Stylistsims

www.stylistsims.net är en välgjord och modern hemsida med många snygga downloads. Stilen går mellan sostifikerad-läckra mönster- vardagschic. För att kunna ladda ner kläderna behöver du Winrar som du kan hämta ner Gratis härhttp://www.rarlab.com/download.htm och för möblerna behövs color enable package http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541. ( För att hämta behöver du vara medlem, men jag råder dej att bli om du inte redan är- modthesims är en av de bästa simscommunitysen över hela världen)

Dessa två program är det bara att installera och fälja anvisningarna, och de är riktigt användbara för de funkar på nästan alla hemsidor. ENJOY! :D
image1image3

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan.

Jag undrar bara om du kanske vet vad jag gör för fel, jag ska försöka packa upp* kläderna från stylistsims.net, väldigt snygga kläder och har Winrar, och allt det där man ska göra och så, men det kommer inte upp något i spelet, eller jo ett klädesplagg som jag inte har en aning om vad jag gjorde för speciellt, för jag gör ju likadant på allt. Men ska det inte komma upp en sånhär instalera eget föremål ruta?! ;)



Nybörjare på downloads, men älskar sims :D

2009-04-02 @ 20:42:49
URL: http://sandraelisabet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0