Min kära blogg

Hej alla simsnerds!
Jag har åkt skidor i några dagar och nu sitter jag med en laptop uppe i hälsingland (därför är bilder och annat gjorda i underbara paint) och jag är bara så avundsjuk på er som sitter och spelar fritid just nu!
Själv ligger mitt spel hemma i brevlådan :( Men jag kan vänta! Nu är jag nyfiken;

Vad tycker ni om spelet, ni som har köpt?




Sen så kom det med ett fusk till spelet:

modifyNeighborhoodTerrain [on/off] [= höja, ]= sänka, \= nivå, p= jämn terräng

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag har inte köpt det ännu :( det kom ju ut igår (torsdag) och då åkte mamma och jag till Trosa stadshotell på spa-övernattning. Jag kom hem idag och hade planerat att köpa det på hemvägen, men vi fick skynda oss hem för att hämta hunden från Mormor och morfar som var hundvakter (pappa är i Kina på jobbgrej och brorsan skulle ha långa dagar i skolan) Så jag får vänta till imorgon. Kanske bra iofs för jag måste plugga...

2008-02-29 @ 16:45:40
URL: http://lovehia.blogg.se
Postat av: Lancell

Jag förstår inte, modifyNeighborhoodTerrain funkar inte för mig. Jag skriver in fusket i kommando saken i neiborhood vyn (jag har mitt spel inställt på engelska) precis som alla sidor jag kollat fusket har sagt. Sen funkar inte 3 av knapparna. Knappen P funkar väldigt lite, det laggar väldigt mycket och det är inte mycket som ändras, men dom andra 3 funkar inte alls. Knapparna [ ] och \ sitter ju under 8 9 och +, och för att dom ska fungera trycker man antingen på Ctrl+Alt och tex 8 eller Alt Gr 8, men det händer inget varken jag trycker in alla knapparna jag ska eller bara 8 för att höja. Jag hatar skillnaderna på svenska och engelska tangentbord.

2008-07-02 @ 18:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0