19 mars kommer the sims 3!

THE SIMS 3 I SVENSKA BUTIKER DEN 19 FEBRUARI 2009


Samma premiärdatum gäller även för The Sims 3 Collector's Edition som innehåller The Sims Plumbob USB Drive, exklusivt spelinnehåll och mycket, mycket mer!

REDWOOD CITY, KALIFORNIEN den 20 augusti, 2008 - Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) offentliggjorde idag att The SimsTM 3, den efterlängtade efterföljaren till The Sims 1 & 2 kommer att finnas i svenska butiker torsdagen den 19 februari. Frihetskänslan i The Sims 3 kommer att inspirera dig med ändlösa kreativa möjligheter och roa dig med oväntade och överraskande händelser. Spelet erbjuder ett nytt sömlöst och öppet grannskap, en ny "Skapa-en-Sim"-funktion, nya unika personlighetsdrag, oändliga möjligheter att förändra dina simmar och ett nytt gameplay som är snabbt och belönande.

The Sims 3 Collector's Edition som också kommer att finnas i svenska butiker den 19 februari, innehåller det fulla spelet plus en rad samlarföremål samt ett bonusspel. Det kommer endast att finnas ett begränsat antal exemplar av The Sims 3 Collector's Edition. De som förbokar hos utvalda butiker kommer att få ytterligare en bonus i form av en exklusiv veteransportbil i spelet och en poster som ger en första vy över det nya grannskapet. Bonusartiklarna kommer att delas ut så länge lagret räcker.

"Jag är mycket glad över att äntligen kunna sätta The Sims 3 i spelarnas händer. Och The Sims 3 Collector's Edition som släpps samma datum kommer att erbjuda våra lojala spelare en väldigt speciell The Sims - upplevelse", berättar Rod Humble, chef för The Sims Studio.

The Sims 3 erbjuder en ny spelmotor som gör det möjligt för dig att placera din helt unika Sim i ett öppet och levande grannskap, där de kan ströva fritt och undersöka de nya omgivningarna som till exempel stranden, bergen och stadens centrum. Grannskapet är levande och utvecklas hela tiden och något som påverkar en Sim på ena sidan grannskapet kan få konsekvenser för en annan Sim som befinner sig på andra sidan stan. Om din Sim är på rätt plats vid rätt tillfälle, vet man inte vad som kan hända! För första gången har simmarna distinkta personligheter tack vare en rad olika och helt nya karaktärsdrag. Du har möjligheten att välja från dussintals olika personlighetsdrag som till exempel modig, konstnärlig, kleptomanisk, klumpig, paranoid eller romantisk. Sedan kan du kombinera upp till 5 olika personlighetsdrag för att skapa massor av olika individer.

Den helt nya "Skapa-en-Sim"-funktionen låter dig på alla möjliga sätt skapa och förändra din Sim så att den blir unik. Funktionen är väldigt lätt att använda men samtidigt mer kraftfull än någonsin tidigare. Funktionen låter dig finjustera varje aspekt av din Sims ansikte - välj hårfärg, hudton och massor av andra saker som gör att din Sim blir naturtrogen. Det har aldrig varit lättare att skapa en Sim som är smal, rund, muskulös eller allt där emellan. I sann The Sims-anda kan du naturligtvis vrida, vända och ändra på det mesta. The Sims 3 erbjuder dig dessutom en rad möjligheter att designa både insidan och utsidan av dina simmars omgivningar.

Dessutom kan du anta utmaningen i att klara av långsiktiga eller kortsiktiga mål för att sedan njuta av belöningarna. Baserat på dina simmars personlighetsdrag, färdigheter och karriärsval, har dina simmar lång- och kortsiktiga önskedrömmar som innebär att det hela tiden är roligt och utmanande att spela. Du har en total frihet att välja om du vill uppfylla deras drömmar och ge dem livslång lycka...eller inte! Kommer din Sim att ta steget från latrintömmare till astronaut eller utvecklas från en galen sportfåne till en legendarisk sportstjärna? I The Sims 3 blir livet vad du gör det till.

The Sims 3 Collector's Edition kommer att innehålla:

· The Sims 3 till PC

· The Sims Plumbob USB Drive med matchande grön karbinhake

· En exklusiv italiensk sportbil i spelet

· Tips & Trix guide

• The Sims 3 Plumbob-klistermärken

Wooow! jag vill så ha collectors editions! :D:D

Kommentarer
Postat av: Carro

guud va kul!

blev förvånad över att den kommer så tidigt, trodde inte att den skulle komma föräns i april.men gud va coolt med The Sims 3 Collector's Edition måste också ha den!!kramar

Carro

2008-08-21 @ 09:59:46
URL: http://carrobruden.blogg.se/
Postat av: Lovisa

MÅSTE ha collectors edition! Undrar när man kan börja boka??

2008-08-21 @ 10:58:47
URL: http://lovehia.blogg.se/
Postat av: sara

vart kan man förhandsboka the sims 3 collectors edition??? jag har bara sett sidor på engelska o där finns det men då e det engelska...

2008-08-21 @ 18:42:39
Postat av: Janne

Ska man betala så mycket mer för så lite som påverkar spelet. En bil?2009-07-14 @ 13:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0