Urbania

Oh yes jag har skapat en egen semesterort. Jag tyckte att det saknades en riktig storstad med citypuls, så jag skapade Urbania.(Bara namnet, :P). Än så länge har jag byggt ett city hotell och gjort en park/trädgårdscafé. Du ser på bilden nedan, mysigt va?

Jag ska skapa såklart resturanger, olika shoppingmalls, muséer, caféer, spa, hotell, lägenheter, ev nån mer park, frisör m.m. Har ni nå tips på saker jag ska bygga?

Kramar på er alla

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag har en fråga.

När jag laddat ned saker, så dyker det upp en varningsruta innan man startar spelet, där det står "Vi har upptäckt.. detta innehåll kan orsaka oväntade spelstörningar" sedan kan man välja om man vill aktivera eller inte.



Brukar det komma upp en likadan ruta för dig? ;p

2008-08-18 @ 14:37:10
Postat av: Nathalie

jag har aldrig skapat ett helt kvarter så, kanske borde testa ^^



Sandra: så får jag också, jag aktiverar alltid den och den händer inget speciellt, men om jag trycker på inaktivera så försvinner garageporten och det "/ (jag har inte nattliv)

2008-08-18 @ 17:16:11
Postat av: Liselotte

De där röda tecknen framför downloadsen är inte alls bra. De kan som sagt vara skadliga för datorn eller inte fungera alls. Om du klickar på aktivera KAN det hända något med ditt spel, men det behöver också inte heller göra det. Möbler brukar inte vara någon fara, men se till med hack såsom inteenminator (har ställt till med en del problem) eller andra hack att du kollar upp att filerna är ok och inte innehåller virus innan du aktiverar dem!



Lycka till

2008-08-18 @ 20:06:08
URL: http://simsnorden.blogg.se/
Postat av: Sandra

Då, till min nästa fråga xD



När man laddat hem packade filer, hur får man det då att fungera?

När jag packat upp filerna blir de bara vita och går inte att klicka på. Eller ska man bara på något sett placera de i spelmappen?



Tacksam för svar ^^

2008-08-18 @ 23:29:52
Postat av: Sandra

gah, det var min dator om det var fel på xD behöver ingen hjälp ^^

2008-08-20 @ 19:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0