Ts3 Limited Collector's edition

Finns nu att boka på bl.a. CDON.com!

Priset är dock 899:-, varav det "vanliga Ts3" kommer att kosta 499:-. Ganska så dyrt, men det är ju ett grundexpansion. Känner mig kanske inte lika taggad på att köpa collectors edition längre som jag var förut innan jag hade skådat prislappen.

Det gäller dock att vara först till kvarn för att få en sådan härlig sak...

OBS! begränsad upplaga. Om varan står som slutsåld är alla enheter vi tilldelats från leverantören redan bokade. Om vi skulle få in fler kommer vi att göra produkten köpbar igen.

The Sims 3 Collector's Edition kommer att innehålla:
· The Sims 3 till PC
· The Sims Plumbob USB Drive med matchande grön karbinhake
· En exklusiv italiensk sportbil i spelet
· Tips & Trix guide
· The Sims 3 Plumbob-klistermärken
The Sims 3 erbjuder en ny spelmotor som gör det möjligt för dig att placera din helt unika Sim i ett öppet och levande grannskap, där de kan ströva fritt och undersöka de nya omgivningarna som till exempel stranden, bergen och stadens centrum. Grannskapet är levande och utvecklas hela tiden och något som påverkar en Sim på ena sidan grannskapet kan få konsekvenser för en annan Sim som befinner sig på andra sidan stan. Om din Sim är på rätt plats vid rätt tillfälle, vet man inte vad som kan hända! För första gången har simmarna distinkta personligheter tack vare en rad olika och helt nya karaktärsdrag. Du har möjligheten att välja från dussintals olika personlighetsdrag som till exempel modig, konstnärlig, kleptomanisk, klumpig, paranoid eller romantisk. Sedan kan du kombinera upp till 5 olika personlighetsdrag för att skapa massor av olika individer

Den helt nya "Skapa-en-Sim"-funktionen låter dig på alla möjliga sätt skapa och förändra din Sim så att den blir unik. Funktionen är väldigt lätt att använda men samtidigt mer kraftfull än någonsin tidigare. Funktionen låter dig finjustera varje aspekt av din Sims ansikte - välj hårfärg, hudton och massor av andra saker som gör att din Sim blir naturtrogen. Det har aldrig varit lättare att skapa en Sim som är smal, rund, muskulös eller allt där emellan. I sann The Sims-anda kan du naturligtvis vrida, vända och ändra på det mesta. The Sims 3 erbjuder dig dessutom en rad möjligheter att designa både insidan och utsidan av dina simmars omgivningar.

Dessutom kan du anta utmaningen i att klara av långsiktiga eller kortsiktiga mål för att sedan njuta av belöningarna. Baserat på dina simmars personlighetsdrag, färdigheter och karriärsval, har dina simmar lång- och kortsiktiga önskedrömmar som innebär att det hela tiden är roligt och utmanande att spela. Du har en total frihet att välja om du vill uppfylla deras drömmar och ge dem livslång lycka...eller inte! Kommer din Sim att ta steget från latrintömmare till astronaut eller utvecklas från en galen sportfåne till en legendarisk sportstjärna? I The Sims 3 blir livet vad du gör det till.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte bara säga att jag verkligen älskar den här bloggen, jättekul att få veta allt nytt om The Sims, både 2 och 3 :P Tack för att du har den här bloggen!

2008-08-30 @ 14:03:07
Postat av: Liselotte

Tack så jättemycket!

Din kommentar värmer verkligen, tack igen!Kram

2008-08-30 @ 15:53:29
URL: http://simsnorden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0