Frossa i Gamla Godbitar!

Ni vet hur man kan känna sig när ens favoritsida lagts ned. Besviken över att inte kunna ha skinsen man älskar. MEN, nu är det problemet löst! www.sims2graveyard.com hittar man gamla sims från nedlagda siter såsom SeraSims, SussieSoGood, Siluetta m.m. WONDERBAAR! Ni anar inte min glädje...

puss ^^

Smink för nyårsmiddagen

Den snyggaste Ögonskuggan till nyår är Glam Shadow från Kamikitten
image72
Snyggaste läpparna med lite sparkle från Serasims
image73(jag vet det syns dåligt för min föcking dator men den är snyyg!)
Rouge från Helaena Soft Blush
image74

Det var lite tips från mig ^^

Öppet forum

Hej!
jag funderar på att lägga ner bloggen, men jag tycker att det är så kul att jag inte kan sluta. Jag undrar därför,

har ni nåra speciella önskemål eller tankar om Simsnörden?

kommentera gärna, och gott nytt år! :)

puss L

image71

Dagens download-tips

Ett härligt och vackert nattlinne hittar du på www.kamikitten.net.
Blå siden ger en frostig känsla som förför i vintermörkret.

du kan se bilden på www.kamikitten.net/clothprev_sleep01_2.jpg

Ny hobbytidning!

The Sporty Sim var en ok artikel som var lite basfakta om de olika sporterna som kommer medfölja i Fritid. Hm.. vi får väl se..

Urdrag
[....]Utnyttja din talang
Vissa simmar har en mer aktiv personlighet, vilket gör det lättare för dem att utöva fysiska aktiviteter såsom sport av olika slag. Andra verkar ha en naturlig talang för idrott. Om du är en av dessa lyckliga, se till att utöva hobbies och välja karriär där du kan dra nytta av dina starka sidor[...]

Dagens simstips

gå in på www.wickednoukfamily.com och kolla in en massa downloadshemsidor. Nu i juletid så gillar simmarna att shoppa ute på stan och bli fin :)

Christmas eve- pimpa dina simmar!

När julen närmar sig gör den det inte bara hos oss, utan även för våra simmar. Med Julpaket och året runt kan både snö och tomtefar titta förbi. Se till att vara snyggast på julmiddagen!


image64
image65
1. Hår LaPink, läppar lapink, ögonskugga lapink, rouge lapink, ögonlins lyran, klänning Kamikitten, örhängen lapink
image66image67
2. Klänning Kamikitten, hår kamikitten, glasögon lapink, all makeup lapink
image68image69
3. Klänning Kamikitten, hår lapink, örhängen lapink, all makeup Lapink
image70
4. Underkläder, provoactive Pixie

kamikitten

http://www.kamikitten.net/ är en helt underbar sida som jag har haft kännedom om men aldrig riktigt gått in på. De har jättefina kläder, framförallt klänningar och smink som får en att dregla. Besök!

OBS! Det är .rar filer så ladda ner Winrar, Winzip eller gratis Q-express som jag har börjat med! Kolla mer info på www.modthesims2.com

Fynda sims 2 på Game!

På Game- spelbutik- den 23:e december är det 100:- rabatt på thesims2. Är det inte ett perfekt tillfälle att ge sims till en vän som inte spelar ännu? Man kan också köpa två spel från EA (dvs alla sims) och få 100:- rabatt. Sims åt folket!

Ladda upp inför ts2 Fritid!

På thesims.se ska man publicera s.k. Hobbytidningar, en typ av förklaring inför alla hobbies man kommer kunna upptäcka i det kommande expansionet. Bla har den första tidningen kommit ut, som handlar om Hanna som ska restaurera sin bil. Gå in på www.thesims.se för att läsa den!

Såklart kommer simsnörden även berätta när de andra tidningarna kommer ut.

Nytt releasedatum för Thesims2 Fritid

image63

Dagens simsnörd- intervju med Limeanna

Hej Limeanna!
Goddag.

Vi går snabbt på, hur länge har du spelat thesims?(och hur kommer det sig att du började?)
Första gången jag spelade thesims var när jag var kanske 8 år gammal, då min kompis hade det gamla spelet. Jag blev fast direkt och lyckades skaffa det, och fastnade verkligen för hela spelets upplägg. Och på den vägen är det, mitt simsande har gått lite i perioder, men när Lelle (författare av denna fantastiska blogg) köpte sims2 blev jag fast igen och köpte den nya versionen.

Vad är det bästa med thesims?
Det roligaste tycker jag är att man kan skapa sina egna dokusåpor typ. Jag älskar att göra massa dramatiska affärer mellan alla simmar i mitt kvarter, och man kan verkligen leva ut sina önskedrömmar på simmarna.. eller om man är arg kan man vara dum mot dom.. :P
 
Hur mycket spelar du i veckan?
Det beror helt på hur mycket jag har att göra i skolan och sådär, och vilket humör jag är på. Mellan 0 och 7 timmar kanske? Hinner nästan aldrig spela på vardagar.

Vilket föremål önskar du ska finnas i ts2 som fanns i ts1?
Jag saknar spabadkaren, catwalken och inspelningsbåsen från Superstar. Och också typ glasstånden och sådär (hot date). Det är i alla fall det jag kommer på nu.
 
Beskriv hur din drömexpansion skulle se ut:
Jag gillade Superstarexpansionen väldigt mycket, så jag skulle gärna vilja ha tillbaka det upplägget så att man kan göra stjärnor av sina simmar. Fast det skulle utformas mer så att man framförallt valde en huvudkarriär inom showbiz istället för att man bara gör massa olika saker. Och det skulle finnas fler saker att göra, typ musikal och såntdär, och man skulle få göra auditions och sånt till jobben istället för att bara gå in i en studio och spela in en musikvideo. Det vore coolt
Jag skulle också vilja ha lite mer naturliga sätt för tonåringar att umgås, typ utveckla caféerna så att de blir mer verkliga, och ha typ milkshakebarer eller nånting. Och det vore coolt om man kunde ha tomter som bara ungdomar kunde besöka, och tomter som bara vuxna kan besöka. Då skulle man kunna göra ungdomsgårdar och såntdär. Och jag skulle OCKSÅ vilja utvecka interaktionen "Hänga" så att dom kan hänga lite mer normalt och typ sitta på sängarna eller nåt.
 
Vilket är ditt mest lyckade simsköp?

Oj, det är nästan lättare att säga de som jag ångrar.
Studentliv-paketet var kul i början, men nu är det bara irriterande. Studentperioden är för lång, man hinner tröttna långt innan dom går ut. Det som var positivt med det var dock att det kom instrument och sånt.
Djurliv hade jag kunnat skippa också. Visst, husdjur kan vara kul, men det är inte riktigt värt pengarna. Glitter och Glamour-prylpaketet tycker jag var MYCKET prisvärt! Det kommer många snygga grejer och kläder som man skulle vilja ha själv.
Jag gillar de andra paketen bra, eller de har väl mer eller mindre sina för och nackdelar också men de är i alla fall prisvärda. (arbetsliv, nattliv, året runt, jorden runt).
 
Har du några favoritdownloadssidor?
Jag är inte sådär jättehype på att ladda ner faktiskt, men jag gillar de som Lelle tipsar om när hon har hittat något coolt :) jag orkar dock inte sitta och leta själv. 

Vad ser du för mening i att spela sims?
Det är roligt? :P
Jag får utlopp för mina konstiga visioner och det är faktiskt väldigt kreativt. Fuskar man inte lär man sig även ta hand om ekonomi.
 
Är ts ett tjejspel?
Nej det tycker jag inte, bara för att det inte innehåller våld behöver det inte vara ett tjejspel. Fler killar borde upptäcka det!
 
Hur är din perfekta sim:
Haha jag har redan skapat henne (men hon har desvärre avlidit).
Ebba von Sydow, jobbar som professionell festgäst, har 14 älskare, tre barn med tre olika gifta män, är stenrik på pengar hon har tjänat, spenderar dagarna på underhållning, hela kvarteret känner henne. När hon blev äldre bodde hon först kvar i sin feta villa med två hundar, men flyttade sen in i dottern athenas hus för att ta hand om athenas ena tvillingdotter londons barn medan hon går på universitetet. Lite komplicerat, men jag älskar Ebba! :D (inte riktiga människan alltså). Hon har påverkat hela skönköping.
 
Tack så mycket! Hoppas du diggade frågorna :P

Alltid!

En bild publiceras i ett försök att göra limeanna i verkligheten :P
image62

inside information

angående Ts2 fritid så ryktas det om på thesims.se att det kommer att bli den sista expansionen innan The Sims 3 !!!! :( Hur ser ni på den saken, kommer ni längta efter trean?


Great and big news! The sims 2 Fritid nästa expansion!

Belöna dina simmar med en variation av nya roliga aktiviteter!

SÅ låter inledningsmeningen till det kommande simsexpansionet, The Sims 2 Fritid. Det hela går ut på att utveckla sina simmars hobbies, exempelvis matlagning, keramik, balett och amerikansk fotboll. "Dina simmar har nu flera sätt att ta till sig kunskap, stärka vänskapsband och göra deras liv framgångsrikt." Jag kan inte påstå att jag lockas så jättemycket. Jag menar, hobbies finns det väl redan nog av i The Sims 2?? Året runt, arbetsliv, djurliv... Hur mycket ska de hinna göra under sin livstid? den 29 februari är det release, 84 dagar kvar, priset kommer väl ligga runt 349:- och jag kommer nog inte köpa det här spelet.

Iallafall, det här med hobbys ska då ha en mening. När man har bemästrat en hobby kan man låsa upp belöningar, nya föremål och "hemliga tomter". Man kommer även kunna ställa upp i tävlingar i sitt repsektive ämne, för att kunna konkurrera ut sina grannar (jag anar desperate housewifes anda). Jaja, vi får väl se!

image61

http://www.thesims.se/products.view.asp?id=53&page=4&movie_id=89&movies_nav_page=1&movie_q=hi#mp se en beskrivning av spelet som film. OBS! Du måste vara medlem.

Edwardian style

PÅ modethesims2 hittade jag denna fina kläning bla- kolla in!
image60
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=250453

Ny layout!

Hej hej!
Ny layout på bloggen nu, trevligt och glatt tänkte jag. Vad tycker ni??

Sims2 för Mac!

Hej!
Jag somsagt har varit lite sugen på en Mac, de senaste månaderna efter min prao. Det känns lite flashigare, stilrenare och bättre än PC.(Windows alltså) Men det har bara varit ett problem för mig, jag har inte sett sims 2 till mac! På alla typ coola simshemsidor är det bild på en människa som sitter och spelar framför en mac, och då har man undrat: Är det fejk?? NO! På hemsidan www.macoteket.se kan man beställa alla sims expansions för mac, eller gå och handla dem. Praise the lord säger jag bara!

RSS 2.0