Info om SPORE

Will Wright, skaparen bakom The Sims, släpper lös sin fantasi och ger oss SPORETM, en storslagen resa som tar dig med från livets ursprung och utveckling, ända fram till bildandet av civilisationer och teknologi, och slutligen resor ut i yttre rymden.
  • Vattenpölsfasen

    Kämpa mot andra varelser och sluka dem för att ändra din skapelses form och färdigheter. Det är de starkas överlevnad på mikroskopisk nivå.

  • Varelsefasen

    Ge dig upp på land och hjälp din varelse att lära sig och utvecklas genom plundringståg från ditt eget bo. Du kan bara växa om du tar risker!

  • Stamfasen

    Istället för att kontrollera en ensam varelse sköter du nu om en hel stam. Ge dem verktyg och styr deras handlingar medan du uppgraderar deras existensnivå.

  • Civilisationsfasen

    När du har grundat din stad börjar dina varelser söka upp och interagera med andra kulturer. Skapa kontakt genom att sträcka ut en olivkvist eller utstöta ett stridsvrål. Målet är att dina varelser ska erövra planeten.

  • Rymdfasen

    Det är dags att gå vidare till de andra planeterna i ditt solsystem. Ta kontakt, kolonisera eller gör om terrängen, sen riktar du blickarna mot andra solsystem. En 'uppdragsbaserad' struktur ger dig nya mål i jakten på galaktiskt herravälde.

 källa:www.electronicarts.se/Spore


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0