta EP. För det andra så kan det komma med trubbel när du laddar ner någonting. Se till att kolla på kommentarer, betyg, om många är nöjda och laddat ner etc. Jag tycker dock att det är värt att köpa spelen.

Jag är inte värsta datateknikern, men grafiken börjar pajja när det finns för mycket olika program och grejer på datorn. Det behöver inte speciellt vara kopplat till The sims 2, utan äver andra saker. Jag tror att det "spelet" som du laddade ned fortfarande finns kvar på datorn och den orsakar trubbel. Kolla genom papperskorgen, programfiler m.m. för att vara helt säker på att programmet är borta!

Lycka till
Liselotte
Rösta på mig

Kommentarer
Postat av: Emily

Windows inbyggda (Lägg till/ta bort) program är ganska sugit. Ett man kan använda istället är Revo Uninstaller, som är mycket bättre på att ta bort filer och mappar som annars kan ligga kvar och skräpa efteråt. Det kan även ta bort sådant som är kopplat till programmet men inte nödvändigtvis syns, i registret t.ex. (detta är valfritt, bara att bocka ur rutorna om man är osäker).



Programmet kan också rensa datorn på andra onödiga/temporära (logg/historik) filer som bara ligger och tar plats på hårddisken, som skapas av din webbläsare, office m.m. och ta bort filer som (faktiskt) finns kvar i datorn även efter du tömt papperskorgen.



Ledsen om jag låter som en annons, men programmet är bra och gratis! Finns här:

http://pcforalla.idg.se/2.4476/1.159791

eller här:

http://www.revouninstaller.com/



Tack för en kul blogg!

2008-06-15 @ 18:32:50
URL: http://blogg.passagen.se/emilydaily
Postat av: Jonna

Hej!

Jätte snygg sida måste jag säga först och främst, Lätt att hitta hjälp åxå! :D

Jag vet inte vart jag ska skriva frågan, så jag skriver det i den här ''spalten'', Det angår att ladda ner hårfrisyrer till body shop.. Jag är själv inte säker, men är det gratis att ladda ner den här hårfrisyren som finns på denna länk ? ; http://linna.modthesims2.com/download.php?t=312533

Vill gärna ha svar, för ifall det kostar vill jag inte ladda ner, och jag får inte ladda ner häller :(

Tack för mej :D

2008-12-28 @ 21:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0