Doursim

Surfade in på Doursim (en av mina absoluta favoriter när det gäller kläder) och hittade lite fina grejer! Det var länge sen jag var där inne och laddade ner, och jag tänkte visa mina "kap".


♥ Jag diggar doursim starkt! Fashion på hög nivå.♥


Så gick det med det...

Hej!
Hoppas att ni alla har haft en härlig lördag, för det har jag! Cyklade med en kompis till ett badställe där vi låg o solade och myste. Skönt att känna- WOW, jag är helt lugn. Den här veckan har varit kaotisk. Iallafall.

Jag vet att jag typ "lovade" i februari att jag skulle börja med en dagbok. Har ni sett någon? Inte jag heller. Jag lade ner så mycket tid på att göra mina simmar, bygga hus och allt sånt, men... Det rann ut i sanden. Min idé var kanske inte tillräckligt stark.
NU så är jag sugen att starta ett nytt projekt. Jag har min dagbok klar i huvudet, med story, 50 nedladdade skins, mina karaktärer, någolunda händelseförlopp m.m. Vi får se om det blir något med det. Om jag då skulle göra en dagbok, skulle ni då helst vela att jag skrev dem här eller på sims.se?

image429
Gissa var min dagbok ska utspela sig...

Securom

En het debatt som pågått i några månader handlar om Securum- ett program som kommer medfölja i troligtvis de kommande spelen från EA.
Det hela är ganska avancerat men rent praktiskt så kommer detta Securom synas genom att;

♥ Spelets registreringsnummer kommer bara att funka på 3 datorer, sen måste man kontakta EA's kundservice
♥ Varje gång du laddar ner något från den officiella hemsidan måste man verifiera sitt spel.
♥ Programmet kan orsaka problem på din dator. Den tar bort andra program på datorn som den inte "gillar", och är det något i spelet (nedladdat) så slutar det fungera.
♥ Securom har dolda filer och är ganska så svårt att radera, man måste vara duktig på datorer.
♥ Securom finns i nya fritid-patchen, Spore & Mass Effect, och troligtvis även i The Sims 3.
Vill du veta mer? Besök hemsidorna Snooty, Simmers Against Securom, Securom must be destroyed och Maty.

5 snabba

5 snabba tips för dig som vill starta eget! by sims.se

Arbeta hemifrån!
Det enklaste sättet att starta ett företag är att köpa en elektrobiljettomat till en färdig tomt. Om din sims hem är välbesökt av andra simmar i området, se då till att slå mynt av det genom att ta inträde av dina gäster. Använd telefonen eller datorn för att välja HEMMAFÖRETAG. Håll inträdespriset lågt till en början och koncentrera dig på att få kundlojalitetsstjärnor och företagsfördelar. Du kommer inte att bli rik men detta hjälper att få affärerna att växa på sikt.

Vad är du bra på?
Att höja talangnivåer kan ta lite tid. Köp en arbetsbänk (blommor, robotar eller leksaker) till din sims tomt och börja skapa. För att finansiera den nya hobbyn kan du införskaffa en kassaapparat och sälja dina saker direkt på garageuppfarten. På så vis bygger du upp din sims kundlojalitetsstjärnor och tjänar företagsfördelar.

Köp i Blå Lagunen
Om du vill ha ett av de alldeles nya Blå Lagunen-företagen från start, välj en av familjerna som är nya i The Sims 2 Arbetsliv. Dessa familjer har redan tillräckligt med pengar för att kunna köpa ett befintligt företag utan ekonomiska svårigheter.

Från koja till slott
När du köper en affärstomt med en nyskapad sim, har du bara §20,000 att lägga på startandet av företaget och ett hem till din sim. För att få ut det mesta möjliga ur dina simdaler, bygg det billigaste tänkbara huset så att det finns pengar över till att köpa ett företag. Med lite sparsamhet och mycket hårt arbete kan din sim faktiskt bli miljonär på ganska kort tid!

Allting är till salu...
Så fort du har köpt en tomt är den din att förvalta. Om din sim har tillräckligt med pengar kan han eller hon köpa en billig rörelse, jobba hårt för att höja dess värde och sen sälja den och gå med vinst efter ett par dagar. Köp billigt, sälj dyrt!

Ett sista tips
När du driver ett företag är det lättare att sälja billiga varor men då måste du också sälja mycket mer för att kunna gå runt på det. Dessutom kräver det mer arbete i kassan och med påfyllning av lager. Säljer man dyra saker däremot, tar varje affär lite längre tid så ett bra knep är att sälja billiga saker i början för att bygga upp ett varumärke och sedan gå över mot dyrare varor.

image428

Intervju med Carro!

Carro vann bildtävlingen som jag hade ages ago, men eftersom jag hade tappat bort mailet *oops* så kommer den här! :)


image427


Antingen eller...?
Skönköping
vs. Uddaholm   
Fuska vs. fairplay  
Sims 2 vs. Sims 3
Göra karriär vs. bilda familj
Bella Spökh vs. tvillingarna Trevlig
Laga själv vs. pizza
ladda ner vs. skapa eget

5 snabba:

Favoritexpansion: Kan inte bestämma mig men Fritid och Arbetsliv är nog favoriterna :P
Simsmaten som hamnar på tallriken: Varma mackor hehe
Favoritdownload: har ingen just nu..
Föremål du älskar: köksinredningen från prylpaketet kök och Badrum
Det bästa med simnörden ^^: Det är väl att den uppdateras så ofta, så att det lixom blir kul att läsa bloggen, det är alltid något nytt inlägg :)


Pssssst! Inom kort kommer en ny tävling annonseras med ett materiellt pris! Se till att va uppdaterad.

Chez la coiffeuse

Chez la coiffeuse/ Hos frisörskan

Har idag varit på salong Ordinary i Birkastan och slingat hela håret! Min underbara frisör Helena har en praktikant hos sig som är jätteduktig. Jag får gratis slingning! :)

Hon heter Lisa och är jätteduktig och gör slingorna så fint. Blev verkligen helnöjd- en slingning som kostar 2.500 får man för 0! :D

Frisöryrket är verkligen något jag diggar i TS2. Jag är expert på att bli bra, bygga snygga salonger, hantera kunder och styla dem rätt. Det är så himla roligt! Man kan liksom skapa "trender" som lila hår om man vill det bland alla sina kunder och sen klippa dem i nån ny frisyr. I LIKE!

Har du prövat på frisöryrket i The Sims?

Ladda ner-hjälp

Jag vet att många har problem med att ladda ner till Ts2- jag hade också problem med det i början.
I min kategori "hur laddar jag ned? Tillägnat nybörjare" finns all information som behövs vetas, men om jag har varit otydlig eller liknande så besök gärna Simssmulans downloadskola på sims.se.

Bra saker att veta:

♥.zip filer kan packas upp utan ett program.

♥.rar filer behöver hjälp med uppackningen. Q-Xpress och Winrar är bra program.

♥Möbler kan behöva Color Enable Package (program

♥Mesher behövs till de flesta downloads.


Patch till Fritid

Äntligen så kan vi konstatera att patchen till Fritid är kommen. (Ca 3 månader försenat??!)

Patch till The Sims 2 Fritid. Spara ner filen till din dator och kör filen sedan för att installera patchen. Se till att du har skivan för Fritid tillgänglig då du installerar patchen.

Storlek: 85 Mb (dvs 1/4 EP)

Själv så har jag inte haft några problem hittils med Fritid, men helt ärligt så har jag inte missbrukat spelet. Har max spelat 5 grr sen det kom ut den 28:e februari. Sorry, men så är det när man bloggar om sin hobby.

Ladda ner här!

Ts3 bild!

image418

Tänk att få bara gå med sin familj på en trevlig picknick.... a dream is coming true.

The Sims 3

Här är några olika typer av människor som man kommer kunna skapa i The Sims 3. Ser riktigt fram emot alla nya funktioner när man skapar simmarna!

HTML- here I come

Hej!
Har suttit nu ett tag och blivit lite stolt över mig själv. Genom länkar och hjälp från designadinblogg.se har jag nu lagt till lite länkar i mitt högra hörn helt utan hjälp. Känns så, otroligt, fint!

Oh yes, HTML var svårt i början men nu känner jag mig ganska så grym!Övrigt idag så har jag ägnat hela eftermiddagen åt att ladda ner kläder från den underbara hemsidan Justsims2. Kommer skriva mer om den på torsdag...

Ha en jättebra dag!

Kram

Gossip girl

Gillar du tv-serien gossip girl? Då är kanske detta set någonting för dig. Hittade på TSR ett set med alla 6 skådespelare från Gossip girl. Serena, Chuck, Blair m.m. Bara att enjoy!

image405
image406image407image408

LÄNK

Emma Watson

Hej!

Har precis skrivit ett inlägg i min andra blogg om hur du fixar Emma Watsons stil... Besök här!


// Simsnörden

YÄY

image403

Gillar du simball? Det gör jag.

Standard svar

Elli: Åh vad söt! Jag har bara ett problem, när jag sparar filen blir den i RAR-format, och jag vet inte hur jag ska göra för att få in den i spelet, har du något tipps? :)

Svar: Detta är det absoluta standardsvaret som kommer att lösa alla problem. Kolla in hur laddar ned?-kategorien= du kommer att hitta all information eller gå direkt till inlägget genom denna länk.

Good luck! =)


Söt pastell!

Denna riktigt fina- om inte en av de sötaste klänningarna i vår- hittar man på härliga Ooh Lala Sims. Här finns ett litet urval kläder för både män och kvinnor, allt i en ganska så amerikan/söt stil. Mycket casual, men välgjort! OLL-sims är "märkta" med WNF och ingår även i de nätverket, kvalité alltså.
(För dig som inte vet så är WNF= Wicked Nouk Family)

Klänningen har verkligen allt! Rosa pastell med gulliga spets och broderidetaljer plus ett par klackskor som skulle få alla hollywood damer att smälta.
Ladda ner här


image400

Juicemorsan Anna!

Apelsinjuice
6 bra apelsiner

Se till att du har några riktigt fina apelsiner innan du mixar dem i juicepressen. För att få för 2 är det bara att tillsätta 6 st till.

Denna juice är inte bara supergod och enkel- den piggar upp den värsta sjuklingen! Är du förkyld är det bara att dricka ett glas av min juice så blir du frisk på nolltid- jag lovar.

Lycka till!
Juicy-Anna

image399

Saturday night Frantic

Hej!
Jag har hittat en rolig seriestrip på internet med sims-gubbar. Den heter Saturday Night Frantic och går att läsa här. På engelska, med fina bilder och en liten rolig story. Observera! Denna är mycket roligare än sims.se's seriestripar om fritid.

Ikea-bilder

Här är fyra fler bilder från Ikea-paketet. Man blir faktiskt ganska sugen på det. Visst, det kanske inte ligger en "simsig" känsla över detta paket- men det kommer defenitivt höja standarden på inredningen!
New Ford

Det har kommit ännu en ny ford-bil på sims hemsida! Den är lite mintgrön, familjevänlig och ganska så snygg- passar den stora familjen perfekt!

Ladda ner den här

image393

Gillar du att ladda ner bilar?

The Sims 2 SummerpackDetta är inte ett nytt prylpaket, utan en stor downloadfil som Simfantastic2 har skapat. Över 200 väggar, 40 möbler och en massa grejer på temat sommar. På filmen (som var något proffesionell ändå) så ser man en del av de nya grejerna som kommer med. Verkar som en riktig höjdare!

Filstorlek: 61.0 MB

image392

IKEA-bilder

Här kommer fyra nya Ikea heminredning-prylpakets bilder som jag hittade på snootysims. ENJOY! =D

image388
Jag ser fram emot att få ha ett så snyggt arbetsrum. Kolla bokhyllor, rosor, lampor, bord... gah
image389
tapet me like + den typiska ikea-kudden. Mums!
image390
Jag förundras ständigt över hur mycket IKEA kommer att tjäna på detta prylpaket... Vilket pr.
image391
Alltså bokhyllor- vita bokhyllor. A dream come true, seriously.


VITA BOKHYLLOR! ÄNTLIGEN!

Tävling!

Vampyrnide på sims.se har startat en tävling. Priset är en medalj som man kommer få hemskickad med sin profilbild är. Äran att inte glömma!

Det hela går ut på att du ska komma på en s.k. "happening".


Utmaning nr 2: hitta på ett tema på "The Happening". Skriv vad du skulle gör för en Happening och hur medlemmar skulle kunna delta i tillställningen. Du har 10 timmar på dig och 10000 simdaler.Detta låter... Luddigt? I denna forumtråd ska du beskriva en happening som du skulle hitta på för medlemmar. Du bestämmer hur många som får delta. Det kan vara allt från fiskdamm i kungsträdgården till att leka med barbie i ditt hus- du bestämmer. 10 timmar och 10000 kronor.

Ska du tävla?

Donna Moda

Kläder, hudtoner, makeup, glasögon  m.m.

Detta är vad du hittar på Donna Moda till en någolunda fin kvalité. Det varierar lite. På klädfronten så går toenrna mest i stylish svart ocg vit med lite lekfulla inlägg. Ibland är det foton så det ser lite sämre ut, men vissa är riktigt snygga.

Här är två favoriter:
image386image387

16 maj 2008

Hej alla!
Det var många som tittade in på bloggen igår- kul! :) Välkommen och jag hoppas att ni vill fortsätta läsa simsnörden.

Iallafall, iochmed releasen av Ikea prylpaketet så har det blivit hett på nyhetssidan i Thesims. Det har liggat i lä ett tag, men nu har förhoppningsvis vindarna vänt.
Här är två artiklar om Ikea, en pressrelease och en artikel om att företag köper in sig i the sims 2.

Advertising Age
Game IndustryHa en trevlig fredag!

Ikea heminredning Ts2- 5 bilder

image381

image382

image383
Vasen är snygg!

image384
Tv= wow. Ser ni manhattantavlan i bakgrunden? Vill ha!


image385
De har verkligen valt så stilrena färger på alla foton. Me like!Ser du fram emot Ikea prylpaket som ett komplement till din The Sims 2 samling?

IKEA!

Det har nu officiellt blivit bekräftat att det kommer att släppas ett IKEA-prylpaket genom en pressrelease, några bilder m.m. på svenska kommer spelet heta: Ikea heminredning

The Sims 2 IKEA Heminredning

Möblera dina simmars bostäder med välkända möbler från IKEA!

Piffa upp dina simmars bostäder med nya möbler och heminredning i stilfull design från IKEA. Vare sig du vill skapa ett luftigt och trendigt kontor, ett stiligt vardagsrum eller ett mysigt sovrum kan du göra dina simmars drömhus till något ännu bättre - ett hem! Inred dina simmars rum efter deras personlighet. Skapa unika rum med nya soffor, sängar, bord, TV-möbler, hyllor och mycket mer i varierande utföranden. Skapa blickfång med iögonfallande väggdekorationer, speglar, belysning och vaser.


taget från thesims.se

Enligt informationen verkar detta prylpaket syfta mycket på sovrum och kontor... Hm hm hoppas det blir bra!

Juicemorsan Anna

Grönsaks juice
1 tomat
1 gurka
1 peppar
1böna
 
Har du någon gång känt dig värdelös- du jobbar hårt men får aldrig befodring bara för att du måste sköta familjen. Du är detta lösningen för DIG! Min grönsaksjuice bygger färdigheter snabbare- vilket gör att du kommer att bli befodrad på nolltid!

// Anna
image380

Ny logga

Simsnörden har ny logga!
Vad tycker ni? Är den snygg/ful? Kommentera.

Jag har själv varit trött på den gamla loggan. Den har varit så "osimsig" på nåt sätt, so finally slog jag mig ned och efter 20 minuter var den klar. Här är den igen!


:) Liselotte


MySims Kindom

Nu har EA släppt en pressrelease om My Sims Kindom som är ett nytt spel till Wii och handkonsol. För er som är intresserade av att läsa kan ni göra det här

Sommarens coolaste klänning

Om du är ute efter något extra att sätta på din sim nu i sommar så är det defenitivt denna klänningen från TSR. Svart, blommig, enkelt och stilren. Me like. Ladda ner här.Svar

hej,Jag har laddat ner en hel del grejer till Sims. Men jag vet inte hur jag får det till själva Sims spelet. Hur? (a)
Emelie

Svar: Bara kolla in kategorien Hur laddar jag ner? Tillägnat nybörjare så hittar du definitivt alla svar.


Undies!

Det är inte ofta man hittar snygga grejer till sina åldringar. Detta söta set med underkläder är bara too good to be true.

Ladda ner HÄR
image378

Brukar ni ha lätt med att hitta snyggt till åldringarna?

Friterade räkor med pommes!

Skapa lite god grillstämning hemma i huset! Denna måltid inkluderar friterade räkor, pommes-frites och någon sås. Ser faktiskt riktigt gott ut som man kan bjuda rektorn på. Ladda ner här helt som vanligt! (Obs, du måste vara medlem!)
image377

Diggar starkt

Här är saker som jag diggar/dissar starkt att ladda ned!

Diggar

Hår- kan aldrig få nog av detta som gör spelet roligare. Hår kan man byta varje dag!
Smink- Man kan faktiskt ladda ner hur mycket som helst, men man märker sen vilka grejer man använder i spelet. DÅ är det bara att radera.
Kläder- ett måste numero ett.
Mat- det är faktiskt riktigt roligt med andra maträtter än de vanliga i spelet. Jag ska tipsa!
Dekorationer- små ljus, tavlor, parfymer... dessa saker är så roliga att använda!


Dissar

Hack- det finns egentligen ingen mening med dessa. Inteenminator kan väl va kul ibland, men jag föredrar "fair"gameplay utan att fuska. Sen att vissa hack förstör spelet- nej tack.
Bilar- faktiskt tråkigt att ladda ner. Om man nun har bil så finns det ganska ok i spelet.
Husdjur- wtf? Booooooring. Iof jag gillar inte alls djurliv, men liksom.. bara nej.

It's bikinitime!

Ett snyggt set med två bikinis och två heta badräkter kan man hitta på The Sims Resource hos Tschibi!
Hon har blivit tackad 57 gånger för denna download och har blivit nedladdad 269 gånger på en dag!
De är riktigt söta och kommer passa dina tonåringar perfekt.
image376


Utmanad

image375


När du ser den här bilden är du utmanad!

1. gå in på google.se
2. sök på ditt födelsedatum
3. spara den andra bilden som kommer upp
4. den bilden visar är din framtid!

Vad ska jag tolka det här som? Jag gillar varken starwars så mkt eller Anakin... Vänta lite nu, är det inte en simgubbe vi ser där? *jo det gör vi*- så jag kommer alltså bli sims-utvecklare. Jipppiiiiiie.

Första bilden! EXKLUSIVT!

Det här är den första bilden från The Sims 2 Apartement life som kommer komma ut i höst. Man kommer bl.a. framförallt kunna bo i lägenheter. Enjoy!
Thx to Snooty for this info.
image374

Ser du fram emot The Sims 2 Lägenheter?

btw: Ser ni taket? Man tänker inte på det, men det finns synligt tak i AL. :)

Svar:

Heej , Om man bara har the sims 2 hur köper man pressgrejen som man gör juice av..??
// Irma


Sorry!
Jag har inte varit tillräckligt tydlig. Juicepressen följer med Året Runt Expansion paket, så du måste ha det installerat. Där följer även med frukter och grönsaker man odlar själv som man kan göra juicer av. Värt!

Kram L


Svar till Madde:

Hejsan Liselott!

Vilken cool sida! Inte ofta man ser såna här! Så de e bra! ;) 

E  själv lite av en simsnörd, men ja har tvingats sluta för att de spelen ja har laddat ner inte går å få igång. Vet inte va som e problemet =/ Men jag tänkte lösa detta med att ladda ner det nya Sims Castaway :) [...]
Svara snarast tack! ;)

Ha det & tack på förhand!

Madde

The ex-simsnörd ;)
Hej Madde!
Tack så mkt. Jag startade faktiskt bloggen för att de inte fanns några sims-bloggar, men nu har de poppat upp en del på senare tid.. Det är alltid härligt med konkurrens! :)

Jag har faktiskt aldrig laddat ner The Sims 2-spelen. Föredrar att köpa och stödja EA som gjort dem, för det är de värda!

Jag tror inte att jag har skrivit om hur man ska få igång spelet om det är nedladdat, mer om hur man laddar ner kläder och hår till sina simmar. Om jag förstår frågan rätt så har du laddat ner dina spel från ex. the pirate bay eller liknande siter?
Jag har ju aldrig gjort det så jag vet ínte vad som kan vara för fel...

The Sims 2 Castaway verkar förövrigt ett sjukt kul spel. Alla jag känner är jättenöjda med det. (är nästan lite sugen själv att köpa)...

Jag rekommenderar att höra av dig till andra som har spelet nedladdad. Antingen googla, hör för dig på sims.se (starta forum) eller annat sätt. Det ska nog gå bra!


Jag kan nog inte säga så mycket mer, men lycka till med simsandet!
mvh Liselotte


Sommarklänning

image373
Sedd på Ashley Tisdale från HSM-filmerna (som jag förövrigt har dubabt i) nu i The Sims 2!

Denna snygga och enkla sommarklänning hittas hos Hikaru mod the sims 2. Kolla bara in klackarna!
 Ladda ner ladda ner ladda ner

Juice-morsan Anna!

image372

Juice-Morsan Anna är här för att stanna! Som utbildad frukterapeut och trädgårdsmästare har Anna levt ett långt och berikat liv med ananaser och äppeldrycker. Hon kommer att ge de bästa recepten du drömt om att åstadkomma med din juicepress. Och glöm inte- fina frukter ger goda juicer...


Underbart vacker (Kärleksdryck)

2 apelsiner
2 gurkor

Mixa alla ingredienser i juicepressen så får du en potion av kärleksdrycken underbart vacker. Du kommer att verka oemåtståndlig för alla i det motsatta könet- så om du är singel, pröva den här!

Lycka till alla kärlekstörstare! /Anna

Kök & Badrum Pic

image371

Jag vill också kunna ta såna här bilder.... :)

Våren 2009...

image370

En ganska så najs bild från kommande the sims 3. Riktigt tantigt och mysigt. Kolla bara på fotöljen till exempel. Vilken design! Sen resten av rummet har en muusig känsla med personlig prägel, som kan vara lite svår att få i ts2. Men men, vi får se... The sims 3 is in da house!

Avril Lavinge

Jag har sett många look-alikes på kändisar i The Sims 2- men det här var någonting över det ordinära.

Rockstar och sångare Avril Lavinge finns på the sims recourse hos ChazDesigns i en sån äkta och snygg hårstil att jag nästan själv vill ladda ner den. Okej, jag gillar verkligen inte Avril som person eller artist, men den var proffisionellt gjord... Hela Chaz-sidan är helt fullmatad men en massa smågodis- hårstilar på Claire i Heroes, Jessica Simpson, Scarlett Johansson.

Get them here

image369

Äpplejuice

Med dina fina äpplen från säsongen så kan du fixa din alldeles egna äpplejuice- du kommer definitivt pigga till och sätta spurt i läxarbetet!

1 person
3 st äpplen

Mixa i juicepressen. Färdig att dricka!

image367


Härliga redskap!

Som jag nämt tidigare är jag taggad på att jobba med trädgårdar i The Sims 2, och jag har nu hittat de perfekta redkskapen/dekorationerna som passar en naturig sim!

Dessa härliga kommer från Around The Sims 2 och är speciellt anpassade för utförande av sin hobby. Hela setet är proffsigt gjort (älska ATS2!) men jag visar även mina tre små favoriter.

image363

Gardens are so wonderful. I'm dreaming of making the perfect sims 2 garden...

My Sims

Har ni spelar My Sims någongång? Det the sims liknande lite mer gulligull spelet kom först ut i japan men har även nu dragit sig vidare till europa. Jag känner mig lite sugen att ha det faktiskt(men hur ska jag få tid??). Gå in på nystartade snootysimgames.com för mer info.

Har nån av er testat det på Wii?

image362
söötaste naween.

Ikea Stuff- confirmed!

Wohooo, det är ett nytt bekräftat prylpaket på gång. Och detta gång är det med svensk jätten Ikea!

Ikea stuff pack har fått en släppt förhandsbild och kommer komma ut nån gång i juni troligtvis.
Jag ser fram emot detta prylpaket, men jag gillar inte att märken säljer in sig på ts2. Vad tycker ni?

image361

Antikt!

Den här telefonen är nog bland det vackraste jag har sett. Vilken stil, vilken romantik och vilken form! I love it. And so do 60'000 people already. Telefoner är ett av problemen i ts2-det finns bara fula! Ladda ner här.
image360

3 sweet dresses II

På mts2 finns det grejer. Har hittat tre mycket söta klänningar att dela med mig av. De finns liknande i Glamourpaketet, men de för att ladda ner de här krävs bara originalet och winrar.
Created by: HystericalParoxysm

image358
image359

Söta klänningar för de små...

Tiggerypum på mts2 har några riktigt söta klänningar för barn. 6 olika blomromantiska mönster i en söt och flickig modell. Ett måste för den härliga vårsolen!

image356
image357
Get it here

Valborg...

Hej!
Sorry att det inte har blivit nå update men igår var det valborg och jag var på ett feta evangemang called Valborgsrock, vilket gjorde att jag inte kunde blogga.


Det har inte skett så mycket saker på simsfronten under senaste tiden, men Rockpapershotgun har publicerat en lång artikel med Rod Humble.

Hoppas att ni mår bra!

quote: Caroline vann bildtävlingen. Intervju inom kort! :)

RSS 2.0