Inspiration: Lite bikinimode

Fashion

Här kommer lite modebilder från mina simmar My och Your Model som är mest ett litet fotoprojekt :) Den svarta bikinin/underkläder har jag skapat själv och den turkosa och beiga bikinin är nedladdade. Om ni är intresserade av sidan kan jag kolla upp det.

1. Båda iförd svarta underkläder och Posh-frisyr. Klädhängare i bakgrunden kommer från sunairsims.
2. Modellerna posar utanför huset.
3. Plågad? :P

Sims 2 Houses

Det är inte ofta man hittar en riktig välarbetat och varierande sida i både layout och filer. Jag fann Sims 2 Houses igår- vilken fröjd!

När du kommer in på sidan spelas en liten trudilutt när du nuddar den champagnefärgade loggan. Typsnitten och färgskalan påminner om lyx och stilren söndagsbrunch. Inte alls så simsigt faktiskt. MEN vilka underbara hus den här sidan har att bjuda på!

Otroligt lättorienterad att hitta det du söker, snygga bra och många screens på varje hus. Husen varierar mellan alla olika typer av stilar, och då har de verkligen byggt efter arkitektur. Medelhavet, okej men då har de anpassat till hur husen ser ut där eller varför inte ett franskt lägenhetshus? Skitsnyggt och komplett. Klara färdiga besök!

Quartier AntoinetteColorado 

Så gör du din egna lägenhet

Ja, det är lite krångligt att veta, men inte att skapa ditt egna hyreshus / lägenhet.

Börja bygg på en allmän tomt.*
Man måste ha speciella dörrar som kommer med LiL för att det ska vara en lägenhet.
Ctrl+shift+c och skriv in en kod i rutan; changelotzoning apartmentbase

Sen så är det bara att börja spela tror jag. Det kommer husvärd dit automatiskt som kollar att allt står rätt till.


* Jag är inte helt säker eftersom jag inte har spelet. Det kan också funka med en vanlig tomt.

Reflexsims

Jag hittade en ny härlig inredningssida när jag surfade runt som vanligt. Det var ett tag jag tipsade om en downloadssida, så här kommer det!

Reflexsims är en helt godkänd simsdownlaodssida. Den har snygga och stilrena möbler som påminner lite om minimalism. For the rich! :)

Man kan välja mellan en massa olika set; kök, matrum, badrum, arbetsrum m.m. Listan kan göras lång. Möbler, hus och väggar hittas här.


Det enda negativa med sidan är att vissa saker är betal. Olagligt grrrrr.....Svar (orientera dig efter rubriker) :)

Ts3
jag har en liten fråga om bilden näst längst ner, är det så att man kan välja mönster på tröjor etc. eller har jag helt fel x)?

Svar: Japp. I The Sims 3 kan man välja mönster och texturer på nästan allt, vilket gör att man kan matcha sitt linne med sin tapet och fotölj om man vill!


Castaway
Jag undrar om ni har fusk och tips till/om The Sims Castaway? Jag har fastnat på berättelsen med tjejen när hon måste söka efter ett Nepeta-blad tror jag det hette. och finns det fusk som liknar elr göra samma sak som boolProp testingCheatsEnabled true??
Tack på förhand!

Svar: Jag har tyvärr inte det spelet så jag tänkte överlåta svaret till alla läsare. Kan ni hjälpa till om Castaway?


Att bygga lägenhet

Hej!
Vet du hur man bygger en lägenhet för enligt mig så går det tydligen inte?
Blir så arg på det!!

Mvh
Ankan

Svar: Jo, det går! Det ska stå i manualen som kommer med spelet, men det är genom att man skapar en tomt och sen ändrar zontyp genom kod.
Lycka till!


Förhandsbokning av Ts3
vart kan man förhandsboka the sims 3 collectors edition??? jag har bara sett sidor på engelska o där finns det men då e det engelska...

Svar: På Cdon.com vad jag vet än så länge... Vi får hålla ögonen öppna! :)


Ladda ner
Då, till min nästa fråga xD

När man laddat hem packade filer, hur får man det då att fungera?
När jag packat upp filerna blir de bara vita och går inte att klicka på. Eller ska man bara på något sett placera de i spelmappen?

Tacksam för svar ^^

Svar: Kolla in min hjälp kategori Hur laddar jag ned? Där finns svar på en massa tidigare frågor och annat som jag har skrivit i sims-hjälp syfte.


Nytt prylpaket!

Ett nytt prylpaket fick igår release och nämdes på videoeta.com. Det kommer att heta;

Sims 2 Mansion & Garden Stuff Pack / övers. The Sims 2 Hem & Trädgård prylpaket

Enligt spekulationer från många simssidor kommer det här troligtvis vara det sista till The Sims 2- sen är det sims 3 som gäller. Jag tycker att det här paketet kommer bli asbra och göra hela sims 2-serien komplett. När bilder kommer ut kan ni ränka med att de bli publicerade! :)

Releasing on 11/5/08

Kolla även upp; Behind-the-scenes film från The Sims 3.com

:)

Bild: ATS2

Ts3 Limited Collector's edition

Finns nu att boka på bl.a. CDON.com!

Priset är dock 899:-, varav det "vanliga Ts3" kommer att kosta 499:-. Ganska så dyrt, men det är ju ett grundexpansion. Känner mig kanske inte lika taggad på att köpa collectors edition längre som jag var förut innan jag hade skådat prislappen.

Det gäller dock att vara först till kvarn för att få en sådan härlig sak...

OBS! begränsad upplaga. Om varan står som slutsåld är alla enheter vi tilldelats från leverantören redan bokade. Om vi skulle få in fler kommer vi att göra produkten köpbar igen.

The Sims 3 Collector's Edition kommer att innehålla:
· The Sims 3 till PC
· The Sims Plumbob USB Drive med matchande grön karbinhake
· En exklusiv italiensk sportbil i spelet
· Tips & Trix guide
· The Sims 3 Plumbob-klistermärken
The Sims 3 erbjuder en ny spelmotor som gör det möjligt för dig att placera din helt unika Sim i ett öppet och levande grannskap, där de kan ströva fritt och undersöka de nya omgivningarna som till exempel stranden, bergen och stadens centrum. Grannskapet är levande och utvecklas hela tiden och något som påverkar en Sim på ena sidan grannskapet kan få konsekvenser för en annan Sim som befinner sig på andra sidan stan. Om din Sim är på rätt plats vid rätt tillfälle, vet man inte vad som kan hända! För första gången har simmarna distinkta personligheter tack vare en rad olika och helt nya karaktärsdrag. Du har möjligheten att välja från dussintals olika personlighetsdrag som till exempel modig, konstnärlig, kleptomanisk, klumpig, paranoid eller romantisk. Sedan kan du kombinera upp till 5 olika personlighetsdrag för att skapa massor av olika individer

Den helt nya "Skapa-en-Sim"-funktionen låter dig på alla möjliga sätt skapa och förändra din Sim så att den blir unik. Funktionen är väldigt lätt att använda men samtidigt mer kraftfull än någonsin tidigare. Funktionen låter dig finjustera varje aspekt av din Sims ansikte - välj hårfärg, hudton och massor av andra saker som gör att din Sim blir naturtrogen. Det har aldrig varit lättare att skapa en Sim som är smal, rund, muskulös eller allt där emellan. I sann The Sims-anda kan du naturligtvis vrida, vända och ändra på det mesta. The Sims 3 erbjuder dig dessutom en rad möjligheter att designa både insidan och utsidan av dina simmars omgivningar.

Dessutom kan du anta utmaningen i att klara av långsiktiga eller kortsiktiga mål för att sedan njuta av belöningarna. Baserat på dina simmars personlighetsdrag, färdigheter och karriärsval, har dina simmar lång- och kortsiktiga önskedrömmar som innebär att det hela tiden är roligt och utmanande att spela. Du har en total frihet att välja om du vill uppfylla deras drömmar och ge dem livslång lycka...eller inte! Kommer din Sim att ta steget från latrintömmare till astronaut eller utvecklas från en galen sportfåne till en legendarisk sportstjärna? I The Sims 3 blir livet vad du gör det till.

Livet i Lägenhet är UTE!

Japp, nu finns Livet i Lägenhet ute i butikerna. Så kul! Själv har jag inte köpt det ännu, men för guds skull köp det inte på Åhléns!

För att få billigast priser ska du beställa över internet eller besöka en lite mindre spelaffär. Gamshop har t.e.x. spelet för 239;- och man kan även byta in spel så man kanske kan få det mkt billigare.

Jag ska säga hejdå till alla mina sims1 spel och byta in dem. Förhoppningsvis kan man då få ett helt nytt expansion! :D

Vad tycker ni om LiL ni som har det?

Skapa-en-sim

Här kommer lite bilder från Simtimes som har spellat lite Ts3 :) Enjoy the mood when you create a sim!

Serie 6

Möt hyresvärden följ den här.BTW hela den här grejen med att det finns häxor tycker jag förstör något otroligt...

200 bilder från Livet i Lägenhet

Känner du brist på bilder från Livet i Lägenhet? Visst visst, det är typ en dag kvar till releasen MEN det är ändå kul! :D

PT Gamers har tagit en massa bilder så man bl.a. ser textrutor och annat intressant. Det känns som att man spelar, fast i diabildsform...

Fett kul med party! :D Den här lägenheten var ganska så ful, men det finns detaljer att spana in. Bl en av hans önskningar, som verkar va nån ny. Sen så ser vi att han har en inneboende. Man kan inte sköta den, men typ kolla hur den mår och så....


LiL konkreta svar

Hej hej!
Det kom inte in så mycket frågor men jag ska besvara de 3 som kom in :)

Att besöka grannar, funkar det bara i samma lägenhetshus eller typ villa till villa? (mellan tomter alltså)
det jag har kunnat tyda så kan man inte det. I sitt lägenhet kan man däremot knacka på hos grannarna och komma in för lite socialisering.

Kan en lägenhet få ett bättre värde om man typ renoverar?
JA, fast din hyra går inte upp utan man betalar för originalpriset. Däremot om du då flyttar ut och sen annan flyttar in så är ju priset ändrat.

Vet du om studenter kan bo i lägenheter? Nej, de kan inte bo i lägenheter.

Annan quote: Man kan vara fyra familjer på en tomt, och varje familj kan ha s.k. roommates. Dessa finnes genom telefon (tänk din anställa ny personal i arbetsliv),och man kan då se dess personlighet samt skills.

Ny header!

I söndags var jag ganska så kreativ så jag satt och pulade med en ny header i Corel Paint shop pro X. jag blev ganska nöjd, lite höstigt sådära.

Vad tycker du? :)


Sista minuten

Ja, nu har jag äntligen skickat iväg det där mailet till sims.se för att delta i Ikeatävlingen. Det känns faktiskt lite nervöst ^^
Visst, det var i sista minuten (Du kan fortfarande delta! 2 h kvar) men jag har liksom suttit och pulat på min idée sen 2 veckor tillbaka så det kändes ändå ganska så planerat och välgenomtänkt. Vet inte om jag ska publicera min bild, om jag gör det så blir det på tisdag!

Det är bara så kul med tävlingar! :D Och Livet i Lägenhet kommer ut på torsdag.
En liten fågel har viskat i mitt öra att serie 6 kommer ut imorgon... Time will tell.


Ha en fortsatt bra söndag!
p.s. jag tycker att det känns otroligt roligt med att ni läsare har blivit flitigare att kommentera! Det är verkligen uppliftande!:) TACK!


Konkreta frågor vill ha ett svar!

Har du några frågor om Livet i Lägenhet du vill ha besvarade? Jag är ganska så påläst och ska svara det bästa jag kan ^^ Imorgon kväll kommer svar publiceras och grundläggande info om det kommande expansionpaketet! :)

STÄLL FRÅGOR OM LiL NU!

Vilken personlighet är du i The Sims 3?

I The Sims 3 så har de varit ganska tydliga med att varje sim är unik. Detta uppnås med s.k. traits (typ egenskaper) som man bygger på genom sin livstid ju äldre man blir. Jag har för mig att man har tre traits som barn, 4 som tonåring etc.
Man kan välja mellan ett dussin olika egenskaper, och det ska verkligen bli kul när man skapar en ny sim.

Tänk dig kombinationen party animal-snob-perfectionist möter clumsy-heavy sleeper-green thumb. :) That might be intresting! :)

Kolla in alla traits och dess innehåll på snootysims!


Ts3 previewsPÅ tyska, men JA för att kolla in coola Ts3 screenshots och bilder! WOW man längtar!

Sim World - Sim Forum
- TheSims.de - Sims2 fans

Tittainhål: LiL

Lakshmi (hinduisk Gud!) Jayapalan har gjort en video där hon pratar lite och berättar och visar en massa nya grejer i det kommande spelet. Oj vad sugen man blir alltså! xD *vill också jobba med sims*

Check this walkthrough out!

Releasedatum för Livet i Lägenhet

Det kommande expansionpaketet är faktiskt nog det första där information kring releasedatum varit riktigt segt! På sims.se står det "hösten 2008" och vissa hävdar att det är fyra dagar kvar, medans andra menar mer eller mindre. I min förvirring så har jag besökt en butik och surfat runt på nätet.

Det preliminära datumet är 28 augusti för Livet i Lägenhet. Dvs fem dagar kvar!

(Sims.se har faktiskt NU ändrat till 28 augusti. Lite sent!)

Jag har aldrig förhandsbokat ett simsspel via nätet, har ni?


Ikeatävling

Sims.se har ju annordnat en massa tävlingar nu sådär i sensommarsäsong. Ikea stänger sina slussar på söndag, såsom Quzen gjorde förra fredan. Har du designat en möbel/ska du delta? :)

Puss


:D

182 days 14 hours 38 minutes 51 seconds left until The Sims 3 arrives

19 mars kommer the sims 3!

THE SIMS 3 I SVENSKA BUTIKER DEN 19 FEBRUARI 2009


Samma premiärdatum gäller även för The Sims 3 Collector's Edition som innehåller The Sims Plumbob USB Drive, exklusivt spelinnehåll och mycket, mycket mer!

REDWOOD CITY, KALIFORNIEN den 20 augusti, 2008 - Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) offentliggjorde idag att The SimsTM 3, den efterlängtade efterföljaren till The Sims 1 & 2 kommer att finnas i svenska butiker torsdagen den 19 februari. Frihetskänslan i The Sims 3 kommer att inspirera dig med ändlösa kreativa möjligheter och roa dig med oväntade och överraskande händelser. Spelet erbjuder ett nytt sömlöst och öppet grannskap, en ny "Skapa-en-Sim"-funktion, nya unika personlighetsdrag, oändliga möjligheter att förändra dina simmar och ett nytt gameplay som är snabbt och belönande.

The Sims 3 Collector's Edition som också kommer att finnas i svenska butiker den 19 februari, innehåller det fulla spelet plus en rad samlarföremål samt ett bonusspel. Det kommer endast att finnas ett begränsat antal exemplar av The Sims 3 Collector's Edition. De som förbokar hos utvalda butiker kommer att få ytterligare en bonus i form av en exklusiv veteransportbil i spelet och en poster som ger en första vy över det nya grannskapet. Bonusartiklarna kommer att delas ut så länge lagret räcker.

"Jag är mycket glad över att äntligen kunna sätta The Sims 3 i spelarnas händer. Och The Sims 3 Collector's Edition som släpps samma datum kommer att erbjuda våra lojala spelare en väldigt speciell The Sims - upplevelse", berättar Rod Humble, chef för The Sims Studio.

The Sims 3 erbjuder en ny spelmotor som gör det möjligt för dig att placera din helt unika Sim i ett öppet och levande grannskap, där de kan ströva fritt och undersöka de nya omgivningarna som till exempel stranden, bergen och stadens centrum. Grannskapet är levande och utvecklas hela tiden och något som påverkar en Sim på ena sidan grannskapet kan få konsekvenser för en annan Sim som befinner sig på andra sidan stan. Om din Sim är på rätt plats vid rätt tillfälle, vet man inte vad som kan hända! För första gången har simmarna distinkta personligheter tack vare en rad olika och helt nya karaktärsdrag. Du har möjligheten att välja från dussintals olika personlighetsdrag som till exempel modig, konstnärlig, kleptomanisk, klumpig, paranoid eller romantisk. Sedan kan du kombinera upp till 5 olika personlighetsdrag för att skapa massor av olika individer.

Den helt nya "Skapa-en-Sim"-funktionen låter dig på alla möjliga sätt skapa och förändra din Sim så att den blir unik. Funktionen är väldigt lätt att använda men samtidigt mer kraftfull än någonsin tidigare. Funktionen låter dig finjustera varje aspekt av din Sims ansikte - välj hårfärg, hudton och massor av andra saker som gör att din Sim blir naturtrogen. Det har aldrig varit lättare att skapa en Sim som är smal, rund, muskulös eller allt där emellan. I sann The Sims-anda kan du naturligtvis vrida, vända och ändra på det mesta. The Sims 3 erbjuder dig dessutom en rad möjligheter att designa både insidan och utsidan av dina simmars omgivningar.

Dessutom kan du anta utmaningen i att klara av långsiktiga eller kortsiktiga mål för att sedan njuta av belöningarna. Baserat på dina simmars personlighetsdrag, färdigheter och karriärsval, har dina simmar lång- och kortsiktiga önskedrömmar som innebär att det hela tiden är roligt och utmanande att spela. Du har en total frihet att välja om du vill uppfylla deras drömmar och ge dem livslång lycka...eller inte! Kommer din Sim att ta steget från latrintömmare till astronaut eller utvecklas från en galen sportfåne till en legendarisk sportstjärna? I The Sims 3 blir livet vad du gör det till.

The Sims 3 Collector's Edition kommer att innehålla:

· The Sims 3 till PC

· The Sims Plumbob USB Drive med matchande grön karbinhake

· En exklusiv italiensk sportbil i spelet

· Tips & Trix guide

• The Sims 3 Plumbob-klistermärken

Wooow! jag vill så ha collectors editions! :D:D

H&M Fashion


Vad gillar ni den vinnande outfiten?

Underbar Livet i Lägenhet-guide!

Känner du dig fortfarande inte tillräckligt hype på det kommande expansionpaketet Livet i Lägenhet? Har du kanske inte orkar läsa alla kluriga/ibland halvdana förhandsvisningar? Då är absolut detta guiden för DIG!

Som en riktig fresh tidning har Prima gjort en proffisionell guide med cool layout och tydlig och bra text. Man får grundläggande information om t.e.x hur du gör egna lägenheter och hanterar dina rumskompisar men även mer specifik information vad som händer om du spelar din stereo lite för länge...

Grymt bra helt enkelt! 5/5!

PrimaguideLivet i Lägenhet-rescensioner

Det har kommit upp lite fler sidor som har varit på förhandsvisningen av Livet i Lägenhet och lagt upp bilder och text. Besök dem här!:

IGN preview
The Sims Zone
Sims Network 
Sims Planet2 I
Sims Planet2 II
Sims Planet 3
Mamma Sims 1
Mamma Sims 2

Belladonna cove, ganska så mysigt! :)

Will Wright

Will Wright har gjort sitt första uttalande om Ts3 i en intervju, men han pratar även om det ommöjligtvis över-hypade Spore. (Har nån testat create-a-creature i spore? Det är otroligt kul!) Men men, läs den HÄRSims3 news!

Det har publicerats lite nytt material på den officiella sidan för the sims 3. För att se de nyaste bilderna kan man spana in snootysims enorma galleri. Vad man längtar eller hur?

Detta visar hur olika duktig man kan vara! Kolla skillsen, den lilla pojken ritar mycket bättre än farsan som i princip inte kan någonting!

Mina radhus!

Jag har byggt radhus. Fick inspiration av Notting Hill. Gud vad kul att man kan bygga egna lägenheter/parhus i livet i lägenhet, längtar verkligen!

Detta blev då fyra radhus, med en toalett, 2 sovrum (ganska stora) och ett stort rum på nedervåningen som man får utnyttja det bästa man vill typ. Blev ganska nöjd iallafall! :)
Societeten Numero 5

Nu ligger seriestrip 5 ute på sims.se. Den va ganska rolig, för en på tankar till Paris Hilton.

Wohooo

Urbania

Oh yes jag har skapat en egen semesterort. Jag tyckte att det saknades en riktig storstad med citypuls, så jag skapade Urbania.(Bara namnet, :P). Än så länge har jag byggt ett city hotell och gjort en park/trädgårdscafé. Du ser på bilden nedan, mysigt va?

Jag ska skapa såklart resturanger, olika shoppingmalls, muséer, caféer, spa, hotell, lägenheter, ev nån mer park, frisör m.m. Har ni nå tips på saker jag ska bygga?

Kramar på er alla

Sims+facebook=sant

Har du facebook? Gillar du the sims? Är du STOLT över det? Då kanske detta är gruppen för just DIG! 87,412 personer har redan gjort det- bli ett fan av the sims 2 du också. Det finns en massa bilder och fotoalbum och en massa saker upplagda för att diskuteras och kommenteras.

Bli ett fan!iiiiih!

HJÄLP!
Imorgon börjar jag gymnasiet. Alltså, fatta- g y m n a s i e t! The time of my life :P Är inte ens nervös eller har vant mig med tanken, det kommer liksom lite hastigt. Men det kommer nog gå bra! xD

Idag besökte jag Ung08-festivalen i kungsträdgården(stockholm) och det var ganska kul! Även fast det vimlar runt ett antal småbarn där som inte ännu har hittat sin identitet så är det ett skönt ställe att spendera sin sista sommarlovsdag på (deprimerande, jag vet). Man kunde bl.a. testa create a creature-mode i Spore, men det har jag redan gjort. Asnajs faktiskt, men nej jag kommer inte köpa spore. I nåt tält där tog jag ett informationsblad för spelare. Ska kolla upp på hemsidan om det redan finns en sims-förening, annars är jag ganska sugen på att starta en egen. Man typ träffas, bestämmer lite få saker och typ SPELAR! xD Några som är på?

Simanimals annonserades idag på sims.se. Det verkar skittönting och tråkigt: kolla in infon HÄR.

Rescension: Ikea prylpaketIkea prylpaketet har funnits ute på marknaden i snart 2 månader. Redan när jag såg bilder från spelet så kände jag; wow. Bilderna var lekfulla och möblerna som visades var både snygga och stilrena; som passade in i en massa olika stilar. Med väldigt höga förväntningar på spelet så gick jag och köpte det den första dagen när jag kommit hem från min semester- så spelsugen var jag! Efter att jag installerat mitt innehåll och provade spelet så kan jag säga att jag inte blev besviken en enda sekund-snarare sagt överväldigad. Möbler finns i fräscha varianter (såklart känner du igen dem från Ikeas sortiment!) till både sovrum, vardagsrum, kontor och kök. Det är enkelt att matcha möbler och stilar utan att det ser stelt ut. Men mina favoriter med detta spel är nog alla vackra och snygga dekorationer. Vackra tulpaner, vaser, blommor m.m. Helt enkelt sådant som ger personlighet till ett rum!
Om du har huvudet på skaft; gå och roffa åt dig Ikea Prylpaketet i närmsta butik!


Namn: Ikea prylpaket
Kräver: The Sims 2 original eller deluxe
Släppt: 24 juni
Betyg:5/5
ca pris: 149:- (det går att luras på både dyrare och fynda på billigare)

Bilder och olika collage från spelet kommer inom kort! :)


"Nostalgi"

En liten trevlig bild från expansionpaketet Fritid som jag inte sett förut.

Fanevents: Livet i Lägenhet

I torsdags höll den holländska sims2-siten en förhandsvisning och ett s.k. fanevent där en massa hemsidor blev inbjudna och fick testa Apartmentlife aka Livet i lägenhet (varför inte lägenhetsliv egentligen?). Här är alla adresser så du kan besöka dem!

Den vibrerande sängen är tillbaka! :D Bild: DMS2C

get the carrie look

Jag är bara såå sugen att kolla på Sex and The City just nu, men min tv är såå sönder :(

När jag blir på hugget igen så kommer jag att fortsätta på mitt tema: SATC. Tycker ni att det är roligt med såna grejer? Att liksom få liknande outfits som de har i filmen/serien? Kommentera

För att snabbt fixa Sarah Jessice Parkers look är det justsims2.ru som gäller här i underbart stilrent.

Btw hur kommer det sig att SJP är skitsnygg i filmerna med inte på bild???

Svar

måste man ha intallerat nått om man ska ladda ner ? // Carro

Svar: Ibland JA. Kolla in min kategori Hur laddar jag ner? Tillägnat nybörjare så kommer du hitta svar på tidigare ställda frågor och grunderna i nedladdning. :)
Lycka till!
Liselotte

Serie 4 "Prylnörden"

Möt prylnördarna är en nyaste och fjärde serien i inför-livet i lägenet, och den här visade alla nya saker som man kan göra både på stan och hemma med nya prylar. Bl.a. breakdance, stand-up comedy och skjutsa barn i karuseller. Givande med roliga bilder!

Okänd Ikea-trailerJag visste inte ens att de fanns en trailer till Ikea-prylpaketet. Obs! Den är på typ finska.
Om du inte investerat i detta spel så är det kanske dags för det nu. :)

Quiz och Ikea-tävling

Quiz

Svara på vårt Quiz och du har chansen att vinna fina priser från The Sims 2 och EA. Om flera deltagare har svarat rätt på samma antal frågor och tid är det motiveringen för vilket The Sims-spel som avgör vilken placering deltagaren får i tävlingen.

1:a pris: Signerad CD från Natasha Bedingfield, signerad poster för The Sims 2 Apartment Life, valfritt
The Sims-spel

2:a pris: The Sims 2 Apartment Life väska, poster för The Sims 2 Apartment Life, valfritt The Sims-spel

3:e pris: The Sims 2 block, poster för The Sims 2 Apartment Life, valfritt The Sims-spel

4:e till 10:e pris: Valfritt The Sims-spel

Tävlingen pågår fram till den 15 augusti. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Endast medlemmar bosatta i Sverige kan delta. Vinnarna kontaktas via mail, så kontrollera att du har rätt mailadress registrerad.

Ikea


Designa din egen IKEA möbel eller inredningsdetalj. Rita för hand eller använda valfritt program att rita din möbel i. Det ska vara en helt ny möbel/inredningsdetalj, ange även vilket namn du gett åt din skapelse. Kopior av redan existerande varor i sortimentet hos IKEA godkänns ej som tävlingsbidrag.

Skicka in ditt bidrag som jpg-bild till sims@thesims.se. Ange medlemsnamn, namn på din möbel, postadress, tröjstorlek samt vilket The Sims-spel du skulle vilja vinna.

1:a pris: Presentkort på 10.000 kr att handla för på IKEA,
The Sims 2 T-shirt och musmatta

2:a till 10:e pris: Valfritt The Sims-spel,
The Sims 2 T-shirt och musmatta

Tävlingen pågår fram till den 25 augusti. Vinnaren utses av en jury. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Endast medlemmar bosatta i Sverige kan delta. Vinnarna kontaktas via mail. Vinsten kan inte bytas mot kontanter. Juryn består av representanter från TheSims.se. Juryns beslut går inte att överklaga.


Tävlingar

The Sims.se har annonserat om 2 superduper tävlingar med bra priser! Jag älskar tävlingar om den här är väldigt seriös med riktiga priser också, roligt att communtyn tar lite såna intiativ.

Den finns två olika tävlingar, ett Quiz+motivering och en designa-din-möbel tävling för Ikea. Ta chansen att delta för det är finfina priser, bl.a. 10000 kr presentkort på Ikea och en massa utvalda grejer från apartmentlife.

Till tävlingssidan


Stad i ljus- Ts3

Har vi kommit till ljuset av tunneln i kommande simsspelet? Kanske det. Här kommer ett urdrag från worldsims som beskriver The City i The sims 3.

[....]
The Sims 3 itself takes us beyond what we're use to in The Sims 2 and The Sims 1. It is finally time our Sims got into the world where we can finally interact with them beyond the lots of homes and community lots but now on a full city level. It's now about life at home and beyond, allowing you to interact with your environment at a whole new level. Certainly community lots gave a degree of interaction we're use to, but we're looking at some of the more finer details that makes the game more personalized and relatable than before.

Ben Bell demonstrated to us a Sim he freshly created and took her the city center. During the time in the city center, he demonstrated how the city center was fully interactive, and how his Sim could interact with its environment. As an example, he took his sim fishing. Ben noted that as your Sim gets better at fishing you could take them home, and place them into an aquarium and give them a name. I couldn't help but take notice that some of the graphics and water reflections were far more refined from Bon Voyage. It seems like the water in the pond had more depth, and personality and mimicked the water more.

The overall neighborhood is customizable, allowing you pick up homes from one part of town and move them to the coast of beaches or move then into the hills. I noticed a non-linear road structure, with a wide variety of curves, and bends. The city itself is totally seamless with a Sim being quickly able to leave their home, hop into a taxi or their personal car and head to work or the city center. The city itself is fully functional with a wide variety of homes, businesses, and functional buildings. Examples we saw alluded to were police stations, hospitals, an outdoor bistro and so forth. Mind you when we pressed for additional details, we were told "we can't talk about that right now". Drat!!!!!!!!!

But what was neat was we could finally build a true house of our dreams on prime real estate of our choosing. From the desert to the sea, our Sim can finally have a great view of the city, or like many have been dying to get, beachfront property.

From fishing, Ben took his Sim to interact with Sims in the city center. As Ben demonstrated his Sim talking to another Sim who lived in town, named Molly, we learned she was a daredevil and what her impressions were of Ben's sim.

Ben started elaborating some of the vision of The Sims 3 and how they wanted to build The Sims 3. It wasn't merely enough that they wanted to create Sims anymore. It's about giving life to The Sims and a personality. The ultimate goal was to make each Sims unique.

...........................................................................................................................................................................................................................


Stad i Ljus- sims 3 kommer att förbluffa! :D

Vampyrnide spammad!

Skvaller!!
Det ligger bilder uppe på vampyrnide på den brasilianska Simscommuntyn för er som känner att ni vill se hur moderatorn bakom sims.se egentligen ser ut!Btw jag har fått veta att jag tydligen legat på mest aktiva listan :) + I'm back in stockholm after a lot of lera and musik


Sneaky inlägg

Brilliant!
Nästa onsdag kommer det ske en chat om Apartmentlife/Livet i lägenhet på sims.com då man kan komma och skriva sina frågor;
- 10 Am (us) - 19:00 (Europe)
- 04 Pm (us) - 01:00 (Europe)

Be there!

Uppehåll 5 dagar!

Hejhej!
Nu är det så att jag åker bort igen ^^ och denna gång blir det på ungdomsfestival i Örebro. No internet= no blogging. Det ska bli riktigt kul faktiskt att åka iväg.

Lots of love
"Simsnörden"


Svar om Winrar

Jo, det är så här: Jag hittade din blogg igår (4 Augusti) och tyckte den var grym så jag började ladda ner kläder från sidan justsims, och jag hade redan Winrar och det följde med en Mesh och så, men när jag gick in på 'skapa en familj' så såg det ut såhär när jag skulle välja kläder

http://i56.photobucket.com/albums/g163/lennybep/Namnls.jpg

det måste ju betyda att kläderna har kommit in, men de syns inte, har jag gjort något fel eller saknar jag något för att få det att funka?

skulle uppskatta svar! tack
Lenny

Svar: Kul att du gillar min blogg! Jag blir alltid glad för respons.

Det är som du säger helt uppenbart att kläderna finns i ditt spel, att datorn förstår att du laddat ner kläderna. Det som jag tror fattas är att både outfit och mesh är upppackade och placerade på rätt ställe. Försök igen med att antingen ladda ner eller packa upp den opackade filen igen- är det mer problem kan du komma tillbaka eller läsa Readme- filen för ditt spel.
Lycka till!
/Liselotte

The Sims 2 vs. The Sims 3

Sims 3-trailern fast i sims 2. Himla smart alltså. Du kommer märka skillnaden och förstå hur begränsat 2:an egentligen är.


AP bild

Ny bild till Apartment life (Livet i Lägenhet) har publicerats på Snootysims. Jag publicerar den här!
Den ser faktiskt riktigt levande ut, nästan som Ts3. Blir det sådana skillnader i Livet i lägenhet eller är det bara en illusion? Only Rud Humble knows.

bild bild bild!

Ikea fick följa med hem!

Hallå Sverige!
Nu är jag hemma från soliga Gotland, har verkligen haft det underbart. Innan min vistelse började jag bygga på en ny semesterort; Urbania.

Under min vistelse har jag tänkt en del på den (nörd som jag faktiskt nu ärligt är och bekänner) och fått upp lite nya idéer kring olika saker jag ska bygga och inredning m.m. Jag är fortfarande i planeringsmood kan man lugnt säga, långt ifrån färdigt. Ju mer jag tänkt destu mer har mitt sug växts till att köpa snygga Ikea prylpaketet och längta till Livet i Lägenhet. SÅ det första jag gör när jag kommer hem från min 6 h långa resa från Visby är att- jo, köpa Ikea Prylpaketet.

Fyndade en liten slant på gameshop i Solna där man hittar allting liite billigare. Normala prylpaket typ 119,(begagnade 100) men mitt ikea slutade på 129:-. Helt ok ändå! Sen så stödjer man en billigare spelbutik!

Ikea here I come
Jag äger Ikea prylpaket! :D:D

RSS 2.0