Dagens riktiga fynd

Var lite halvnördig idag och "zappade" runt på mts2, och jag kan inte tro mina ögon när jag hittade det perfekta kapet. Skaparen heter BabyAisha och hon har skapat den finaste simsboutiquen jag någonsin sett. Med en lantig stil för hon samman sims, mode, konst och äkta shoppingglädje.

http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=173531
I detta set får man med dekoration, såsom klädesplagg som hänger i luften, skohyllor, golv, vägg, snygga klädhängare, bord att placera saker på, konst m.m. Jag bara älskar denna butik och design. Cred to BabyAisha. Thank you! För nedladdning krävs Arbetsliv och Winrar (se tidigare länk). Njut av bilderna!

image51
image52image53
image54
image55

MÅSTE

Något som ett simsfan måste är bli medlem på www.modthesims2.com

Här hittar du allt man kan önska sig av sims, downloads med skapare från hela världen och en massa tips fusk och tävlingar...... Jag söker på en massa grejer när jag vill ha något specifikt. Go go go!

Sienna Beach - A fashionista dream

Tänk dig Söder, blandat med New York och en somrig strand. Sienna Beach är min nya hippa och coola fashionistastad. Simmarna som bor där MÅSTE vara snygga och coola och äga värsta flashiga företaget. Jag har hunnit till en cool musikaffär- ZONE och en möbelaffär med det senaste. Idag börjar jag på mitt café Märta med tydlig inspiration av gamla möbler och söderchic ( ska göra lite jobboutfits i bodyshop).

Egna kvarter is the SHIT!

Sienna Beach- life is a network. Use it.


LUST

Ah, just nu när det är höst får jag verkligen ett extrasug att spela thesims. När jag ser de orangea löven, vill jag odla äpplen med mina simmar. Många promenader ger inspiration, för thesims är KREATIVT! Vissa av mina vänner mobbar mig ibland för att jag är en lite smått simsnörd (det är vi väl alla??) men de vet ingenting om hur mycket jag får ut i thesims!

Om inte jag börjat spela thesims är jag säker på att jag inte hade varit lika skillad på datorer, van i photoshop, layoutintresserad, haft känsla för färger,design och kläder, men framförallt ett ljus i mörkret, något att leka med när det vanliga livet känns hopplöst.
Thesims är som en bok för mig. Jag älskar att läsa böcker, men nog tycker vi alla att det känns jobbigt när den är slut? I thesims pågår alltid en levande roman där jag kan bestämma vad som ska hända, och det har aldrig något riktigt slut föränns man själv bestämmer sig eller tappar lusten. Intriger och karriär handlar min bok om, vad är din historia?
image50

orientalisk

Jag har äntligen hittat en sida men kläder och accesoarer av någon annan nationalitet än den europeiska eller ameikanska. På Sona Nyl hittas speciella och orientaliska kläder, möbler m.m. Riktigt kul för att poppa upp sin inredning med.

http://jaue.com/SonaNyl/ är hemsidan. Besök. Nu. Genast.
image49

Work of art

Letar du efter tavlor att fylla din sims hem med?
http://www.simthing.net/sims2/s2an/s2anart01.htm hittar du all sorts konst och tavlor som kan passa den kreativa bohemen, lyxälskande adeln eller en normal kärnfamilj. Vraka och välj!

RSS 2.0