Livslånga ambitionsmätaren

Dessa saker ger poäng;
Lära sig prata/gå/pottträna
Bli riktigt kär
Första kyssen/myspys
Gifta sig
Adoptera/skaffa barn
Ta examen från universitet/college
Ha alla jorden runt minnen
Level 10 i karriär eller hobby


btw: Om en person se någon vara otrogen, kan den skvallra för den drabbade partnern och det syns i relationen att den andra har vänsterprasslat. Alltså genom bara snack kan relationer förstöras, this is real life! :)

Lite fritid-mingel

Simar kan bli ledda att kolla på vissa målningar och sedan diskutera dem med andra simmar. Detta gör att man kan göra egna konstmuseum och få ut någonting av det!

Det är nya inflytelsepaäng. Du kan göra andra simmar att bada(det vill säga inte stinkande gäster på fester) eller låta andra simmar bygga upp hobbyintresse.

-- Behavior is more age-appropriate -- adults won't spend all their time on swings, kids won't clean the bathroom :O I was VERY impressed by this. About time ;)

Beteende är mer ålders-anpassat. Vuxna vill inte spendera sin tid med leksaker (det märkte jag av när jag spelade fritid, min sim ville aldrig spela fiol mer än typ 10 sekunder), ungar vill inte städa! :(

Simmar kommer reagera annorlunda när deras familjemedlemmar gör någonting. T.ex. så vill inte tonåringar se deras föräldrar skiljas, och det är för att det är deras föräldrar.

Man kan nu ha smycken utan att äga jorden runt.

Livsmål gör inte så att man får platina livet ut längre...

Hämtat från thesims.com

För alla småkrypsälskare

image271
Det går en dag, och redan kommer det upp ett fritidsobjekt i exchange. Denna insektsplanch kan vara trevlig för alla naturvetare.

//Liselotte

Svar

Helena:
hmm.. Vem bröt regeln om att inte visa anden?
Jag var på visningen.. Jag var där som reporter för Lunarstorms Simsare och inte ens jag har slängt upp mina bilder på anden.. :/

Jag vet faktiskt inte, men jag tycker att det är grymt dålig stil och respekt mot Bim som sa väldigt tydligt att vi inte fick visa bilder på honom. Direkt efter förhandsvisningen skrev jag inte ens om att det var en ande utan om en varelse som är väldigt hemlig. Sen när det ändå låg ute på webben att det var "genie in a bottle" och vissa hade tagit bilder på honom och lagt ut så kunde jag inte falla för frestelsen att lägga upp dem. :/

Men jag tror att det var obsmir som var först med att lägga upp bilder. Och ja, man får ju säga vad man vill om det :/

Anden i flaskan- belöningarna du vill vete

Snooty sims har publicerat en liten guide, med alla önskningar man kan välja mellan från anden i flaskan, och dess konsekvenser. Kan vara lite intressant, men själv så tycker jag att man ska upptäcka sådant själv!

HÄR

image270
Du får bara tre önskningar, utnyttja dem väl.

Min kära blogg

Hej alla simsnerds!
Jag har åkt skidor i några dagar och nu sitter jag med en laptop uppe i hälsingland (därför är bilder och annat gjorda i underbara paint) och jag är bara så avundsjuk på er som sitter och spelar fritid just nu!
Själv ligger mitt spel hemma i brevlådan :( Men jag kan vänta! Nu är jag nyfiken;

Vad tycker ni om spelet, ni som har köpt?
Sen så kom det med ett fusk till spelet:

modifyNeighborhoodTerrain [on/off] [= höja, ]= sänka, \= nivå, p= jämn terräng

Fritid har släppts!

image269

Free time dagbok

Hej!
Jag vet att det är snart release, men ändå så kan det vara kul att se denna välgjorda dagbok. Den är från australienska communtyn och tydligen så har  vissa där redan fått sig ett ex. Den innehåller jättefina bilder på föremålen som kommer med i nya spelet. Visit!

image268

Vill ha!

Åh! Detta ski-set är ju bara stencoolt. Simsconnection har denna, men som vanligt måste man betala :( Så jag länkar inte, men bilden kan man få njuta av ett tag...

image266

Här är ett glassbars set som är snyggt som är gratis. :)
image267

Free time 3 dagar kvar (!) iiiiiiiiiiiii

image265
Vilken hobby längtar ni mest efter??

Sötaste pyjamasen

Nu i vinter/vår-tider är det mysigt för simarna att sitta inne med en kopp varm choklad framför brasan- och vad passar inte bättre då än denna urgulliga pyjamas?Kommer från Helaene och är en unisex dress för småbarn, 3 färger.
image264image263image262

Intervju: Liselotte Östblom

Intervju med das simsnörd herself! :P

Hur definerar du ordet Simsnörd?
Ja, man kan väl säga såhär. Först och främst tycker jag att det är coolt att var nörd, men att nörda the sims är väl typ såhär; spela väldigt mycket, vara skicklig på det, kunna alla typer av fusk och koder till spelen, hänga på thesims.se väldigt ofta, ha en blogg om the sims eller vara först med alla spelen. Det finns en anledning att den här bloggen heter simsnörden....(!)

Nu är det bara några dagar kvar till The Sims 2 Fritid släpps i Sverige, vad ser du mest fram emot?
Åh, det är så mycket! Men framförallt längtar jag efter alla hobyygrejer, symaskin, balettstång, fotbollsmål och drejbänk. Det ska bli så himla kul!
Sent rent omateriella saker såsom Best Friends Forever, växa upp med sina vänner och den livslånga ambitionsmätaren. Ja, jag längtar verkligen att få förverkliga mina hobbydrömmar.
(Sen så ser jag fram emot vissa saker för att kunna börja shoota med min dagbok)

Prylpaket, prylpaket. Vad tycker du generellt sett om alla prylpaket?
Jag känner lite såhär att prylpaket inte är något måste, som alla expansions, men de kan lysa upp vardagen lite. Vissa paket är halvt onödiga, men visst kan man ha roligt med dem.

The Sims 2 Fritid är det sista expansionet till ts2. Vad har du för förväntningar på 3:an?
Ja du. Hm... Faktiskt inga. Jag hoppas dock att det blir lite förändringar i simarnas utseende och tomterna. Att man kan gå till grannar och hälsa på, gå promenader etc. Mindre begränsningar helt enkelt.

Brukar du ladda ner mycket?
Ja. Fast jag letar mer än laddar ner, och det händer för ofta att jag bara sitter och zipar runt mellan sidor utan att hinna spela någe sims :(

Vilket expansion har varit bäst/sämst? motivera >:D
Djurliv är det absolut sämsta enligt mig. Tråkigt, är bara jobbigt för mig som är djurhatare(okej, hamstrar är väl gulliga men jag är inte så förtjust i djur) när en massa djur kommer in och välter soptunnan. Nej, jag installerade och avinstallerade samma kväll. De senaste har varit mina favoriter, året runt, jorden runt och nu fritid. Alla är lika roliga och ger liksom grunder för att få spelet så verkligt som möjligt. Dock så gillar jag musikinstrumenten från Studentliv och bilarna från nattliv. Arbetsliv är jättekul också! <3 hemmaföretag <3

När började du spela sims?
Kan jag gått i tvåan, trean? Jag har varit nörd för länge.

Kommer du sluta spela sims när du fyller arton?
NEJ! Jag kommer spela så länge jag tycker det är kul.

Kommer du sluta blogga när du fyller arton?
Ha. Jag har funderat många gånger på att lägga ner bloggen, och beroende på hur många läsare som stannar kvar så... Jag bloggar väl tills... Ja.... Det skulle ju vara kul att fortsätta blogga till ts3 har kommit ut, eller att jag får va med på någon förhandsvisning eller nåt igen. Jag vill bli kult inom simsvärlden, nej men. Jag vet inte hur länge jag kommer fortsätta blogga, jag kanske slutar imorgon eller om tio år.

Några sista visdoms ord?
Fuska aldrig. Och gå och köp Fritid, det är verkligen värt pengarna.


Made by me, answered by me, and written by me.

LÄS CHATTEN!

SOm jag skrivit om tidigare ägde en chatrum igår kväll tror jag på Amerikanska thesims communityn.
Om du tycker det skulle va intressant att läsa den så kan du göra det här.

Funderingar

Hm.. Jag har ett litet problem;

Jag spelar sims på två olika datorer- en som är hela familjens, där alla expansions är installerade, och en dator med en enormt stor skärm, året runt, bon voyage, fest & bröllop och H&M fashion installerade där det går väldigt snabbt.

Nu är mitt problem bara; på den skönaste datorn har jag gjort all förberedelse för min dagbok MEN det finns så mycket jag vill ladda ner som kräver Nattliv, arbetsliv etc. Ska jag installera spelen och låta den bli segare eller skita i det?? HJÄLP MIG!.

Möbel-download

Har du problem med dina downloads? Får du inte in möblerna du vill använda i spelet? Då ska DU läsa det här.1. När man laddar ner möbler så spara dem i EA/The Sims 2/Downloads- mappen.
2. Packa upp dem med ett program, kan vara vanlig extrahera-guide eller nedladdat program såsom Winrar och Q-xpress.
3. Starta spelet och precis innan du kommer till kvartervalen så ska det komma upp en blå ruta med en massa filnamn. Klicka då på aktivera innehåll (annars kommer möblerna inte synas). MEN för att det aktiverade inehållet måste du starta om spelet igen.
4. Nu funkar möblerna.

Gör de inte det?
1. Kolla upp om du glömde en MESH, gå tillbaka till hemsidan. Det kan ofta vara felet.
2. Ett CEP color enable package saknas. Hämta här.
3. Någonting har kanske blivit fel i upppackningen, pröva igen så bör det funka.

image261
Min favoritfamilj med nedladdat allting!

Oh lord won't you buy me a Montgomery Hawker!

image259

Denna små coola bil är precis nyuppladdad!

Ladda ner den supercoola Burnout Paradise bilen "Montgomery Hawker" till dina simmar. Nu kan dina simmar glida runt i en ny frän sportbil. Du behöver The Sims 2 Nattliv för att kunna använda objektet. Finns som att ladda ner i två format, standard och högupplöst.

Priset som dina simmar får betala för bilen är 13500 simdaler, vilket är den hittills dyraste bilen i simmarnas värld. Med toppmodern racingprestanda och exklusiv utrustning är bilden värd varenda simdal.

image260
Thesims.se downloadsida


Idag, idag idag!

Hej!
Idag är det en månad sedan simsnörden fick sitt stora genombrott. Efter att jag varit på förhandsvisningen av Fritid skrev jag om det i bloggen på svenska. Helt normalt, utan förhoppningar. Vad händer då? JO.

Tydligen så blev jag länkade på en massa stora och internationella simssiter. Jag hade varit den första att ens berätta något om fritid på allmänheten- och ändå så var allt på svenska! Ett internationellt genomslag resulterade i många läsare, men nu ligger siffran mellan 30-50 per dag.

Tack för att du läser!


Ny serie: Romance

Följ länken för att se livsbelöningar för den romantiska simen; länk.

How noobie egentligen??

image258

Varför ska alltid natur/plugg intresserade gestaltas som töntar med strama och uråldriga kläder, osminkade och glasögonbärare? Jag tycker det är fel. Men det kanske bara är jag?

Ny hobbytidning; Stjärnglans

Stjärnglans är det senaste tillskottet (och det sista) på Hobbytidnings-himlen. Den handlar mest om Snillrika sinnen, Film & Litteratur(ja, det är en hobby) som är en då hobbytomt (hemlig för allmänheten). Man kan diksutera, få föreläsningar, spela dator kolla på tv och läsa böcker. Den tomten var inte så givande för mig när jag besökte den, men min sim var kanske inte heller så skillad i ämnet.

♥ 10/10 tidningar är nu utkommna.
♥  Det är 7 dagar kvar till Fritid landar i butiken.(Jag chansar på en försäljningsboom)
NU är bara frågan;      Var hobbytidningarna givande tycker ni?
                                        OCH ska ni köpa Fritid?

8:e mars

Hoppas att ni alla har deltagit i xovers tävling om ts2 Fritid som jag tidigare skrivit om.
En intervju med Bim plus de fem vinnarna kommer att ligga uppe som film på http://xover.tv/ den 8:e mars.
Håll utkik! :)

btw: Den som skriver den 200 kommentaren kan få bli intervjuad och länkad här på bloggen (så watch out).

Genie in a bottle

Okey, Bim told us not to take or show pictures of Genie- but someone broke that law. UUUURGH. But still, here's a picture of Genie for those of you who are intrested.
image256image257
pictures: Osimbr.net

iContact

Nu har jag uppdaterat min kontaktinformation, för min gamla kändes liiiiiite för gammal och oseriös. Iallafall, jag önskar er alla en fortsatt trevlig aften.

//Liselotte

Sims Carneval spel

HÄR


From the creators of The SimsTM comes a unique city-building simulation game with a puzzle twist. Enjoy an entirely new Sims gaming experience as you build cities and solve puzzles in this innovative, casual strategy game!


 • Play through Story mode's 25 unique neighborhood levels!
 •  Put your skills to the test in open-ended Creativity mode and build the city of your dreams!
 • Build your city just the way you like it with more than 200 unique buildings an unlockables.
 • The engaging simulation gameplay provides a wealth of ever-changing challenges as you deal with traffic, interactive building effects, and natural and other disasters!

 Vad tycker ni? Man får free-trial i några dar, sen så måste man köpa :(

 

 


Freetime chat

På den amerikanska simscommuntyn utlyser de en chat med teamet bakom the sims 2 Fritid. Tiden är;

21 februari 2.30 PM

Vet inte, eller kan säga vad det blir i svensk tid. MEN om du nu känner dig tillräckligt simsnördig så kan man ju joina siten och ställa upp på amerikansk chat. ^^  Själv så kan jag rekkomendera att inte sitta uppe för att ställa frågor, eftersom det mesta kring fritid är redan klarlagt.

image254

Första sidan för män!

Det är är bara så coolt. http://tumblingsims.tumle.net/blog/ är en downloadsida bara med artiklar och poster för killar! Män, män och män. Kläder, ögonbryn, mustascher, modeller, och en massa mer!

Kläderna är än så länge bara underkläder, men nog är det mer på gång. Riktigt cool site! Male power!

image253

Favvo-hus från Downtown

Detta huset är helt underbart och stylish från Downtownsims (vilken sida ni såklart redan har besökt!), men jag bara känner för att visa detta för allmänheten. Det är någontyp av två-våningsvilla i lite modern-riviera ställe. Snyggt. Hett. Minimalistiskt. LIKE IT! Här kommer lite bilder;

image250
!Glöm inte poolen på baksidan...
image251
! Glansigt golv? Never heard off. Snyggt iallafall!
image252
! Vilka stolar! Ett enhetligt och stilrent hus.

Direkt länk Allt tack till Downtown för helt underbara hus!

Sunair

En hemsida som var en av mina första favoriter i mitt femtonåriga liv. Sunairsims har enormt utbud på möbler, där man kan hitta allt från redskap till att bygga en skönhetsbutik, ett musikrum eller whatever. Allt kan man hitta här!

Har även snygga kläder och smink, men jag kan säga att hela sidans upplägg är lite svårt och segt- men somsagt, är det verkligen värt det! Letar du efter snygga möbler till framförallt kök ch badrum- så ska du hit!

http://sunairsims.enorth.com.cn/


Obs! Sidan kräven flashplayer version 5, men de har de flesta datorer. Lycka till!

Ny inervju

Inte direkt några nyheter eller ny information i en intervju med Bim på den holländska förhandsvisningen.(dock verkar den inte alls vara lika stor som den svenska var ^^) följ länken och se den om du är riktigt nördig.

PEACE OUT! // Liselotte

Fotspår...

image249

Jag har aldrig tänkt på fotspåren som syns på golvet, har ni det? :P

:(

Har jobabt på en stoooor tomt i helgen till min dagbok, men det blev ärligt talat så grymt dåligt att jag ska radera den nu. 5 timmars jobb bortspolat :( Menmen, jag ska ladda ner från hussidan nedan istället. Så himla snyggt!

//Liselotte

Downtown Sims

-En bra blandning av allt-

Profesionellt husbygge med modern och minimalistiskt arkitektur- skitsnyggt! (om inte de snygaste och stilrenaste husen jag skådat. Vi snackar grym simbyggare här!

Kläder för både män och kvinnor i vuxen ålder som faktiskt funkar, både för casual, night, out and sportswear. Snygga sportkläder!

Snygga tavlor med både modern och impressionism. Möbler som går i svart och vitt- somsagt mycket minimalistiskt!

Väggar och golv.

En ganska så rolig sims2-film/serie och en tjock tjej. :P

hemsidan är: http://www.downtown-sims.com besök för de vackra husens skull!

Fritid

image248
Den här bilden är så skön! Lagsång eller något.

Video om SPORE

Amazing video about the upcoming new Will Wright project SPORE. In this you see how to create a creature etc. It's so cool.

Husbygge

Den här videon va cool! Kolla in hur den här snubben bygger ett snyggt hus.

Trailer number two


Ny layout

En ny layout, lekte lite. Är somsagt inte så bra vad det gäller html-koder, men ny färg och typsnitt piggar upp. ELLER VAD TYCKER NI?

// Das simsnerd


Thoughts are just no brainers...

Ja, nu när det *snyft* inte kommer hända så mkt mer i sims2 världen på ett långt tag så måste jag bara säga en sak.

JAG ÄLSKAR DET!

Ja, The Sims 2 känns som ett aningens briljant spel- så hur ska man kunna utveckla det? Mina drömmar med ett kommande spel är:-Obegränsat antal medlemmar i familjen. (alltså mer än åtta)
-Skor. Det är nåt man har saknat, att kunna välja skor på samma sätt som man väljer frisyr och byxor.
-Gå runt i kvarteret, plinga på hos grannar som gäst eller bara gå och handla mjölk utan denna enorma laddningsprocces.
-Jobben. Innerst inne har jag länge önskat att man ska kunna följa med sina simar på arbetsplatserna, men det kommer nog aldrig hända...
-Inspiration av Sims2 på Wii. Där kan man helt fantastiskt nog komponera egna måltider utifrån ett antal ingedienser man har tillgång till vid viss kunskaps nivå. Exempelvis, fläsk potatis och gurka kan bli gott.
-Dricka te. Vill ha, vill ha.
-Middagsbjudningar- Kunna bjuda över familjer på middagar, utan krav av att man måste dansa, bada bubbelpool eller göra nåt superhypat.
-Mer personkemi mellan människor- Nu kan man tvinga folk att bli kära, vilket egentligen är ganska tråkigt. Jag vill att en sim automatiskt av fri vilja ska bli kär vid första ögonkastet och vela satsa på den personen, oavsett om den hatar en själv.


image247

Really really really confirmed!

SÅDÄR. THAT'S IT. OVER. FINITO. Efter Fritid så är det slut i Sims2 världen. Japp, de e sorgligt men sant. No more expansions.


På ett forum i quartertothree så är det bekräftat av Rod Humble (nuvarande vice producent för the sims eftersom Will Wright leker i Spore) att Fritid är det sista expansionet i The Sims 2.

"For the Sims 2 game there is no news apart from the wonderful Freetime (you can be a gamer in it for crying out loud, why do you hate gamers?). Thats it for the Sims 2 in terms of new stuff. For Sims 3 there will be new information soon."

Rod skriver i princip att det är inga nyheter från underbara fritid, och det är det nya i sims 2 som kommer komma i den formen. Det kommer komma information om ts3 snart.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Det känns sorgligt att det inte kommer ut nå mer expansion, men listan är ju ganska lång nu på att kunna göra sin sims2 lista komplett. Kommer då kitchen & bath bli det sista prylpaketet? Nobody knows. Men jag har en teori om att de då också borde vara de sista.

image246
Rod humble på vift. Slår vad om att han tagit bilden själv med sin webcam för att känna sig mäktig.Okej, så vad gör ni nu? Ni följer länken däruppe o läser forumet eller så e de bara å vänta på mer info... :)

Tävlingssugen, pank eller bara simsälskare?

Nu kan du få chansen att vinna ett ex av The Sims 2 Fritid!
På hemsidan Xover annordnas en Tävling där man genom att svara på tre frågor kan bli en av de fem vinnarna som får The Sims 2 Fritid Gratis. Anmäl dig nu! :)

Lite info om The Sims 3

Källa: WIkipedia

The Sims 3. Uppföljare till ett av världens mest sålda spel. Enligt ett uttalande från Maxis är den planerade releasen april 2009, med reservation för ändringar. Förutom en uppgradering av grafiken så utlovas detta (preliminärt) angående deras AI:

 • Simmar kommer att ha sina egna normer och bete sig efter dem, rätta sig efter vad som är rätt och fel för sig själva.
 • Simmar kommer att ha väldigt säregna och mer specifika drag än i The Sims 2, t ex att en Sim kan hata TV samtidigt som en annan älskar det, och interaktionen blir följaktligen att då den TV-älskande simmen sätter igång TV:n kommer den TV-hatande simmen och stänger prompt av den.
 • Simmar kommer att planera i förväg till sin egen fördel. Till exempel att en Sim automatiskt bjuder in sin chef på middag därför att han vet att det kan komma att hjälpa honom.

Vad tycker ni?


The Síms 3 liveactionDen här filmen är bara så skön! :)

Artikel om SPORE

här hittar du en artikel om Spore med Executiva Producenten Lucy Bradshaz.

It's in english!

Gulligull varelse:)


MySims

Nya releasedatum
EA har released lite info om de nya simsspelen. Sim Animals har releasedatum i Mars 2009. MySims på Wii och DS har sålt mycket bra; Mer än 3 millioner ex. Det kommer även komma till PC i November 2008.
Också, två stycken MySims spel för Wii/DS är MySims Kindoms (November 2008) och MySims Party (Februari 2009).

Har ni spelat MySims?


Uppdateringar på Thesims.se

Thesims.se har äntligen följt it-trenden och maxat upp sin site! *jippie*
Det var på tiden!

image245Nu kan man välja mellan olika typer av startsidor (som typ brittiska communtiyn har haft hur länge som helst) vilket gör allting mycket smidigare när det gäller nyheter!

image245Du kan nu skicka kramar som vanlig tradition till alla medlemmar. Skicka till mig; Limelotte så får ni garanterat en tillbaka!

image245Alla hjärtans dag kort (särskrivning) går att posta till kompisars email.

image245Ny hobbytidning! Maträtt har en fantastisk bild av en köttbulletallrik på framsidan, och en artikel innehållandes tre dikter om varma mackor och en liten kort resume om en matlagningstävling. Det ser jag mycket fram emot!

image245Seriestrip om livsbelöningar för njutning är också publicerad.

image245För mig som är Harry Potter och The Sims nörd så kan man spana in denna roliga tråd.

www.thesims.se < besök ya simsnerds! xD

Info om SPORE

Will Wright, skaparen bakom The Sims, släpper lös sin fantasi och ger oss SPORETM, en storslagen resa som tar dig med från livets ursprung och utveckling, ända fram till bildandet av civilisationer och teknologi, och slutligen resor ut i yttre rymden.
 • Vattenpölsfasen

  Kämpa mot andra varelser och sluka dem för att ändra din skapelses form och färdigheter. Det är de starkas överlevnad på mikroskopisk nivå.

 • Varelsefasen

  Ge dig upp på land och hjälp din varelse att lära sig och utvecklas genom plundringståg från ditt eget bo. Du kan bara växa om du tar risker!

 • Stamfasen

  Istället för att kontrollera en ensam varelse sköter du nu om en hel stam. Ge dem verktyg och styr deras handlingar medan du uppgraderar deras existensnivå.

 • Civilisationsfasen

  När du har grundat din stad börjar dina varelser söka upp och interagera med andra kulturer. Skapa kontakt genom att sträcka ut en olivkvist eller utstöta ett stridsvrål. Målet är att dina varelser ska erövra planeten.

 • Rymdfasen

  Det är dags att gå vidare till de andra planeterna i ditt solsystem. Ta kontakt, kolonisera eller gör om terrängen, sen riktar du blickarna mot andra solsystem. En 'uppdragsbaserad' struktur ger dig nya mål i jakten på galaktiskt herravälde.

 källa:www.electronicarts.se/Spore


Spore RELEASE

Om ni har läst i möjligtvis förra årets SimPLAY var det en stor artikel om Will Wrights kommande projekt SPORE. Nu är en release släppt och informationen är finally official!

4 september

*BOOOOOOOOOM*
I höst är det dags för nästa Big Bang! Electronic Arts Inc. och Maxis har offentliggjort att det nya spelet SporeTM, från skaparna av The Sims, kommer att få premiär den 4 september i år. Spore kommer att släppas till PC, Mac, Nintendo DSTM samt till mobiltelefon.

- Väntan är nästan över. Vi genomgår nu de sista stadierna av testning och finjustering av Spore och teamet ser verkligen fram emot att se det kosmos av innehåll som spelarna kommer att skapa i höst, berättar Maxis chefsdesigner Will Wright.

Spore ger spelaren ett personligt universum där de kan skapa liv, etablera stammar, bygga civilisationer, konstruera hela världar och utforska ett universum skapat av andra spelare. Mängder av verktyg finns tillgängliga för att bygga och därigenom påverka i stort sett varje del av detta universum - varelser, fordon, byggnader och till och med rymdskepp. Spelaren kan även dela med sig av sina skapelser till resten av världen eller utforska en oändlighet av nya galaxer - skapade av användarna själva.

Kommer ni köpa SPORE? Det kommer nog bli som Sims, fast ääännu större sättning där man själv typ är gud.

källa: Thesims.se och www.Spore.com

Nada updato

Status: Trött o glad

Hej Simsnerds!
De e så att jag har inte hunnit uppdatera och jag har varken tid eller ork just nu. Allt detta är kosekvenser av alla nior Gymnasievalsvecka för tillfället- men håll ut! Kommer det ny information vet ni att ni kommer vara först med att veta det.

Medan ni väntar på att jag gjort mitt gymnasieval och pluggat färdigt till proven så kan ni besöka dessa små pärlor:

www.modthesims2.com
www.snootysims.com
www.thesims.se
www.hamsterspells.blogg.se
www.xmsims.com

Härlig bild..

image244
Visst e den härlig??? Jag längtar.

The Sims 3

När tror ni att The Sims 3 kommer att få ett releasedatum? Jag vet ínte om jag längtar efter det så mycket ärligt talat... Jaja, vi få rnöja oss med en screenshot från spelet än så länge.

image243

Lycklig snubbe

image242
HAPPY FACES! Ny outfit i kommande Kök & Badrum.

om inte den hetaste outfiten ever
Håraccesoarer

Här kommer lite tips och bilder på snygga håraccesoarer som lyser upp din tillvaro.
image234
image235
image236
image237
image238


 hattar
image240 dödsätate!Harry!


Hoppas du hittar nåt! // Liselotte


Saturday style

Lördagens hårstil: Wicked Blackness
image233
Peggyzone<3

Nytt hår fra peggy

image232
Ganska så underbar, va? Nytt hår från peggyzone. Följ direktlänk för att ladda ner!

Anka!

Möbel från kommande prylpaket:


Den är så sööt!


Designer walkthrough

Den här filmen är faktiskt riktigt bra! Den går genom hela spelet, med ett bra ljud och bra information. SE DEN!
(men obs den är på engelska och utan subtitles)

Kithen & Bath movie


Vad tycker ni om den?

Nya screenshots till Fritid!

På en hemsida har det pulicerats tre nya än så länge okända bilder från kommade spelet The Sims 2 Fritid. De är en från Musik och Dans-stuion "min Musa", en från en balettsal och en tredje från en fiolkonsert. Observera de klädesplagen som visas! ENJOY!


Dagboken...

Nu har jag bestämt namnet på min kommande dagbok. "No-day, Norway" är titeln som är lite givande för handlingen. Den ska handla om relationer. Den ska handla om balett. Den ska handla om en viss person från Norge. Tihi. Jag återkommer med information senare. Nu är de dags att börja klona min huvudperson i bodyshop :)


TRE VECKOR!

image226
Jag väntar........

Postad av:

Ella;

Asså jag har en nyare verision tror jag för min ser lite anorlunda ut x) men går det lika bra att typ winrara filerna lr liknande??

SVAR: Jag förstår inte riktigt vad du menar, men jag antar att du har en nyare version av PC/Windows isåfall? Winrara .zip filer går bra, men jag skulle rekommendera Q-Xpress för att vara helt säker.
Hoppas du fick svar på din fråga!

Kram Liselotte, das simsnerd


Jordgubbs-sött!

image225
Bikini


Streetchicers UPDATE!

Streetchicers som har haft underbara kläder har nu "börjat om på nytt" och flyttat alla sina gamla skins till en ny server. HÄR. En massa snygga grejer för vuxna män och kvinnor.

Hittade även en Umbridge klänning som va ganska så fin:
image224
-snygga heeels asså!

Friday stylz

image221
The Friday look: Blond boob.
This is an adorable and stylish haircut. I truly recommend it to you all!
I'm not really quite sure about the link to this site, but if you're intrested I will publish it someday. ANYWAY.

This look georgeous with marked eyeglasses!

Låtlista i The Sims 2 Fritid

Här är de nya låtarna som kommer me:

Låtlista
"Fa-Fa-Fa"
Performed by Datarock
Written by Fredrik Saroea and Ketil Mosnes
Published by Artwerk Music, LLC
Recording courtesy of Nettwerk Productions

"It's A Party"
Performed by Fire Flies
Written by Dan Romer
Published by Drawing Number One Publishing
Recording courtesy of Asteroid B-612

"Into The Sun"
Performed by Great Northern
Written by Rachel Stolte and Solon Bixler
Published by Songs Music Publishing LLC obo Ram Island Songs (ASCAP) and Kill The Piano Music (ASCAP)
Recording courtesy of Eenie Meenie Records by arrangement with Big Sounds International, Inc.

"Britney"
Performed by I'm From Barcelona
Written by Emanuel Lundgren
Published by EMI Blackwood Music (BMI)
Recording courtesy of EMI Records under license from EMI Film & Television Licensing

"La Otra Princesa"
Performed by Lara
Written by Massimiliano Minoia and Lara Pinilla Osuna
Published by Lara What Songs Pop S.L. and Globomedia Musica Publishing S.L.
Recording courtesy of Virgin/EMI Records - Spain and GloboMedia Musica

"Your Forgiveness"
Performed by Lexington Bridge
Written by Cliff Masterson, Mark Read, Pete Martin and Robert Heart
Published by Universal Music Publishing
Recording courtesy of Universal Records under license from Universal Music Enterprises

"Pocket Full Of Sunshine"
Performed by Natasha Bedingfield
Written by Natasha Bedingfield and Danielle Brisebois and John Shanks
Published by EMI April Music (ASCAP), Gator Baby/EMI Blackwood Music (BMI) and John Shanks Music/WB Music Corp. (ASCAP)
Recording courtesy of Epic Records by arrangement with SONY BMG Music Entertainment

"Take Out The Trash"
Performed by They Might Be Giants
Written by They Might Be Giants
Published by TMBG Music (BMI)

I'm from Barcelona är ju från SVERIGE! OH!:D

Natasha Bedingfield

En myyycket kort intervju har släppts med henne. It's in english!

http://www.thesims.se/products.view.asp?id=53&page=4&movie_id=93&movies_nav_page=1&movie_q=hi#mp

TYP! Det är så kul att hon har samma frisyr i simsvideon som i verkligheten.

image223

Ny hobbytidning!

Träningsguiden är den nyaste hobbytidnigen. Den berättar om ett gym, och att man kan jogga- vilket är en nyhet för mig. (Jag som trodde jag var fritids expert... :p) LÄS DEN.

Sommar-teen

Denna klänning funnes på www.doursim.com och är helt underbar för våra tonåringar! :D
image222

Ett bad i LYX

Lite bilder från Prylpaket Kök & Badrum, med denna gång på temat LYXIG BADARE.What do you think? Gärna kommentarer från nya läsare ^^

Hairstyles

The Thursday Hairstyle: Brown diva
Looks gorgeous with: A cool dress with many colours
Type of style: 2 cool 4 School
Description: A lovely and light haircolour for the ones who loves attention and complements.
Follow this link: www.xmsims.com
image210image211


Screenshots från PrylpaketFlashiga köksprylar från Nya The Sims 2 Kök & Badrum prylpaket / Kitchen and Bath interior design. Jag tycker själv att möblerna är real fresh, och snygga. Varje möbel finns i ca 3 färger, svart vitt och orange.

Vad tycker ni? Kommentera :)


The Little Black...

Den lilla svarta finns här i perfekt fodral! The Sims 2 Like it hot står för credden, och den här klänningar passar skitsnyggt på alla simmar- à la Audrey!

image198

Hairstyle week: wednesday

image197
Todays Hairstyle: Long and silky blackness
Looks gorgeous with: A contrast shirt, like a lace blouse with a skirt or a long dress.
Type of style: Anything but casual, formal.
Description: The long hair is a nightmare for people who can't manage it. Make sure that your shampoo is good- you will look like an angel with it.
Follow this link: http://noukiesims2.net/

Sim Animals

Electronic Arts is unhappy it did not produce enough highly-rated new games in 2007, despite having managed to line its pockets with record amounts of money.

"While we are the third-party quality leader, we are not satisfied with where we are; we did not have any internally developed breakaway titles, and no one of EA's internally developed titles hit a Metacritic rating of 90 or greater," said boss John Riccitello in an earnings conference call.

However, he believes 2008 (or fiscal year 2009, which ends next April) will be a different story, with a fresh RPG from BioWare and new LOTR game among the stand out titles.

"The FY 09 or, if you will, the calendar 08 title plan feels very good to me. Titles out of our partners at BioWare like Dragon Age feel very strong," said Riccitello.

"People are very keen on a title we're developing through our DiCE group in Sweden called Mirror's Edge. Anything with Sims written on it feels always feels good, and we're coming up with a very innovative new title called Sim Animals - that's very strong," he added.


He went on to tell analysts that a fresh take on Peter Jackson's Lord of The Rings was on the way, although it was not clear whether this was existing game White Council or a new one altogether.

We also heard that Rock Band will now not ship in Europe until Q1 2009 (which begins in April), and EA confirmed delays for Battlefield: Bad Company and Mercenaries 2.


Fresh boxing title FaceBreaker was another picked out as having lots of "breakaway" potential.

Star performers for EA to date are FIFA 08, Need For Speed ProStreet, The Simpsons, Madden 08 and NBA Live. Riccitello believed the publisher was sitting on top of another big seller with Burnout Paradise, too.

Källa: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=91935 Eurogamer

Sim animlas? wtf? :)


Dick drömmare?

Är det inte Dick Drömmare vi får skåda? :)
image196
Och det här prylpaketet verkar gå i nån typ av romantisk tema, de verkar vara som att hela grejen med att ha badrum är att ha sex i det. Lite påhopp men sant! Alla bilder är de folk som flirtar utanför duschen... Lol banan säger jag bara.

Föremål och kläder från Kök & Badrum

I have exclusive news. Here are some pictures that I've found about the new stuff-pack Kitchen 6 Bath interior Design. Enjoy the new clothes!


Först i Sverige? Igen?

Hej!
Här kommer de första bilderna från Kök & Badrum-paketet. De hittades på Brittiska sims.se, och simsnörden är troligvtis först i Sverige med att publicera dessa bilder. Jag tycker att man bara blir så sugen på att köpa paketet, vad känner ni själva?

image177image178image179image180image181image182image183image184image185

Thesims.se fansite regler

Så här gör du för att få en länk till din egen fansite om Sims publicerad på TheSims.se!

Ladda ner vårt fansite-kit eller skapa ditt eget material och bygg upp en sida som du själv vill ha den. Tänk bara på följande om du vill att vi ska länka till din fansite sen:

 • Den måste handla om The Sims

 • Den får inte innehålla någon personlig information som kan identifiera dig, såsom bild, e-postadress eller annan kontaktinformation

 • Den får inte innehålla forum eller chatt

 • Den får inte innehålla något som bryter mot EA's användarvillkor, exempelvis uppmaning till piratkopiering eller publicering av material som skapats av andra personer utan deras tillåtelse

 • Sidan får inte vara uppbyggd så att man är tvungen att registrera sig för att komma åt vissa delar av den

 • Sidan får inte innehålla material som skapats av andra personer utan deras tillåtelse

 • Länken till din fansite kan tas bort från TheSims.se utan att vi informerar dig om det

 • Vad tycker ni om deras regler? Jag funderar på att försöka anmäla mig, men då måste jag vidta vissa åtgärder- och det vill jag inte!.....


  E-kort från Fritid!

  Nu kan du skicka e-kort från Thesims hemsida på temat fritid. Gå hit för att skicka dem.
  Jag tycker själv att alla simsbilder alltid ser så retuscherade ut, men who knows- kanske är det bara avundsjuka för att inte jag har så där fina bilder.


  The Tuesday look

  The Tuesday look: Curly pony-tail

  Type of style: Cute, kind of innocent in a rough way.

  This looks georgeous with: Anything black, or a suit for work. High heels of course.

  Description: Lovely curls mixed with a touch of endless style- perfect for women-workers.

  Follow this link: http://noukiesims2.net/
  image172

  Längtar...

  image171
  Åh vad man längtar efter att få dreja lite!

  Nytt hos Kamikitten!

  Kamikitten.net har uppdaterat ett sött set med olika klänningar för vardag och sommar. De är jättesöta med spetskant och tunt och ljust tyg. Spana in lite bilder här! För direktlänk: http://kamikitten.net/


  Simsnörden's week of Hairstyle's!

  This week, will probably be a good one for your download skillz. It's the download week of hairstyles!

  A lovely hairstyle-look will be published at least once a day- a perfect way to find your favourite hair for your sim!
  The look and styles will be different, but all real well-created and good looking.(according to moi of course)
  ENJOY A WONDERFUL AND HAIRY SIM-WEEK!


  The Monday look: Brown and yellow bangs

  Type of style: Casual and formal

  This looks georgeous with: A cool top with skinny jeans

  Description: A lovely haircut that looks good in all different occasions, for school and weekend-parties- it's yours to decide!

  Follow this link: http://www.peggyzone.com/html/freeDownloadMenu.html

  image164image165


  Prylpaket jag äger

  Julpaketet
  H&M Fashion
  Glitter och Glamour
  Fest och Bröllop

  Testat:
  Tonårsprylar
  Kul för familjen

  De som jag själv tycker är värda att köpa är markerade i fet stil, annars så tipsar jag till detta tidigare inlägg.

  Hårsidor

  Tips på de finste hairstylsen:

  www.noukiesim2.net/wp
  www.xmsims.com/sims2
  www.peggyzone.com

  image161
  Lovely hair by nouk<3

  Tips på dagböcker

  Som många av er läsare säkert är, medlemmar på Thesims.se så borde man ha lite koll på vad en dagbok är.
  Det är en typ av berättelse så att säga, oftast gjord med bilder från sims. Det kan vara en kort novell, en lång roman på flera inlägg, dokusåpa eller legacy. Jag tipsar er på mina favoriter!
  • Bakom det perfekta leendet. Den här dagboken handlar om den 14-åriga tonåringen Stephanie, men till en början är hon bara 13 år. Hon lever i ett litet samhälle som heter Stenkransen. Hon går i en skola där alla är glada och ledningen har lyckats riktigt bra med att få bort mobbingen från skolan. Hon har många kompisar och pluggar för fullt. Stephanie har redan planer för framtiden. Sen plötsligt händer det som inte får hända. Stephanies familj ska flytta till en stad långt, långt bort. Där kommer allt att förändras, och där räcker det inte att vara vanlig om man ska vara populär...
  • Hur du använder boolprop och andra fusk. I Denna dagboken visas fusk och vad man kan andvända dem till. Glöm bara inte att inte fuska för mycket, det blir tråkigt då... Men en riktigt bra dagbok jag har lärt mig massor av!
  •  Att vara någon annan och Millas hämd. En riktigt cool och bra dagbok, om inte den bästa på hela communtyn. Den handlar om mobbade Zarah och populära Milla som på något konstigt vis råkar byta kroppar med varandra...

  image160


  Peggy

  Peggy är både en betal och gratissida, där man kan hitta det mesta! Framförallt snygga frisyrer och smink, allt i japansk rosa gulligull-layout. Kläder och outfits funnes, och de är mycket söta/snygga och välgjorda. Allt är i zip filer så de e enkelt!

  Det som är dåligt- du måste registera dig, men annars så är den här siten prima. Snabb, funktionell och enkel!
  BESÖK!


  image159
  Här är en bild på ett hår som var så snyggt!

  Little Miss...

  Love the t-shirts signed Little Miss Sunshine, Trouble, Bad or Late?
  http://www.inbeatz.com/sims/index.php?go=Files&in=cat&id=6 You can find all these shirts and put them on your teenagers! :) Zip files so it's easy.

  image157

  Tips på tonårskläder?

  Hey there and good morning! :)
  I'm looking for good looking teenage clothes and outfits of all kinds, so if you have any advice or links just comment ;)
  I'm working on a diary so I need many outfit for my main character.

  have a nice day!
  image156

  Links

  Hi!
  I shall try to find all the links that I've wrote about and post them on my "links-box". Hope you enjoy it and that it will make it easier for you to find other sites.

  //Liselote
  image154

  The Sims 2 Mobile- Rescension

  image143


  Sims 2 till mobilen verkar vara en dröm- tänk att på tåget varje morgon få uträtta sin dagliga dos av The Sims! Eller? Simsnörden testar spelet som är anpassat för nallen.

  Beskrivningen av spelet från thesims.se;image144
  Det bästsäljande PC-spelet kommer till mobiltelefonerna, så att du kan ta med dig dina simmar överallt.

  I The Sims 2 följer du dina simmar från vaggan till graven genom alla livets höjdpunkter. De föds. De dör. Resten är upp till dig... Och nu händer allt i din telefon!

  Skapa dina simmar, sätt dem i extrema situationer, uppfyll deras drömmar och styr över ett anpassningsbart hus. Roa dig med dina simmar i timmar av spel utan mål. Men om du har bråttom kan du köra ett fem-minuters spel med snabba, belönande instruktioner för dina simmar.

  Allt du älskar med The Sims 2 finns nu i mobilen. Ta med dem var som helst, när som helst.
  [...]

  WOW! Vilken cool bild och logga! Verkar helt underbart tycker man, men stämmer detta? Svaret är nej.

  För 50 kr får du ett b-spel som egentligen inte har någonting alls med the sims 2 att göra, mer en sämre version av ettan. Låt mig förklara spelet från början;

  Du får upp en ruta där du väljer kön och sedan mellan en rad olika namn(ex Ruby, Lucy). Din sim har en outfit som man kan välja mellan olika färger. Detta är samma outfits, hårfrisyrer som i ts2, bara i mkt sämre grafik.
  Hela spelet har dålig grafik.

  Du hamnar i ett hus, där du inte kan bygga någonting, utan välja av ca 5 möbler att placera i ditt hus i olika kategorier. Personen har vissa önskningar, typ köpa en kaffemaskin, men annars så bara flyter den runt. Det finns inte så mkt roligt man kan göra med den. Om det kommer någon på besök och man ska göra nåt med den kommer det upp en ny ruta där man klickar på olika alternativ.(Se bild 2 nedan)

  Menyn är krånglig, det finns inga speciella instruktioner att kunna få hjälp eller vägledning och det finns ingen mening i det här spelet. I informationen ovan står det att man för, föds och åldras-BULLSHIT. Det är nästan skrattretande hur mycket de har förskönat detta lilla mobilspel.


  Somsagt, lyd mitt råd och KÖP DET INTE!
  (Men om du möjligtvis ändå skulle vela ha de så se till att komma nära mig och blåtanda det)

  Rihanna- Umbrella

  This is seriously the best Ts2 Music Video that I've ever watched. It's so cool, with effects and stuffs that makes it all so much alike the real one. Watch it or I'll kill you! :)

  Free time Fansite-kit!

  Som vi alla simsnördar och thesims.se-besökare är, så vet vi att det finns kit att ladda ner för fansites. Det brukar vara material med bilder, logotyper och andra små gosiga prylar.

  Som vanligt surfade jag in på Brittiska simscommuntyn och hittade en trevlig liten nyhet! Här finns ett speciellt fansite-kit med The Sims 2 Fritid (Free time). Detta känns ju bara så najs! Man behöver inte vara UK-medlem för att kunna ladda ner, utan följ bara denna länk. The Sims 2 Free time fansite-kit.
  image142

  RSS 2.0