Jag saknar simsnörden

Hej fina bloggen!
Nu var det längesen jag skrev här. För längesen. Under det gångna året har jag knappt kunnat spela någonting på mitt favoritspel. Jag har varit dålig på att köpa spelen när de kommer ut, skaffade mig ett ex av Level 7's "The Sims" tidning och blev väldigt taggad igen och samtidigt lite ledsen över allt jag "missat" genom att inte ha simsnörden och spela. Den här bloggen var verkligen rolig att ha. Det är den fortfarande, även om jag inte skriver så ofta. Men nu är det sommarlov, och jag tänker börja lite smått igen iallafall. Planen just nu är att göra en hemsida med allt material som är värt att spara från den här bloggen, som kan hjälpa dig eller någon annan i sitt spelande, inge inspiration eller bara ett litet roligt alternativ till den vanliga simscommuntyn. Jag vågar inte säga en deadline, men ett mål är iallafall att göra simsnörden till en .com domän! :)
Hoppas att ni alla har en riktigt trevlig sommar!
Liselotte

Kommentarer
Postat av: Elin

Skulle du kunna berätta hur man får in sakerna i spelet?

För jag har laddat hem saker men sen händer inget mer.

Hur får man in det i spelet?

2010-07-31 @ 13:13:28
URL: http://elinsuundgren.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag älskar din blogg, snälla sluta ej, och jag har en liten fråga, vet d nåra bra downloads sidor som man ej behövrt winrar elr vad det heter till, jag vet bara the sims 2 men skulle verkligen uppskatta det:)



2010-08-04 @ 23:58:13
Postat av: Liselotte

Tack Ida! Det är underbart med sådana kommentarer. Jag har börjat spela nu igen, och som jag skrev i inlägget ska jag arkivera bloggen på ett bra sätt så att man kan komma åt alla inlägg på ett smartare sätt.



Det är inte många hemsidor som använder sig av annat än .rar filer, så jag rekommenderar dig att lära dig hur du gör :) kolla in min kategori för simshjälp.



Till Elin: Om det handlar om the sims 3, kolla in den här hemsidan! http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:TS3_CC_Basics



Kram på er!

2010-08-08 @ 12:32:22
URL: http://simsnorden.blogg.se/
Postat av: felicia

jag har en fråga angående sims 2 året runt. helt plötsligt utan anledning får min sim en blå "aura" runt sig, men beter sig som vanligt. dock verkar det som han får små stötar ibland. det har aldrig hänt innan, utan endast när jag köpte året runt. kan detta bero på att han blir kall eller något? jag har testat att värma honom, men det funkar inte. har du något tips på hur jag får bort det blåa? :)

2010-08-08 @ 14:01:07
URL: http://[email protected]
Postat av: Linnea

Kolla gärna in min blogg om Sims 2 machinima! Ha en fin helg :)

2010-09-03 @ 15:44:36
URL: http://teapotelephant.blogg.se/
Postat av: Emma & Ellinor

Hej! Är du också en simsnörd? Besök vår härliga sims blogg där man kan läsa i simmarnas egna dagböcker!

2010-09-15 @ 15:19:51
URL: http://thesimsgame.blogg.se/
Postat av: JB

http://simsnordentva.webblogg.se/ - en blogg om the sims 3. :)

2010-10-16 @ 11:20:14
Postat av: Agnes

alltså jag hittar inte din mejladress men jag har ett enormt problem! jag spelar the sims 2, och alla möbler och sånt jag laddar ner dyker upp i spelet och funkar bra, men inget av de kläder, frisyrer, skintones, smink och sånt till simmarna jag laddar ner dyker upp! jag vet inte vad jag ska göra! jag skulle vara så glad om du kunde hhjälpa mig....

2010-10-25 @ 13:49:06
Postat av: JAG HAR PANIK!

Hej

Det är såhär att jag har alla program jag tror jag behöver

ts3 monkey, och winrar

mitt problem är att när jag väl ska installera filen/filerna till spelet så står det åtkomst nekad, varför? jag är ju inne på mitt administratörs konto!

är så trött på att leta efter svar nu så hoppas att du svarar! jag har laddat ner denna filen bl.a: http://www.modthesims.info/download.php?t=373389

blir galen snart!!!

smälla hjälp mig :(

2010-10-31 @ 16:32:40
URL: http://liisaarvidsson.blog.se
Postat av: Anonym

Hej! snälla svara nu! hur åker man hem från en resa om det t.ex bara har gått en dag men man ska egentligen åka hem om tre? tacksam för svar!

2010-11-01 @ 13:44:59
Postat av: Jullsaaan

Asså jag har heeeeelt glömmt bort vad det är för ord till fusket, kan du hjälpa mig?+ Kommentera gärna tillbaka på min blogg :D

2010-11-01 @ 16:53:12
URL: http://jullsaaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad menar du? :D

2010-11-01 @ 18:08:44
Postat av: Anonym

http://simsnordentva.webblogg.se/

2010-11-03 @ 18:33:17
Postat av: lotta

HEJ jag hoppas du fortfarande är aktiv för jag behöver svar på en fråga!



En av mina simmar badade badkar och kom aldrig upp därifrån, jag hade tryckt på kryss och gjorde så han skulle göra andra saker men det funkade inte! han satt där och badade... men ändå så började hygienen bli sämre, alltså var det som han hade gått upp... Har försökt att flytta honom med "moveobjects" men det funkade inte, la honom i familjekatalogen också men då gick det inte att plocka honom därifrån! haha om han sitter kvar där kommer han ju dö till slut :(



Något tips på hur jag kan göra?! :D

2010-11-15 @ 12:44:10
URL: http://lottet.blogg.se/
Postat av: Jag fotar

Guud vilken fantastiskt blogg du har!



Ska snart försöka installera mina sims 2 på min nya dator men i väntan på en extern cd-läsare så kollar jag runt på internet efter roliga fusk-koder och tips och tricks och din blogg var riktigt rolig att kolla igenom och läsa! =D

2010-12-05 @ 02:21:35
URL: http://jagfotar.webblogg.se/
Postat av: Hon som undrar och behöver H-J-Ä-L-P-!

Hej! Kul att du har en blogg om sims, skulle aldrig komma på tanken ;) Men iaf undrar jag om du kanske kan svara på en sak jag verkligen undrar! Jag spelar sims 2, med massa tilläggs-spel. Jo, alltså för några år sen visade min kompis mig hur man sätter ''ute-trappor'' inomhus fast nu har jag glömt! Jag fattar verkligen inte... Jag tycker att ''inomhus-trapporna'' är så fula och det blir faktiskt snyggt med ''uthomhus-trapporna'' inomhus, så om du har någon aning om hur man gör..? Tack i förväg!

2010-12-13 @ 15:28:31
Postat av: josefine :)

jo jag undrar, kostar det nått att ladda ner eller så ? jag har sims 3 på en vanlig dator, typ PC? och hur laddar man ner, från sidor eller så ? och hade du kunnat slänga in lite bilder på hus som du gjort eller så , jag vet aldrig vad jag ska göra för hus. hade du kunna lägga in på ett hus för kärleksparet, 4 i familjen osv, det kan vara i alla ämnen, eller vad man nu säger.. ;)

2011-03-19 @ 22:49:26
Postat av: Josefine

Du måste hjälpa mig, Jag har laddat ner hur länge som helst och det har aldrig varit några större problem. Men nu helt plötsligt har jag fått problem!



När jag ska ladda ner en sims från någon sida, alltså så det blir ett bodyshop format, a så packar jag upp filen i winrar sen när jag dubbel klickar på bodyshop filen så står det: "det här innehållet kräver data från en expansionspacket som inte ät installerat", MEN jag har de flesta installerat. men innan jag böt dator och ominstallera mitt sims 2 så kunde jag ladda hem dom bodyshop filarna och jag kunde öppna det, men nu helt plötslig funkar det inte.



Du som är simsnörden, snälla hjälp!!!

Kramar Josefine

2011-04-04 @ 14:31:51
URL: http://lovegoos.blogg.se/
Postat av: Martho

hei er du ekter i fra jesc 2004?

Postat av: Elinore

Fin blogg!!

2011-05-21 @ 22:26:08
URL: http://simssims.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej! Jag har ett litet problem med sims 3 som jag inte får ordning på! Det är så att när man går till en annan tomt än hemtomten t. ex. en annan sims hus eller gymmet så funkar det inte att ändra vägginställningarna och så fort man zoomar in så "försvinner" allt!!! Det är jättejobbigt! Jag kan inte heller ändra våning eller något! Om du vet vad som är problemet så snälla hjälp mig!

2011-07-14 @ 21:35:45
Postat av: emma sjödin

hej !



du om du vet, hur och vart kan man ladda ner fler och finare möbler ? finns det ngn sida som du har lust att länke skulle bli jätte tacksam!!!!

2011-10-16 @ 21:29:07
Postat av: Angelica

Hejsan!



Jag fick mitt efterlängtade The Sims 3 Husdjur idag :D Men jag har nu stött på ett problem. Det installerades som det skulle men nu kan jag inte avinstallera det!! Jag valde fel mapp m.m under installationen. Jag har försökt allt med att avinstallera det, gått in i kontrollpanelen, haft skivan i och försökt installera om det. INGENTING FUNGERAR & jag blir tokig :S



Tack på förhand

2011-10-20 @ 11:39:00
URL: http://angla-lika.blogspot.se
Postat av: Sanna

Hej, tänkte bara kolla om du vet hur man gör för att få talangmedaljer inom kosmetologi :)

2011-11-04 @ 17:19:56
URL: http://svidde.blogg.se/
Postat av: HJÄLP!

Jag får typ da'p på mitt the sims det blev tyck något fel så var tvungen att avinstallera men nu när jag ska intalera igen `hittar den inte...` någon typ fil -.- vad ska jag göra?

2011-11-24 @ 10:32:31
Postat av: Anna

Hallå!

Jag skulle vara jätte tacksam för hjälp med en sak.

Jag har flera The Sims 2 installerade från skiva, men nu har The Sims 2 Fritid försvunnit, den som jag stoppade in för att starta simset, så jag kan inte spela.

Vet du hur man byter skiva som man vill starta med?

Det spelar ingen roll om mina gamla familjer försvinner, bara så att jag slipper avinstallera fritid.



tack på förhand (:

2011-12-25 @ 11:53:18
Postat av: Elin

vart tog du vägen? är 2 år sen du skrev?

2012-01-23 @ 05:12:36
Postat av: ❤ SimSim

Hej Simsare! Jag hittade dig inne på en Simsblogg och ville tipsa om min blogg. Ifall kommentaren stör dig är det bara att radera den :)



Jag har startat en ny blogg som är dedikerad till allt vackert i the Sims 3.

Jag jobbar på att samla de bästa, nyaste och säkraste och framförallt GRATIS nedladdningarna till er trogna Simmare där ute.



Kika in och se om ni gillar innehållet i bloggen, eller skriv en kommentar och tipsa om förbättringar, om du har hittat riktigt fina grejer eller kanske skapar egna simsprylar!



Jag tänkte att detta skulle vara intressant för er, även om jag bara har fått upp bloggen i förra veckan, så har jag redan några riktigt fina saker uppe!



Jag är en flitig bloggare och jag har spelat The Sims i över 10 år, så jag är duktig på att hitta det allra bästa till spelet...



Hoppas vi ses!

♥ SimSim



2012-01-27 @ 18:00:34
URL: http://simsim.blogg.se/
Postat av: Inez Pettersson

Hejj ,din blogg är riktigt bra men ag har inga sims 3 spel så´du kan väll lägga ut lite nytt från sims 2 tack :)

2012-06-24 @ 15:22:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0