På sportlov!

Hej alla simsnördar! =)
Mår verkligen skit just nu, vill till min säng för iallafall 6 timmars sömn. Idag har jag åkt kortvasan och det är inte det lättaste, men det är skitkul verkligen! Vill göra nästa år! (Men asså, de 5 sista kilometrarna... blä)
Imorgon åker jag tidigt iväg på sportlovsläger, så tyvärr blir det inge bloggning nu under en vecka.
Hoppas att ni håller ut, men jag vet att ni klarar det!

För att överleva att simsnörden är på sportlov:
1) spana in snootysims.com för nyheter.
2) kolla in alla gamla kategorier och läs på dig på roliga fakta!
3) Det kan vara värt att spana in länkskafferiet här på sidan och uppdatera sin simgarderob! :)

PUSS!

p.s. och svar till er som vill bygga lägenheter: spana in det här!

Gruppboende är inspirationsgivande

Jag kom och tänka på en grej när jag läste en artikelserie i svd om gruppboende. "Ju mer vi är tillsammans" hette den och handlade om 65+are som bodde i ett lägenhetshus där de hade gemensamma aktiviteter såsom promenader, vinprovning, filmkvällar, qui gong och en massa andra saker.

Vad händer egentligen för åldringarna i The Sims? Det är nog lugnt den tråkigaste åldern tycker jag, då man varken får jobba och utveckla färdigheter, föda barn eller nåt annat.
Därför kläckte jag idén, jag ska bygga ett seniorboende!

Ett komfortabelt lägenhetshus där det finns utrymme för pool, läsesalar, gym, och andra mysiga saker som passar åldringarna! Alla stadens åldringar får helt enkelt flytta in och känna gemenskap med varandra! Ska börja pula på en arkitektur på papper snart här....

Hur hanterar du dina åldringar? :)


Bulle i ugnen?


Gravid ung mamma i The sims 3.

Graviditeten i Ts2 har varit rätt så realistisk, personligen så tycker jag att det är en rätt enkel period i mitt spelande. De tar det lugnt, sover, äter och bygger färdigheter.(Om man inte heter Barbara pank som ständigt är gravid och har 100 småbarn att ta hand om.) Efter 72 timmar så ploppar bebisen ut. Det kommer dock bli lite annorlunda i trean!

[According to Chun, players can now take their sim to the hospital when she goes into labor, or they can just make Mom stay home and have the baby the ol' fashioned way. Expecting mothers are not house-bound however, the way they were in The Sims 2. "Moms can lead a full life and go visit the library, visit their neighbors, go to the beach or even catch a movie," Chun said. "They [still] get maternity leave so they don't have to go to work."]

Artikel

Bilder


Fina och mysiga bilder. Får mig att tänka på Ts2 Herrgård & Trädgård... vet dock ej varför!

Ts3 för Mac!

Oh yeah!
För er alla som spelar ts på mac, det kommer komma ut samtidigt som till PC. Mac och PC är jämställda för en gångs skull!

Det är lite mer stylish att spela på mac må jag säga, men det finns ju inte lika mycket downloads och applikationer som till PC. Sen så vet man ju inte hur det blir med EP, men grymt att det kommer till Mac iallafall! :D

MaxoidDrea meddelande
 


The Sims 3 update

Halloj!
Värt att nämna är väl att det inte händer så mycket här på sidan... men somsagt ni får ha överseende! :)


Japp, såhär kommer spelets framsida se ut. Iallafall om man bor i USA, men jag  antar att det blir samma för europa också!

Det har kommit två nya filmer. Ben Bell sitter och snackar samtidigt som man får följa med i spelet. Dålig Y-tube kvalité men rätt så underhållande =)
Movie 1 - Movie 2

Prima är ju grymma på att skriva simsguider som hjälper alla! Deras guide är komplett men kommer försenas till den 2:a juni som spelets egentliga release. Sims 3 guide

Grym film!

En helt underbar simsig och bra film om de s.k. personaltraits / personligheter. Har även fått lite intresse till gästbloggeri, men ni får gärna lämna en bloggadress så jag kan se lite hur ni skriver och sånt! :)

HÄR

RELEASEDATUM FRAMFLYTTAT

Igår blev det officiellt efter mycket spekulationer och rykten: The Sims 3 kommer bli försenat.
Orsaken sägs vara att det var fortfarande mycket i spelet som var oklart och buggar som inte blivit fixade. Men ändå! Här hade man ställt in sig att få spelet om två veckor...!

Nytt releasedatum är prel. satt 2 juni i USA och 4 juni i Sverige.
Men men, vi får hoppas på ett härligt och bättre spel!

press release! Det officiella uttalandet om förseningen från EA.

Gästblogga?

Är du en trogen simsnördenläsare och gillar att komma på nya kreativa idéer?
Jag söker ett seriöst simsfan som skulle tycka att jobbet som gästbloggare på simsnörden låter intressant!
Kommentera med din mail!

Kram


RSS 2.0