Bildtävling!

Vem är den här lilla gullisen? Första rätta gissning får en liten snabb-intervju här på bloggen.(du måste ha en blogg eller mailadress för att delta)

image355


Vem är detta? Namn tack :)


Officiellt forum

För dig som gillar the sims 3 men inte har besökt det officiella forumet är det dags för det nu. De stora skaparna hänger där och läser trådar, och allting handlar om the sims 3 där man även kan få svar på frågor etc. Riktigt nördigt alltså! Observera att diskussionerna går på engelska...

Forum Ts3

image354

Ny patch till Freetime

Brittiska simssiten har nu laddat upp en ny patch till Fritid. Jag vet ej om den är komplett men om man har problem kan den vara bra att ladda ner!


Patchies

Taggad!

Åh vad jag känner mig sugen på thesims nu! Har typ inte spelat på evigheter..... (okej, 2 månader men ändå!) Jag fattar inte hur jag har orkat hålla ut, men det har hänt så mycket annat att man har prioriterat blogg och plugg istället- men NU, NU ska jag spela! ^^

Jag har varit sugen ett tag på att bygga värsta gulliga lanthuset med en underbart fin trädgård och en massa mysiga saker. Något som jag själv har svårt för är just det där med trädgårdsdesignen. Någon som har något tips??

Kramar Liselotte

p.s. ny profilbild också! :)

Ny film från Fritid!

Thesims.se har lagt upp en ny film under fritidsfliken som är ännu en musikvideo! Den här gången är det av datarock (du vet låten med de häftiga gitarr-riffen som går runt runt under fritidstrailern) och den videon är otroligt rolig och välgjord. Se den här!
image353
hur har de gjort det här att se så.. verkligt ut? Himla maxis-personer som kan konstruera simmarna att göra skumma grejer som inte vi kan.. :(

Film Kök & Badrum

Hej!
Kommer inte exakt ihåg om jag har postat den här filmen tidigare men wtf den kan publiceras 100 grr! Det är en relativt ny film från kök & badrum
 

Dagens citat

"The only thing we can guarantee with certainty is that the add-on packs are already being planned.  "
- GamesRadarFeels like wow. Det kommer ju komma expansions till ts3 såklart, men egentligen så känns det lite tråkigt oxå. Jag vill ha komplett spel från början.... :P

Svar på tal

Fråga: Alltså, har inte du msn? :D så du kanske kan hjälpa mig lite att "få in" håren och kläderna man laddar hem
in i spelet :o fattar inte :D

Ja, jag har msn, men allt finns på bloggen som du behöver veta; kolla i kategorierna "hur laddar jag ner? Tillägnat nybörjare" där det finns en massa tips eller tips/fusk. Om du inte får in filerna efter att följa instruktionerna så kommentera igen.

Lycka till! :)


Sims 3 film

Alla bilder som släppts! :) <3jåtåb

Förlåt!

Hej.
Jag har fått en kommentar som reagerat på ett tidigare inlägg om inteenminator.
 Nu när jag läser det blir jag själv upprörd hur fel jag har utryckt mig. Jag skrev nånting om att "det bara är kul om man vill göra pedofiler," och det var ironiskt menat och helt korkat från min sida att jag egentligen skrev så. Det jag egentligen menade att inteenminator inte är så kul och värt att ladda ner. Jag tar helt på mig skulden som korkad och funtad bloggare och ber om förlåtelse från alla som har tagit illa upp. Inlägget är nu ändrat och jag hoppas att ni förstår mitt misstag.
//Liselotte

Prislista prylpaket

Här är en någolunda komplett prislista för senaste prylpaketet. Då vet du var du kan fynda bäst! Alla är inklusive frakt.

Gameshop: 148:- BILLIGAST!
Cdon: 158:-
ginza.se: 168:-
megastore: 172:-
dustinhome: 188:-
Siba: 170:-
discshop: 178:-
webbhallen: 178:-
bokus.se: 166:-
playzone: 189:-
El-giganten: 299:- DYRAST!

image118


Rod Humblis

Inte direkt någon ny information, men en trevlig läsning! Joystiq har gjort en intervju med Rod Humble(<3<3:P) och den var lång med många smarta frågor.

Det som då var nytt är att de ska uppgradera ett dubble-deluxe package med nyaste prylpaket i. Låter ganska så najjjs. Jag har ju dock inte köpt eller fått det(fick Harry5 på wii istället, så jag är lite busy med mitt andra liv på hogwarts just nu...) men planerar kanske till sommaren. Sorgligt men sant så har man ingen fritid längre nu när det är slutspurt i skolan. Men men, vi får se. Sims är fortfarande en viktig del i mitt liv.

Kramar Liselotte

Birtday cake


Liselotte 16!

Idag fyller jag år! 19 april is my birtday- så det blir inge bloggande idag... Förberedelse för filmmaskerad o födelsedagsfest gör att jag vill fokusera på det idag. Njut av denna bild så får ni ha en superhelg och trevlig lördag! :)
image352

Skön Raggae Bikini

image350
Denna söta lilla sak kommer från Three Sims. Jag diggar den starkt.

Göra egen film

Thesims.se erbjuder nu en ny film från kök & darum som man kan skriva undertexter till. Skitkul. Eller inte.
Det är helt ok, men inte så roligt kanske.

// SImsnörden

Kök & badrum SLÄPPT! :D

Jupp de e sant, den 17:e april (igår) släpptes KÖk & Badrum prylpaket. Har någon köpt det? Jag väntar med det ett tag. Jag fyller 16 imorgon men har faktiskt inte önskat mig det.

Är det nån av er som har det? Vad tycker ni?

Men ni kan ge er på att jag kommer skriva en rescension när jag får den..

Rod tackar alla simsspelare!

16-04-2008
100 Million Stories, What's Yours?

A letter from Rod Humble, Producer.

Dear Players of The SimsTM everywhere,

This is an exciting time for The Sims and we are thrilled that you are part of The Sims 2 community!

From teenage first kisses to stormy relationships, naming new babies to death by kitchen fire - and even alien abductions, we've told a lot of stories together. Over 100 million, in fact!

And now, this week The Sims will be announcing an important milestone that we wanted to bring to you first. It's because of you that we can share this great news.

This Wednesday, April 16th The Sims officially celebrates 100 million sold around the world, thanks to you and many players just like you.

With The Sims, we know that our players are truly unique. Players of The Sims see our games as a place to create characters, tell stories, explore relationships, live through generations, design fashions and build homes and design their interiors.

Over the years, we've seen an idea blossom into a global community of players, creators, and people who love to share with others. As part of that worldwide community, you've told your stories-more than a 100 million uniquely creative and inspiring tales that will continually take The Sims into the
future.

As a special thank you to players of The Sims, visit this site later today to download a complimentary exclusive outfit for your Sims in honor of this milestone. It's the perfect outfit for your Sims to enjoy a night of celebration!

Thanks for being part of the celebration!

Regards,

Rod Humble

Kommentar: Jag tycker det är skitbra när en typ preliminär vd tar steget att tacka spelarna, man känner sig likom uppskattat! :D Jag gillar Rod! Han ger oss gratis datorer i Fritid- that's awesome!

Celebration outfit!

Celebrating The Sims 100 million Sold

Brittiska sims-communtyn har postat en helt ny oufit för att fira den 100 miljonte kopian. Den ser ut såhär:
Maximum Manoeuvres Collared Shirt

och här laddar du ner den..

Grattis till The Sims!

Idag så har EA haft ett typ av releaseparty för att fira att den 100 miljoner kopian har blivit såld. Grattis! :) Detta är amazing. 100 miljoner kopior... WOW!
  • The Sims har blivit översatt till 20 olika språk
  • The Sims är världens populäraste spel genom alla tider
  • The Sims har funnits i 8 år
  • Det finns över 100,000 filmer gjorda i The Sims på Youtube
  • 4.3 miljoner unika besökare besöker Thesims2.com varje månad

Källa: Artikel från chicagotribune
Ny layout.

Nu har jag suttit ett tag ocg fixat med stilmallen. Vad gillar ni den nya "designen"?

// Liselotte das master

I <3 GARDENS

Vill du göra en "I love gardens"-tröja à la simsnörden? Då gör du enklast så här:

Stil: Courier new. Bilden får du här!

image349

Skapa eget. Lektion 1

Har du någon gång drömt att skapa dina egna skins? Kollat på hemsidor och tänkt: "Åh, så där vill jag också kunna göra...". Drömmen kan bli verklighet! Simsnörden har en "Skapa eget"-skola som startar nu i olika lektioner!


Lektion 1
Baskunskaper i paint


1. Öppna The Sims 2 Bodyshop som ligger under fliken EA Games.

2. Välj skapa delar/starta nytt projekt/skapa kläder

3. Vi ska nu gå in under vardagskläder och överdelar. Välj en tröja du tycker om, själv så väljer jag en lila t-shirt. Klicka på den markerade knappen som du ser på bilden nedan.

4. Skriv in ett projektnamn, exempelvis lila tröja. Var tydlig så att det blir enklast för dig sen när du ska hitta filen!

5. Du ser i den rutan som nu kommer i Bodyshop vart din fil blivit sparad. Mina filer ligger i My documents/ EA Games/ The Sims 2/ Projects/ Lilatröja

6. Öppna paint, det helt vanliga paint som finns på alla PC-datorer. Gå in på arkiv- öppna, och hitta din fil. Det finns nu tre olika filer att välja mellan, ta på miniatyrer så ser du den "färglada filen" och öppnar den.

7. Välj skapa textruta, och skriv någonting trevligt på din tröja. Det kan vara ett namn, logga eller någonting du gillar.

8. För att kolla hur resultatet blev- texten sitter kanske konstigt eller liknande, gå tillbaka till bodyshop och klicka på uppdatera granskningssim. Taada. Om du är nöjd med din tröja klicka på importera till spelet.

9. Nu ska vi lägga in en bild på en tröja. Följ stegen precis som förut med att få upp ett nytt projekt.
Gå in på google och sök på någonting fint. För att göra det enklast ska det antingen vara en bild med fyrkantiga hörn eller motiv med vitt runtomkring.

10. Gå in i paint, öppna ditt projekt och välj "klistra in från.." fliken redigera. Välj storlek på din bild och placera den på tröjan.

11. Gå tillbaka till Bodyshop och granska din kreaktion. Själv så blev jag ganska nöjd med min I love gardens... :) Hoppas att era tröjor också blev fina! Lycka till!

Snootysims poll om Fritid

What do you think about FreeTime?
- I love it! It's great!: 26%
- It's a nice expansionpack: 35%
- I expected a bit more from it: 15%
- I don't have FreeTime yet: 24%

source: Snootysims

Känns ändå någolunda lika, bara det att folk som är aktiva och nördiga simsare(som går in på snooty) älskar det nya fritid mycket mer än "hobby"simsare. Undrar vad det kan bero på?


Motsvarar fritid dina förväntningar?

Så här svarar besökarna på svenska sims2 commutyn:

Överträffar mina förväntningar! 15%
Ja 23%
Nej 8%
Hade inga förväntningar 5%
Har inte köpt det än 38%
Kommer inte att köpa det 10%

Känns det som att något inte stämmer?
Jag skulle klart röstat på det första alternativet, är skitnöjd med fritid och är mitt favoritexpansion näst efter Året Runt. Vad tycker du?

Rescension

Typ den sämsta rescensionen av Fritid jag har läst. Gameplayer.se gav fritid 5/10 och det kan man väl tolerera, men rescensenten fokuserade mer på hans sim Albert Stångpenis än att berätta om spelet. Svordomar, dryghet och en allmän *jag hatar the sims och är totalt ointresserad men detta är mitt jobb så jag gör den här jävla rescensionen så jag inte får sparken*-attityd. Trevligt och najs. Eller? Nej, kom på någonting bättre och skriv vettigt eftersom det är barnen som framförallt är din målgrupp.

LäS DEN INTE HÄR
image336
Albert stångpenis. Intressant namn...

Curious sims är tillbaka!

Curioussims har ju som vi alla vet tagit en paus ett tag, men nu är de äntligen tillbaka på dowloadsfronten. De inleder med en helt underbart söt underklädeskollektion. Bh'ar, trosor, nattlinnen, spets och siden- här nalkas det för mycket myspys hos dina simmar!

Svar

Clara:

Hej! jag har laddat ner och sparat men det sinns ingen extrahera filen Knapp och jagg vet inte hur jag gör då snälla svara

Svar: Hej Clara!
Kör du med windows eller mac? "Knappen" som du har sett på bild borde finnas där, men om den inte gör det så tycker jag att du antingen ska börja ladda ner med Q-Xpress eller Winrar, mer kan jag inte hjälpa dig med. Det kan vara någoting med dina standard inställningar i datorn, men jag rekommenderar det enklaste: Q-Xpress.

Mvh  Das simsnierd

image335

Kamikitten ROCKS!

Ny uppdatering hos Kamikitten!
Skitsnygga och rockiga outfits i tre olika varianter. Indie vs. Big Ben. Coolt!

Roliga tråder på sims.se

Bojkotta OS i Beijing- framför dina åsikter i denna aktuella pågående debatt.
The Sims 3! - skapad av mig, den första sims 3 tråden. Jäpp de e sant!
Skyltdockor- ganska intressant tråd med downloadstips...

image334

The Sims 3, Ben Bell Intervju

En intervju med producenten Ben Bell är funnen!

Den var mycket mer givande än den första, här kan man få veta grundläggande fakta om det nya spelet. Jag fick en helt ny uppfattning efter att ha läst denna! Do it! :)

Videogames

The Sims 2 Apartments

Hallå simsnördar!
Om ni läste bloggen igår så har det blivit bekräftat att det kommer ett till expansion i höst! Här är lite info från Primetimesims2.com där en kille skriver om att han deltagit i en "undersökning" typ på ea när spelet fortfarande var under utveckling. Man kan kalla det för en lång papperslapp med en massa alternativ. Glöm inte att allting kommer att komma med i spelet, men lite är nog på g iallafall! :)
Recently took part in a survey for the EA Game Lounge regarding TS2. Here's some information...

Please take the time to read the following concept description for a potential Sims 2 Expansion Pack.

Your Sims are moving into a brand-new apartment, and their lives will never be the same! Adventure, fun, and drama await them as they move into the perfect apartment, whether it's a spacious loft, a cozy one bedroom for couples, or a multi-bedroom flat with roommates. Meet and socialize with new neighbors to form networks, become friends with the landlord to decrease rent, and make friends that can help advance their career or lovelife. Will they mingle in coffee shops, take in a show at the local comedy club or hit the streets to learn from the breakdancers? Whatever new lifestyle they choose, your Sims will face all-new challenges, from getting along with roommates to dealing with noisy neighbors and meddlesome landlords. Take your Sims out of the serene suburbs and into apartment life with this new expansion pack!

How interested are you in this concept?
Please select one response only.

Very interested
Somewhat interested
Neutral
Somewhat uninterested
Not at all interested

Please indicate which aspect of the concept you find the most interesting.

Please select one response only.

"Your Sims are moving into a brand-new apartment and their lives will never be the same!"
"Adventure, fun, and drama await them as they move into the perfect apartment, whether it's a spacious loft, a cozy one bedroom for couples, or a multi-bedroom flat with roommates."
"Whatever new lifestyle they choose, your Sims will face all-new challenges, from getting along with roommates to dealing with noisy neighbors and meddlesome landlords."
"Meet and socialize with new neighbors to form networks, become friends with the landlord to decrease rent, and make friends that can help advance their career or lovelife."
"Will they mingle in coffee shops, take in a show at the local comedy club or hit the streets to learn from the breakdancers?"
I am not at all interested in any aspects of this concept

Please indicate which aspects of the concept you find least interesting.
Please select one response only.

"Adventure, fun, and drama await them as they move into the perfect apartment, whether it's a spacious loft, a cozy one bedroom for couples, or a multi-bedroom flat with roommates."
"Will they mingle in coffee shops, take in a show at the local comedy club or hit the streets to learn from the breakdancers?"
"Whatever new lifestyle they choose, your Sims will face all-new challenges, from getting along with roommates to dealing with noisy neighbors and meddlesome landlords."
"Your Sims are moving into a brand-new apartment and their lives will never be the same!"
"Meet and socialize with new neighbors to form networks, become friends with the landlord to decrease rent, and make friends that can help advance their career or lovelife."
I am very interested in all aspects of this concept

What would you be most interested in doing while playing an apartment themed expansion pack?
Please select one response only.

Ability to move four single family households into one apartment building
Exploring the neighborhood and discovering new places for your Sim to live and hangout
Visiting your neighbors in your apartment building
Meeting new people and building reputation, which may affect how others respond to your Sims
Living in the apartment and the moments you experience there
Other

The following is a list of features that may be included in a new apartment life themed expansion pack.

Please indicate which features you would be interested in playing.
Please select all that apply.

Ability to move four single family households into one apartment building
Asking your neighbors to baby-sit
Different living experiences based on the surrounding communities impacted by rent and noise
Experiencing living with an unruly roommate
Owning a helicopter
Learn to Breakdance
Learn a new life skill: fire prevention
Building social reputation , which would affect how others will treat your Sim
Visiting other residents of your apartment building
Building and designing an apartment building
Meeting people of different social groups - bohemians, jocks, gearheads, techies, socialites
Hiring a Butler
Living in an apartment
Network to find Sims that can impact your love, career and livelihood
Learn a new life skill: anger management

You indicated you are interested in the following features. Which feature are you most interested in?
Please select one response only.

Living in an apartment
Ability to move four single family households into one apartment building
Different living experiences based on the surrounding communities impacted by rent and noise
Visiting other residents of your apartment building
Experiencing living with an unruly roommate
Hiring a Butler
Owning a helicopter
Meeting people of different social groups - bohemians, jocks, gearheads, techies, socialites
Building and designing an apartment building
Asking your neighbors to baby-sit

We are considering introducing the following new items in a new expansion pack. Please indicate which of the following features you are interested in.
Please select all that apply.

Toddler Spring Rider
Playground Slide
Vending machine
Closet
Fire hydrant with sprinkler
Spiral Staircase
Ownable Helicopter
Baby Floor Gym
Food replicator (machine that makes any food you want)
Huge Saltwater aquarium
Playground Lookout Tower
Monkey Bars
Graffiti
Baby Bouncy Chair
Penned miniature dog
Medicine Cabinet
Overhead cabinets
Ceiling Fans
Ceilings
Hopscotch
Merry Go Round
Murphy Bed (bed stored in a wall cabinet)
None of the above

You indicated you are interested in the following new items. Which of the items are you most interested in?
Please select one response only.

Baby Bouncy Chair
Baby Floor Gym
Closet
Playground Slide
Monkey Bars
Playground Lookout Tower
Merry Go Round
Toddler Spring Rider
Ceilings
Ownable Helicopter
Spiral Staircase
Murphy Bed (bed stored in a wall cabinet)
Graffiti
Hopscotch
Overhead cabinets
Ceiling Fans

We would like to ask you about potential titles for this product. Please select the five titles which you find would be most appealing and best fit the expansion pack.
Please select all that apply.

Urban Digs
Apartment Style
Apartment Digs
Urban Apartments
Flatmates
Apartment
Apartment Life
Apartment Living
Just Renting
Rental Life
Apartment Community

Below are some typical apartment situations. Please select the five you find most appealing.
Please select at least 5 features.

Sims socializing in front of an apt mailbox
Variety of social interactions between Sims of various cliques (ex. Jock, Bohemian and socialite Sims)
Your Sims working with an Roommate to live in (or not live in) complete harmony
Watching street performers like breakdancers or human statue
Neighbors in an apartment hallway knocking on the door
Having a Butler that tends to the household
Watching Sibling torment between Sims
Sims interacting with a landlord
Noise complaints given or received from neighbors in an apartment building.
Visiting the neighbors down the hall of your apartment
Sims interacting with an ownable helicopter
Kids playing on playground equipment
Sims interacting with a Murphy Bed
Apartment building party
Local Hangout (i.e. coffeeshop) with an open mic for various performances


Simslägenheter!

Det kommer ett nytt expansion- och det gäller the sims 2!

Det må verka vilseledande, men till många amerikanska fritids-boxar har det följt med flygblad som talar om ett nytt expansion till the sims 2! Det heter The Sims 2 Apartements, dvs The sims 2 lägenheter och kommer komma ut i höst!

"from getting along with new neighbors to meddle-some landlords, building their reputation, to visiting new local hangouts."

image333

Det här har jag personligen längtat efter sååå länge. Det känns faktiskt skitkul att det blir ett till expansion! Eller vad tycker ni?


Piffa upp dina outfits!

Nu när våren kommer med stormsteg till simmarna så finns det några riktiga pärlor i den allmäna klädkatalogen att använda! Här kommer två stycken finfina alternativ stylade à la vår. Outfitsen som bara sprakar av härlighet följer med året runt. Låt inspirationen flöda!Vårfin är det rätta ordet! Modellen heter My och Yours och kommer användas för simsnörden i framtida modelljobb.

The sims blir film?

Det populära dataspelet "The Sims" blir film, skriver Variety. Det är filmbolaget 20th Century Fox som har köpt rättighetern och producerar filmen under överseende av spelets utvecklare, Maxis.

Inga detaljer om filmen är ännu kända, inte heller vilka skådespelare som gör rollerna. Maxis vd, Rod Humble, säger dock att spelet är som gjort för att bli spel.

- "The Sims" handlar om att man har obegränsat med makt och hur man hanterar det. Du kan ju föreställa dig hur enkelt det är att göra film av en sådan traditionell berättelse, säger han till Variety.


Det HÄR låter sjukt. Vad tycker ni?

Jag är trött

Hej alla simsare.
Jag bloggade inget igår, jag är ledsen, men tidsomställningen efter Kina är verkligen otroligt jobbig. Jag vaknar tidigt på morgonen och blir stentrött vid klockan 7- så igår fick jag prioritera plugg. :(

Det har hänt en hel del roliga grejer när jag var borta- en massa info om the sims 3 har kommit upp var och varannan dag. Här kommer några roliga länkar som är värda att spana in.

Intervju med Ben Bell, där det ställs lite frågor om simmarna blir smartare och mer realistiska frågor.

Prototypartikel om the sims 3 när de först var en liten tanke i ett stort universum. Nördigt men kul.

Intervju med en Ts3 arbetare.

Det får bli alla länkar om detta för det här inlägget! Enjoy the pic
image323
Ser ni deras foundationade face?

Citat

During GFW's visit to see the game earlier this year, design director Matt Brown dropped this detail: "Though if you do try to drown your Sim in a pool, he can realize what you're trying to do, because it's pretty clear that you've put him in a pool and then taken away the ladder... And now he can just crawl out of the pool, which he couldn't do before."]


Det här är väldigt intressant tycker jag! Simmarna verkar bli smartare och mer självtänkande, det går inte att vara sadist och dränka sina simmar i poolen eller liknande. Det skulle inte förvåna mig och de vägrar äta dålig mat eller andra grejer, beroende på deras personalitet. I Love it!

Updates about Free time

Snootysims har gjort ännu ett "update" om Hobby info i Fritid. Det står bla om vilken personalitet som ger vilken hobby, vilka dagar tidningen kommer och en massa mer grejer. Jättebra faktiskt!

Nu när de flesta har testat Fritid- vilken hobby gillar ni mest? :)

Snygga cardigans

Har du också känt dig lite vilsen när det gäller snygga kläder för män? Downloadslistan till dina kvinnliga simmar bara växer, medan mannen blir mindre uppdaterad och modern? Då är DETTA rätt inlägg för dig!


Jag hittade några snygga cardigans för män på mts2(mod the sims 2) som jag gärna vill dela med mig av!
image321
Get 'em here

Du behöver Winrar eller Q-Xpress.

image322
Snygga enfärgade recolours here

Obs! Glöm inte meshen! :)

I love bags

image318
Louis Vuitton Shiny bag

image319
Cute Hello Kitty bag
image320
Green handbag

Har du nåra väsktips? Kommentera :)


Svar på fråga

Irma: Jag försökte skriva upp mej som vipmedlem på svenska ts3-sidan, men det funka inte. Det stod typ yawza the page dosen´t exist. Då skrev jag upp mej på amrekanska o de funka. Hur kan det bli så?

Svar: Troligtvis så har det blivit någon tilfälligt fel. Jag försökte också första dan, men det gick inte. Eftersom det säkert var många som ville skriva in sig den dan så tror jag bara att det är nåt tillfälligt. Oavsett så är det ingenting egentligen som jag kan svara på, eftersom det har mer att göra med nåt fel på hemsidan än om just the sims. Lycka till!


Har du en fråga som du vill få besvarad? Skriv en kommentar så kommer jag garanterat att svara.

Förhandsboka Prylpaket

Som vanligt kan man alltid förhandsboka och få hem i brevlådan eller garantera ett ex i butiken. Vanligtvis så brukar man få hem spelet en dag innan releasen om man beställer via nätet.

Företag på nätet: Discshop, webbhallen & cdon
Företag i butik: Åhléns & Game


image317

Ska du köpa Kök & Badrum prylpaket?

Kök och badrum

Officiellt releasedatum: 17 april.
 (Finns det något mer passande? Jag fyller år det 19:e!:)

Två nya bilder är även publicerade:

Först nån typ utav resturang, observera hattarna, och sedan en allmän toalett. Man blir riktigt sugen på att köpa när allt är så snyggt!

image314

Jag tycker att köks outfiten är riktigt härligt mammig. Diskhandskar, förkläde... de har verkligen lyckats!


Home, sweet home...

Hallå!
Nu så är man äntligen hemma i underbara Sverige. *jippie*.
Nej, men jag kom hem sent igår kväll (fyra på natten för mig kom jag i säng) efter 2 veckors härlig semester i Kinas huvudstad Beijing. Jag blev helt fascinerad av den staden och den kinesiska kulturen.

Det har varit så kul att man har haft relativt mycket läsare ändå, tack för ert starka och entusiastiska intresse, men nu så lovar jag rivstart på bloggningen! Det har hänt mycket saker när jag varit borta från Simsnörden, den har fyllt 1 år! Hurra hurra hurra :) Men The Sims 3 infon har blivit officiell och thesims.se har äntligen gjort en produktsida för det plus en massa annat.

Jag hoppas att ni har haft ett trevligt lov!
Kram Liselotte
image308


RSS 2.0