Lyxig interiör

Med en känsla för stil och lyx känns det härligt att surfa på http://www.sims2-studio.de/index.htm . Men jag blir gryt besviken. SÅklart är det en betal sida, som förövrigt är olagligt enligt EA! Men somsagt, jag vill ändå tipsa om att gå in och känna sig lite lyxigare. På lådsas.

Drop it like it's hot

Haha tänker bara på snoop-låten, men den här sidan....... Jag kan inte beskriva min otroliga sims glädje över att äntligen hittat tillbaka till den här hemsidan! När som vanligt surfar runt på simslänkar så glömmer jag ibland att spara de som är bra, vilket hände med den här über-underbara!

http://www.sims2likeithot.de/ är en simsdownloads med en stor klädgarderob med influenser av tidigt 40-50 tal, men även lite modernare stuk som "Hollywood Glamour". Du hittar härliga klänningar till både kvinnan och tonårs-dottern. Det är bara lite halv störande, att alla härliga namn på kategorierna( wedding romance, the coctaildress, vintage butterflies etc.) inte innehåller någonting! Jag antar att de helt enkelt är påväg och under konstruktion.

Under Hollywood glamour kan du hitta klänningarna du sätt på dina favorit kändisar under senatse tiden, tex Jennifer Lopez Oscar- 06. på bilderna hittar du även den lilla svarta, och en underbar rosa skapelse.

öppet forum om thesims

Här kan du skriva om du har frågor eller bara någon kommentar, önskningar om Simsnörden. Jag ska försöka svara så gott det går./ Liselotte


La pink

Youpie! Äntligen har jag hittat den perfekta make-up sidan för mina simmar! Den heter La Pink ( glammigt eller hur?) http://lapink.net är bara en smink-download sida med grymt härliga och glossiga läppar, flashiga ögonskuggor och spa-masker :p! Layoten på sidan är väldigt fin och lätt tillgänglig, och rosa såklart! Ett plus är att modellerna och bilderna hon gör ser väldigt verkliga ut, så Mycket värt ett besök!!

Kändis simmar

Älska eller hata dem, avguda eller avsky dem, vi ser dem dagligen i alla tidningar, och älskar att läsa om deras privatliv- kändisarna. I Sims så var Avril Lavigne och Marilyn Monroe med i superstar har jag för mig, och i Djurliv så kunde man börja leka med Hilary Duff. Simnörden kommer att guida dig till de bästa kändisarna- så lika att du inte sett något annat!

Den första simskändisen som presenteras är; Ashlee Simpson.( tadaa)

För att ladda ner denna skönsjungande och snygga brutta så följ länken http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=233944 .( du måste vara medlem) När du laddar ner så välj öppna istället för spara, den här simmen är packad. Fortsättning följer på den exakta kopian!


H&M Fashion - 10 favoriter

Hej alla nyfikna! Har fått lite feedback på att lägga upp bilder från H&M Fashion, och här kommer mina personliga klädfavoriter. 10 stycken outfits med både tjejer och killar:
image9image10image11image12image13image14image16image17image18image19
Vilken outfit tycker du är snyggast?

Rescension- H&M Fashion

Japp nu har jag köpt det. På en stressig paus mellan pendeltågen i sundbyberg sprang jag till Åhlens och köpte prylpaketet för 149 :-. Bara på framsidan så väcktes nyfikenheten hos mig. Och spelet håller mina förväntningar för den här gången!

Kläderna på spelet är oförträffligbara, det är liksom något speciellt med snygga kläder designade i thesims-stuket, när man laddar ner blir det liksom aldrig samma grej. Det finns mest kläder för vuxna, skitsnygga grejer du själv kanske har hemma i garderoben som tex en grönvit-klänning jag såg tre ex idag på skolavslutningen! Ett stort plus är att outfitsen finns i minst tre olika färgkombinationer. Om du ska köpa det här är det för klädernas skull, för det är inte så mycket att hurra över möblerna enligt min del. Som vanligt får man ut för lite information i guiden där det mer bara står en klyschig beskrivning av prylarna/ dvs inte hur de fungerar!

Skyltdockorna finns i tre olika plagg- inte mer. :( Och det finns en ställning av kläder med likadana kläder som finns på några andra klädhängare i spelet, så nej.

Annars är jag nöjd med mitt köp och kommer att klä mina simmar i h&m outfits!


Jorden Runt nästa säger jag bara! So long och ett skööön sommar!

Downloadsida!

Länge sedan jag skrev om någon sida men här kommer en äkta godbit:
http://distanteyesims.com/ 

Med bekväm layot, snygga hemmagjorda kläder, fylliga läppglans, chica örhängen och härliga bungalows. Stilen är american high school goes punk. Väldigt blandat och ja, den är riktigt snyggt gjord.
Jag själv som bara ääälskar markerade glasögon är detta min guldgruva.

Ichbieneinegummibeare means hejdö!

Laddar!

Jag vet att jag är hysterisk, men jag ser fram emot H&M expansionen såååå mycket! Jag typ älskar den innan jag ens prövat, men jag kommer såklart bli besviken som med alla andra spel. Kommer dock nog inte att spela som en galning eftersom jag försöker ömt och innerligt att lägga ner mitt smått simsberoende. Nu när det är sommar och stekhet ute( dör typ) så ska man inte sitta vid datorn + att jag ska jobba imorgon och fixa kläder till skola avslutningen.

Veckans fråga? Tänker du köpa thesims2 h&M fashion prylpaket?

image8
mohaah lite snö skadar aldrig.

RSS 2.0