Tips för att bli en grym byggare!

The Sims handlar ju till största delen av att sköta sina simmar, men det finns även en helt annan dimension av det hela som inte bara ger trovärdighet i ditt spelande utan även förgyller! Vi snackar bygg- och köpläge.

Vissa människor och arkitekter spelar Sims endast till anledningen av att bygga och få leva ut sina vildaste konstruktionsfantasier. Visst, det är något begränsat- men med lite färdigheter så går det nästan att göra allt.
På youtube kan man hitta flera byggvideos av simspelare, och vi laddar ständigt ner hus. Men hur ska jag själv bli en bättre byggare? Simsnörden listar!

♥ Kolla på hus/tomter.
Besök hemsidor som är duktiga på husbygge (följ ex. någon länk här till höger) och kolla på deras hus. Inspiration är bra, och tänk på hur de konstruerat dem. Varför är deras hus så snyggt? Hur har de placerat grund? Placerat ut väggar? Ljus? Ha detta i åtanke som du sedan kan bära med dig när du själv ska bygga.

Youtubefilmer. Att se hur folk verkligen gör när de bygger kan vara inspirerande och givande.

Verklighetstroget. Ofta när man bygger hus själv kör man först en stort fyrkant sen 9 rutor för toaletten, sovrum på 20 osv... Kom bort från ruttänket! Bra hus är egentligen de som är verklighetstrogna, som inbringar en mysig hemmakänsla. Besök några hus i skönköping eller veronavik- och du kan faktiskt tänka dig husen finnas på riktigt. Jag gillar Familjen Trevlig och Drömmares hus speciellt mycket.

Bygg ditt eget hus. Du vet precis hur det ser ut hemma hos dig. För över det till sims och vem vet- du kanske hittar nån snygg rumkonstruktion du vill använda till ditt nästa bygge!

Dröm, visionera... Att börja bygga på en tomt utan idéer blir ofta misslyckat. Jag som börjar känna mig mer och mer van vid bygge brukar oftast tänka på olika byggnader i sängen när jag ska sova. Hur vill jag göra den perfekta resturangen, med tak och planlösning!? Allting blir då mycket enklare när man väl sätter sig ner och tar tag i saken från början när man har en klar idée.

Pröva, praktisera. Enda sättet att lära sig. Ibland kommer något bli helt misslyckat, men tappa inte modet- jag lovar dig att om du fortsätter kommer du en dag bli riktigt GRYM på simsbygge!

 
Ex. på simsbyggvideo

Det här är det värdaste som har hänt på länge!

YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄY!
Visst, jag mår rätt dåligt (är sjuk) men de senaste dagarna har jag hunnit spela sims. Senaste gången var för över en månad sedan, och vilken lättnad det var att få titta till Skönköping och föra arven vidare! Nog om min sim-fantastskap.

Thesims.se har ÄNTLIGEN tror jag lyssnat på dess besökare när det gäller Fansites. Reglerna har lättats, vilket jag tror att det finns en chans för kära mig att få plats där. Tidigare har man inte fått ha personliga uppgifter som bild på sig själv, länkar till personlig blogg m.m. Men NU så finns det bara några få :

· Webbplatsen måste handla om The Sims.

· Webbplatsen får inte innehålla något som bryter mot Licensavtal för slutanvändare av EA-verktyg & Material.

· Webbplatsen får inte innehålla material som skapats av andra personer utan deras tillåtelse.

• Länken till din webbplats kan tas bort från TheSims.se utan att vi informerar dig om det.

Och det här är bara så VÄRT! I samband med detta så har de även öppnat en tävling, där man bl.a. kan vinna valfritt simsspel och musmatta.(detta påminner mig om att jag måste skicka min musmatta till vinnaren i bild-tävlingen, förlåt!)

Tävla HÄR!

Simsnörden tar en paus

Hej alla läsare!
Som ni säkert har märkt så har simsnörden inte blivit så uppdaterad på senaste tiden. Orsakerna är många, men den största delen är att jag måste få tid till mig själv. Just nu är det jättemycket i skolan, hemma i familjen och på fritiden- jag är borta nästan varje kväll och kommer hem sent. Att sätta sig ned och blogga vid den tidpunkten är tyvärr inte det mest lockande.

Så det känns bäst att ni vet, hur det ligger till. Jag kommer uppdatera simsnörden då och då, men just nu ligger jag lite lågt- nån gång senare kommer jag kanske dra igång igen som det var för två månader sedan.

Citerat Vanessa Hudgens i HSM2: But at least for now, I gotta go my own way. :)
Lovelii!

Denna härliga höstoutfit kommer från MTS2, och är riktigt snygg. Djupa färger, fina mönster och framförallt häftigt med ett par strumpbyxor som känns äkta! Ladda ner här


Vinnaren korad!

Med spänning har jag suttit och hängt vid mailen, och en bild som verkligen fångade min uppmärksamhet var Majas fina halloweenbild.
Grattis Maja! Ts2-musmattan kommer på posten!

Tack till alla som deltog, och såklart till dem som skrev att de skulle det! :)


H&T pics

2 nyaste bilderna. Jag tycker faktiskt att de ser väldigt stela ut om man jamför med hur bilderna för The Sims 2 brukar se ut. Beror det på att trädgårdar är svåra att få levande i Ts2 eller är det den kreativa skaparen som inte var så särskilt kreativ? Vad tror ni?

Sims4Life

Den tyska sidan Sims4life har en hel del fina grejer att bjuda på!

Vad sägs om Victoria Secrets senaste underkläderskollektion till dina simmar? Eller kanske en snygg polotröja till jobbet? Sims4Life har kläder i vad man kallar stil. Allting är klart bärbart och innehåller fina färger och olika stilar- både rocker och den mer glamorösa. Det finns roliga kategorier och snygga foton. Besök!

Victoria Secret Runway Dessou 13

P.s. det värdaste att besöka måste vara deras sportavdelning. Väldigt snyggt!

Ny film!

The sims 3 kommer allt  närmare... och det kändes med den här filmen då vi får följa med i spelet! Så levande det kommer bli.

Vi passerar-skapa-sim-stadiet och sen bara hur det typ är att leva. Man kan cykla! :)

Kolla in the amazing film here Gametrailers.com '

I have faith in humanity

Status: Aslycklig över Obama.

Det har hänt en massa Ts3 grejer på senaste tiden. Ett fanevent i Usa bl.a. då det framgått att det inte kommer att finnas väder eller lägenheter i den första utgåvan. Morr.....?
Sims 3 preview/Q&A
Gamespot
Sims2 BBS

Herrgård & Trädgård

Kolla in de senaste bilduppdateringarna från The Sims 2 Herrgård & Trädgård prylpaket men screens och prylar på TheSims2.com.

Halloween

Här är två nya bilder från The Sims 3, och här snackar vi halloweenparty! Längtar...


skönaste

Thesims 3 har gjort the impossible, blandat in lite politik i deras pr för Ts3.
Två stycken filmer som typ handlar om McCain, Palin och en galen Barack Obama är så otroligt skönt gjorda att man blir helt glad. Lugnt bland de bästa The Sims 3 filmerna jag sett.

Filmerna visar inte bara Usa's kanske mest aktuella personer, utan även hur man kan efterlikna riktiga människor så bra med det nya skapa-en-sim.

Kolla in filmerna här!

Tävlingen stängd!

Sådär!
Nu är simsnördens stora simstävling stängd. Ni som har anmält er kommer få instruktioner per mail. Hoppas att ni alla har en bra helg!
Kram Liselotte


RSS 2.0