Det har faktiskt HÄNT grejjer på communtyn!

Halloj!
Hoppas att alla njuter av det härliga vårvädret och välkomnar in valborg!

Jag ska vara ärlig. I dessa två månader har jag inte varit inne på sims.se en enda gång, så jag tänkte att det var dags att kolla in den och ge er lite uppdateringar!

Det första jag ser är annonseringen av ea play, eventet där de bl.a. förhandsvisade TS3! Jag hade såå gått dit för sånt är verkligen så otroligt kul, men jag kunde inte skippa min dubbeltimma i matte och dagen därefter skulle jag resa till London så det kom lite olägligt. Stället ligger 6 min gångväg från min skola så det var ju lagom irreterande :)

IALLAFALL den otroligt komiska filmen när svenskar försöker prata engelska finns här.

Boka Ts3? Spana in länken.Jag svarar på era frågor på fredag; "Frågebesvarardagen!"

SoftDen här korta filmen var riktigt bra, mycket info och man blir bara såå taggad på ts3. Snart bara en månad kvar! :)

Uppdateringar

Den nyaste filmen från creator camp hittas här. http://polska.ea.com/mediazone/movies/movies/movies/13688/6725/

Något annat roligt som blivit uppgett under veckan är fusken till The Sims 3. Man kommer bl.a. kunna använda, motherlode, move objects och kaching. NICE:) (Även fast jag inte fuskar så värst...)

Har ni bokat ts3?

Simsecrets- Konst, design och mode för trendiga simmar.

Simsecrets är en hemsida som både få mer credit och besökare. Den innehåller det som en vanlig site bör innehålla; Möbler, hus, mode och genetik. Deras specialitet verkar vara kläder.

Man måste leta lite, hitta guldkornen, för en del saker är mindre bra- men en stor del är fint. Vill man ha kändismode så är detta stället perfekt!

Mina personliga favoriter är tonåringsspeicalen: det är såå svårt att hitta snygga och verkliga tonårskläder till ts2, men här fanns det mycket. Några favoriter:Reklam

The Sims 3 har börjat affischeras över hela USA om jag fattat det rätt. Åh vad sjukt najs att se simsreklam när man shoppar i t.ex. NY City eller bara väntar på bussen. Sånt där som gör en glad... :)Bilder från Ts3's facebook page.

Imponerande strandklänning!

Den här klänningen är underbart snygg. Enkel chic som passar både till strand och till kaffen inne i city. Try this right now.


MTS2 Sentate

Ihi Ihi Ihi!

Hej Hej!
Idag så fyller jag ärofyllda sjutton år. Nu kan man inte sjunga Liesls solonummer i sound of music med ren ärlighet.

Iallafall.

Det har varit sjukt mycket förberedelser nu i veckan, så jag e ledsen att jag inte kunnat blogga något.

De senaste veckorna då jag varit lite smått offline har simsinfon bara brakat loss. De största nyheterna är alla olika filmer från fanevents all over the place, intervjuer med Rod Humble och diskussioner kring nya releasedatumet.
Alla filmer från Ts3 finns på en Jåtåb-channel.

Sims3Robbes youtube channel.

Simsa lugnt!

Slut på gästbloggeri!

Tack Amanda för den här lilla tiden =)

Men nu är det nya tag som gäller. Det känns som att desperationen på en fungerande simsblogg är högre än någonsin, och nu när skolan har lagt sig så ska jag skärpa mig och blogga som s*tan. Börjar på tisdag då lovet är slut:)

Simsnörden is back on track!


GLAD PÅSK! :D

Spela lite...

Mihi är så stört suugen på att bygga lite i sims.

Skicka in bilder på det snyggaste huset du byggt/ är sjukt nöjd med till adressen ilovelondon@live.se

Puss!

LOV!

Hur ska du fira påsklovet?

SJälv så ska jag bl.a. ha lite simslan med en grannkompis, som inte spelat sims på mer än fyra år(!). Det ska bli kuul :)

Kram!

Little black dress

Det finns bara ett ultimat plagg för festen, och det är den lilla svarta. Coco satte trenden och den är fortfarande populär, och mycket snygg på våra simar! På Mts2 finns ett superchict litet set med 3 olika outfits. Skorna är otroligt fint formade och välgjorda...

Little black dress

Vårkläder

Våren är här och snart är det dags för årets första bad.
Alla kläder kommer från All About Style

/Amanda


RSS 2.0