Bring starbucks to Sims!

Kändisarna älskar kaffet. Det är hypat och finns i alla stora städer i europa och över hela världen (nej, stockholm får inte ha starbucks. Man måste bli "utvald".) Alla vi som prövat starbucks frappuccino vet vad jag talar om. Mummmmms! :)

Starbucks coffée shop (MTS2)


Grundläggande dekor och arkitektur för att kunna bygga din egna starbuck's.

Starbucks accesoarer
Väldigt snyggt gjorda, verklighetstrogna och fina grejer att smycka ut din kaffeshop med.
ex. denna fina meny!


ENJOY!!

Badrumsdetaljer

Jag fortsätter på mitt lilla badrums/tvätt-tema! Hittade idag på MTS2 ett riktigt fynd som jag bara var tvungen att tipsa er om. Här snackar vi om att få in "verklighetskänslan" med dessa små detaljer, som shampoon i märkena L'oréal, Fructis Garnier, CK m.m., tvålfat att placera hur som helst, skrynkliga och tvättade handukar och lite till!

Man kan välja att ladda ner ett "neutralt" kit, eller ett set där man kan välja färger på allt. Värt att spana in!


The Sims 3 bilder!

häxaa
Tack till Snooty som vanligt! :)

Den första bilden påminner rätt mkt om the sims 2, men kolla bara på den andra... spegelklartvatten, dimma och åååååååh!!! :):):):)

Observera också rouge-valen i SEN-bilden!

I tvättstugan

Vem skulle inte banga på en tvättstuga som tvättar dina kläder utan att du behöver göra någonting? Så är det i simmarnas härliga idyllvärld, och vi tar gärna med lite verklighetskänsla...

psst! Perfekt för dig som håller på med dagböcker!


1-2. Mangosims


Sims 3 uppdatering!

    

    
Belgian Waffles French toast Pancakes Dim Sum Fruit Parfait Fish and Chips Grilled Salmon Autumn salad Peanut Butter and Jelly Sushi Lobster Thermidor

Ett urval av de maträtter som man kan sätta som "favoriter" på sina simmars preferenser. A m a z i n g.
Mer info här på snootysims hemsida!


The Sims i SvD!

Snacka om att ögonen for upp när jag hämtade tidningen imorse! Längst nere i det högra hörnet ser jag en figur som jag väl känner igen, och blir oerhört glad. Äntligen så är det dags för Sims att få ta lite plats i svensk media. För oss som har läst på oss om fakta i över ett år så står det inte så mycket nytt, men om du vill läsa artikeln så finns den på svd's hemsida.


Ts3 svd
Ts3 svd

Är det inte kul att läsa om sims i tidningar!? :)

Ny layout!

Yo folks!
Tyckte att höst-loggan var lite "2008" så jag har nu pulat med en ny och ett nytt utseende på bloggen. Jag vet, det är inte så fancy som jag vill att det ska vara- men tyvärr har jag inte de kunskaperna ännu. Min logga ser perfekt ut i datorn, men sen när man laddar upp den på bloggen så sjunker kvalitén :( IAF:

-ny logga
-ny färger
-ny brödtext

vad tycks? Jag kommer pröva den ett tag iallafall :)

Ts3 Creators camp

The Sims 3 Creator's Camp har börjat i San Fransisco och de inbjudna har redan börjat skriva ny fakta på deras hemsido! Man kommer bl.a. kunna:
- Man får själv bestämma hur lång varje "ålder"ska vara, allt mellan 25-1,000 dagar.
- Man kan justera takets höjd.
- Det finns ett "Skapa-en-tvilling" verktyg in SEN.(Skapa en sim)
- När man köper hus så kan man välja om man vill ha det inrett eller inte.
- Man kan välja styrka och kontraster i färgerna i huset både ute och inne.

Mer info kommer! Men snart så kan vi ju ändå spela spelet... :)

BeautystoreFör de perfekta möblerna att inleda en skönhetsaffär med så ska man ha seten från Sunairsims. De är snygga och moderna och kommer i tre olika färgsättningar. Ett måste för alla frisersalonger!

Inblick


Såhär kommer det se ut i simshusen. Det är härlig färgsättning tycker jag, och man kan verkligen få till den "romantiska stilen". Mycket kommer nog vara baserat på stilar och färger, vilket härligt och som är lite brist i ts2...

Fler sims 3 bilder? Kolla in simtimes

Ett litet fusk!

Själv så brukar jag inte fuska så mycket när jag spelar, vid närmare eftertanke ingenting alls, men ibland är det somsagt nödvändigt...

du öppnar fuskrutan genom att hålla in ctrl, shift och c

changelotzoning hotel/residential/commercial/apartment

Detta fusket används när man gör lägenheter eller hotell, men kan också användas om man känner för att ändra till boendetomt eller allmän tomt. Mycket bra och smidigt att kunna koden!

Om man ändrar måste man gå ur tomten och spara och sen ändras tomten. Är tomten i lägenhet eller hotell läge kan man inte ändra väggar eller fönster och liknande...

Lovely dininghallSkitsnyggt och stilrent matsalsset med en minimalistiskt touch. Snyggt stylat av skaparen i rummet intesant?
Hittat på MTS2.


Mesher...

Mesher är texturen på plagget. Du måste ha en mesh för kläder/hår/andra möbler som har andra former. Läs mer i min kategori simshjälp där det finns ett helt inlägg tillägnat meshen!

Till detta åtkommande problem med att ladda ner. KOlla in min kategori. Det finns hjälp.

Puss

46 days 17 hours 9 minutes 32 seconds left until The Sims 3 arrives

Är det inte snart? Och roligt?

Har ni bokat det?

Svar

till tilda: Bara att pröva att starta bodushop igen. Make sure att du är inne på "rätt" bodyshop, dvs det vid det senaste expansionet.

Till anonym:
Jag har en kategori som heter simshjälp och där står det allt vad du behöver veta för att ladda ner! (Jag lovar, det finns ALLT:))

Spela?

Äntligen så tror jag att tiden har kommit för mig att sätta mig ned och spela sims. Har varit sugen ända sen jag vaknade men det har inte varit möjligt att spela. Nu tror jag. Nu. Äntligen.

RSS 2.0