Gott nytt år!


Hur ska jag summera år 2008?


Framförallt så känns det som att simsnörden har mognat. Jag har blivit en säkrare bloggare och på något sätt hittat "my thing" när det både gäller simsnörden och sims förövrigt. I januari hände det otroliga med att få delta i förhandsvisningen av The Sims 2 fritid- och det förändrade så att säga simsnörden. Jag trodde det var botten, ca 2-4 läsare per dag och hade verkligen ingen lust att blogga. Men räddningen kom. På en dag hade jag fått läsare 3000 (!) och blivit länkad på både snootysims och sydafrikanska sims2-communtyn. Stort!


Jag fick upp intresset igen och bloggade mer intensivt- jag hade ju iallafall läsare som bejakade- och det fortsatte väl till oktober. Det var jätteroligt att blogga hela tiden, men jag började ju gymnasiet och det är så mycket annat som har hänt. Nu ligger väl simsnörden lite på paus, men det underbara är att ni läsare fortsätter kika in och det betyder så mycket! 70 simsnördar är ändå en jättebra siffra! Jag är så glad för alla kommentarer jag får.

(Och jag får väl medge att jag är lite stolt över att simsnörden var den första och nog den största simsbloggen i sverige!)

Tack för ett simsigt 2008!

2009...
Spelet vi alla väntat på i flera år (men kanske ett år av intensiv bevakning) kommer ut. Vad mer kan väntas än fantastisk gameplay? Ja vi får alla se...
Funderar på att ha nån som gästbloggar på simsnörden. Är du intresserad så kan du väl kommentera och skriva nån rad!

Kramar och GOTT NYTT ÅR!
Liselotte :)


Stina tipsar!

åhhh, äntligen någon som är lika simsnördig som jag! Hur kan jag ha missat din blogg? Ska plöja igenom den ikväll. Såg att du skrev om reflexsims, kan tipsa om deras finds på forumsidan. Och och och, har du sett det fantastiska sims magazinet! http://mackat.dk/livingetc/index.htm

Tack Stina för tipset! Jag drömmer själv om att tillsammans med andra driva ett simsmagasin... med det roligaste skulle ju vara att få göra det proffisionellt med riktig lansering! Sverige behöver en simstidning.
Det här magasinet var helstört fint och simsigt, precis som en vanlig inredninstidning fast till sims. ALLA borde spana in den här! Tack!

Svar på 4 frågor

Hej! Du.. jag har ingen extraherings-knapp. "Dela ut den här mappen" och "publicera den här mappen på webben" är de enda jag har förutom "skapa ny mapp"-knappen. Vad gör jag då?

Kram


Man behöver inte alltid ha en extraheraknapp för att få in kläderna. Jag rekommenderar att använda programmet Q-Xpress som det finns länk till här på sidan!

Hur gör man för att gravida simmar ska få andra kläder? Jag har laddat ned nya "mammakläder" men det är alltid de som tillhör spelet.. som dyker upp.
Tacksam för svar ifall du vet :)


Det är troligtvis så att det saknas en mesh eller kanske ett hack för att få kläderna. Man kan ju t.e.x. inte shoppa mammakläder i butiken, så troligtvis är det nåt sånt som fuskar. Det borde stå på sidan hur det fungerar där du laddade ner dem!


Hej!
Jätte snygg sida måste jag säga först och främst, Lätt att hitta hjälp åxå! :D
Jag vet inte vart jag ska skriva frågan, så jag skriver det i den här ''spalten'', Det angår att ladda ner hårfrisyrer till body shop.. Jag är själv inte säker, men är det gratis att ladda ner den här hårfrisyren som finns på denna länk ? ;
http://linna.modthesims2.com/download.php?t=312533
Vill gärna ha svar, för ifall det kostar vill jag inte ladda ner, och jag får inte ladda ner häller :(
Tack för mej :D

ALLT på MTS2 är gratis så det är bara att ladda ner! Om det skulle vara så att du är osäker på om det kostar eller ej, pröva att klicka på ladda ned. Om det är gratis kommer det gå att hämta ned filen, annars kommer du bli direktlänkad till nån sida där det står om medlemskap och kostnader.
Det är olagigt att ha betalsidor i sims och det är bara några få vad jag vet som är det. (PeggyZone, Simsconnection t.e.x)


Hej!
När jag har gjort en ''design'' i body shop (Jag har följt allt som står på din hjälp) så står det bara ''Eget innehåll gick inte att imortera. Kontrollera att filerna finns på rätt plats och att och är sparade i rätt format'' , Vad har jag gjort för fel? :/

Om du arbetat i photoshop så kan det vara som bodyshop säger, du har ej sparat filerna i JPEG format. Det är jätteviktigt, kolla upp en gång till när du sparar manuellt (alltså inte via ctrl+s). Var också nogrann med när du sparat att du gjort det över den gamla filen och i thesims2/projects. Om det inte funkar får du höra av dig igen!

Lycka till alla som frågat! Har du frågor att ställa? Det är bara att kommentera till inläggen så kommer de besvaras snarast av simsnörden!

Mellandagsrea!!!

I mellandagsrea så brukar man kunna fynda- men har det egentligen någonsin gällt simsspel?

Svaret är nu JA! På tyska mediamarkt säljer de ut Sims 2 EP för 169kr/st och prylpaket för 99kr/st. Själv har jag äntligen ryckt upp byxorna och köpt The Sims 2 prylpaket kök och badrum. Något försent antar jag men 99 spänn är det nog verkligen värt. Och ni kan hålla med om; Plötsligt känns allt annat puckat.

 


Fabuloussims

En ganska tom men ack så stilig simshemsida är fabuloussims.
Det finns inte så mycket på det olika posterna, mer än ett snyggt läppglans och stilren Calvin Klein underklädeskollektion för både män och kvinnor.
Resten är historia, på deras sale-avdelning. Värd att spana in!


Det är rätt vanligt nu att simssidorna rensar sina gamla skins och sätter dem på sale. Ganska smidigt egentligen, för tomma sidor går mycket fortare.

Snygga åldringskläder!


Snyggaste julklänningarna som passar till både nyår och jul! Superfint med nåt vackert till åldringarna, det är ganska ovanligt så ta vara på det!

All about style

Nya simsbilder!

Det har dimpt ner några nya uppdateringar på Ts3 bilder. Bl.a. finns 8 st att så på Simtimes och artiklar och intervju med bilder påSimsdomination.comHär har vi kvarteret! Ser lite stelt ut i den här vinkeln, men det känns lite som nån blanding av skönköping och det gamla simskvarteret i 1:an!

Justsims2 skickar julkort!

Min favorithemsida för att hitta mode/designerwear till simmarna är ryska justsims2. Här kommer ett julkort med topp 9 snyggaste julaftonsklänningarna!


www.justsims2.ru

Bilder


Frisyrerna på första lyxbilden är skitsnygga. Sen gymmet. Yäy, observera att maskinerna står "osymmetriskt" eller vad man ska säga. I vridning.

Ny trailer till Ts3!

1up har hittat en ny officiell trailer/film till the sims 3 och denna gång är det housebeatet som får styra filmen.
Det verkar finnas nån ny dans i spelet där man står och halvdiggar lite med väldigt plutande läppar- gulligt! Nu till innehållet.

Det hela går på temat Skapa-en-sim. Den är grym. Det här spelet kommer bli grymt!

Se den HÄR

Lots of news

Halloj.
Äntligen en ledig stund i mitt annars hektiska och trötta liv. Ja, jag är jättetrött och har inte riktigt all ork som krävs just nu. Det ska bli skönt med lov!

The Sims 3 närmar sig med storsteg och det sker uppdateringar nästan varje dag!
Jag ska försöka sammanfatta lite kort;

Intervju med Ben Bell Kikizo.com
Spore är det mest olagligt nedladdade spelet of all times (1.7 miljoner kopior)

Promo-cd pics bilder från spelet

Videointervju Ben Bell Times Online
Ny trailer IGN.com
Sims 3 Blog har uppdaterats med lite inlägg

  


RSS 2.0