Så klarar du av Universitetet

Ju fler expansionpaket det har kommit har det allra första- The Sims 2 Studentliv- kommit lite i skymundan. Man orkar aldrig ta sina simmar till tröga universitetet, och detta EP känns ganska onödigt- OM du inte lär dig trixen att göra universitetstiden som en dans på rosor för din sim!

Välj huvudämne att ha en inriktining är roligt, men välj efter vilka färdigheter du redan har så blir det enklare. Något ämne som intresserar simmen kan ju också underlätta när det gäller själva studierna.

Bo ensam Studentkorridorer kan ju vara ganska trevliga ioförsig, men det går så onödigt trögt att spela. Att ha ett eget hus känns både smidigare och roligare- vill den vara social är det ju bara att ringa nån från campuskatalogen.

Lagra mat För dig som har arbetsliv (har jag för mig) så kan man "stoppa in rester" av maten. Gör stora portioner makaroner så håller den flera middagar framåt, utan att din sim ens behöver sätta på spisen.

Gå på föreläsningarna Ger bra poäng på betygsskalan, och är bara två timmar. Skriva ca 2 uppgifter brukar också räcka.

Slutbetygsuppsats Det smidigaste som finns är att genom dina inflytelsepoäng låta någon polare skriva den åt dig! Höga betyg och att du mår bättre av att inte suttit med den i några timmar. Kaching.

Glöm inte bort... Simmens hobby. Universitetet är en bra tid att låta simmen utöva och utvecklas i sin hobby. Kanske har den något relaterat till uppgifter som bör göras?

Forska är lite överskattat. Är din mätare full så jobba inte ihjäl dig i onödan. VG+ är det högsta betyget som går att få.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vill bara säga att man behöver "Året Runt" för att kunna lägga undan rester :)



2008-09-28 @ 11:13:38
URL: http://s
Postat av: Liselotte

Åh tack! Men då var det lilla probelemet löst :)

2008-09-28 @ 11:51:38
URL: http://simsnorden.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Tänkte precis skriva att det är året runt som är resternas exansion ^^



Svar: Hur får man CEP då? vet du förresten om, och i så fall hur, man kan ladda ner till Vista ännu?

2008-09-28 @ 15:30:38
URL: http://lovehia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0