Solsken!

Det är så himla härligt att våren har kommit! Så, egentligen borde jag inte sitta vid datorn och blogga men whatever :) Har ändå varit utomhus hela dagen, sååå skönt. Jag har kommit på mig själv med att gå runt och tänka på thesims, oftast när jag ligger i sängen och ska sova eller på promenader. Jag funderar på vad jag ska göra för familjer, kanske ett samhälle, egna skinsidéer. Men sen när jag väl kommer till datorn så blir det ofta att jag aldrig hinner spela och uppfylla mina önskningar- man hamnar alltid på någon downloads-sida(är typ beroende av att hitta nya) och sen sitter man där i en timme, och sen när man är klar har jag oftast ingen lust att fortsätta, jag har ju suttit mycket vid datorn redan... Därför blir det inte så många blogg inlägg så ofta, men men.

Just nu funderar jag på att göra ett nytt samhälle med min familj och alla jag känner, med relationer och utseende som det är i verkligen, får se hur det går..... haha!

ha det så bra nu(även fast ingen läser det här :P) och njut av solen!!! image5


sims in paris

www.simsinparis.com är en väldigt realistisk och unik hemsida. Fullt med bara möbler,(nästan för realistiska för min stil) en del möbler behöver colour enable package( CEP). Fint och värt ett besök!
bedroom5
kids 2

Hur laddar man ner?(tillägnat nybörjare)

1. Gå in på en download hemsida, tex www.lyran.net/ts2
2. Hitta något som du gillar och klicka på ladda ner fil.
3. Ett fönster kommer upp då du klickar spara. Byt namn på filen till det som du tycker passar och har lätt att hitta om det skulle vara någpt problem med filen senare. Tex Lyran brunt linne.
4. Spara filen i mina dokument/eagames/thesims2/downloads. Om den mappen inte finns är det bara att göra en ny och spara den där. Ett tips är att i den mappen göra nya mappar med hemsidornas namn, då får du det lätt och organiserat.
5. Nu har du sparat filen, dax för extrahering. I fönstrets vänstra högra hörn finns en liten ruta som heter mappaktiviteter. Tryck på extrahera alla filer och följ anvisningarna, dvs tryck bara på nästa och sedan slutför.
6. Klipp ut filerna ( kopiera om du vill vara riktigt säker) och placera dem i downloadmappen som ensama filer bredvid varandra( om det är flera eller med mesh).
7. Nu ska dina skins hamna i spelet, om du laddat ner möbler kommer det komma upp en ruta innan du börjar välja kvarter då du väljer aktivera.

Om dina kläder/möbler inte funkar kan det finnas flera anledningar,
- En mesh saknas. Mesh är som "formen" på det du laddat ner, utan grunden så blir det alltså inga downloads. Det står vid nedladdningen vart du kan ladda ner meshen om det behövs och du laddar ner den på samma sätt som ovan.
- Du behöver ett program som tex color enable package(gäller endast möbler) http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541 Om det behövs ska det stå på hemsidan så det är bara att gå tillbaka till den och kolla :)

Auf Widhersen lr nåt ;P


Around the sims 2

www.aroundthesims2.com är en HELT FANTASTISK hemsida som jag nästan bokstavligen Älskar!! Alla olika sorters möbler av alla stilar, proffsigt gjorda- kolla bara nedan!! För alla möbler behövs color enable package(se inlägg om stylistsims) och för kläder behövs winrar. Men som sagt, kläderna vill du inte ladda ner för att de här fullkomligt HEMSKA, nej, möblerna är skitsnygga men kläder och makeup håller inte samma klass.
Dessa nedan är några av mina favoriter, är de inte underbara? Sidan är på engelska och för dig som inte förstår är det bara att klicka på objects och sen får du leta dig fram i det vänstra hörnet. AU REVOIR!( Nu m å s t e jag plugga franska till provet imorgon.....)
image4

Stylistsims

www.stylistsims.net är en välgjord och modern hemsida med många snygga downloads. Stilen går mellan sostifikerad-läckra mönster- vardagschic. För att kunna ladda ner kläderna behöver du Winrar som du kan hämta ner Gratis härhttp://www.rarlab.com/download.htm och för möblerna behövs color enable package http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541. ( För att hämta behöver du vara medlem, men jag råder dej att bli om du inte redan är- modthesims är en av de bästa simscommunitysen över hela världen)

Dessa två program är det bara att installera och fälja anvisningarna, och de är riktigt användbara för de funkar på nästan alla hemsidor. ENJOY! :D
image1image3

Simsnörden- äntligen startad!

Hellu där ute!
Simsnörd?? Välkommen in i klubben! Har funderat på att starta en simsblogg för länge och NU har jag tagit steget in i bloggvärlden( som alla andra haha). Jag kommer att snacka ganska mycket om downloads, tips och mina egna "upplevelser". Lite småfakta om mig själv;

Namn: Liselotte
Bor: Spånga
Ålder: 14
thesims.se-alias: Lime_lotte
Bästa expansion: Åretrunt(!)
Sämsta expansion: Djurliv, tråååååkigt.
Bästa årstiden: VÅR
Stad: Skönköping
Roligaste karaktären: Lilian Trevlig ( gör henne alltid bättre än angelica mohaha)
Jobbar helst med: Frisör-yrket eller möjligtvis musiker.
Lyssnar på: RnB och Jazz, beror på simmen :)

Kopiera gärna och skriv i kommentaren, med DITT svar. I'm intrested you know!

PEACE OUT!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0