Really really really confirmed!

SÅDÄR. THAT'S IT. OVER. FINITO. Efter Fritid så är det slut i Sims2 världen. Japp, de e sorgligt men sant. No more expansions.


På ett forum i quartertothree så är det bekräftat av Rod Humble (nuvarande vice producent för the sims eftersom Will Wright leker i Spore) att Fritid är det sista expansionet i The Sims 2.

"For the Sims 2 game there is no news apart from the wonderful Freetime (you can be a gamer in it for crying out loud, why do you hate gamers?). Thats it for the Sims 2 in terms of new stuff. For Sims 3 there will be new information soon."

Rod skriver i princip att det är inga nyheter från underbara fritid, och det är det nya i sims 2 som kommer komma i den formen. Det kommer komma information om ts3 snart.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Det känns sorgligt att det inte kommer ut nå mer expansion, men listan är ju ganska lång nu på att kunna göra sin sims2 lista komplett. Kommer då kitchen & bath bli det sista prylpaketet? Nobody knows. Men jag har en teori om att de då också borde vara de sista.

image246
Rod humble på vift. Slår vad om att han tagit bilden själv med sin webcam för att känna sig mäktig.



Okej, så vad gör ni nu? Ni följer länken däruppe o läser forumet eller så e de bara å vänta på mer info... :)

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Usch det känns ju jättesorgligt! :( Fast jag är ganska glad om det inte kommer någon motsvarighet till Makin' magic eftersom det är roligt när det är mer verkligt (ockej jag bortser från utomjordingarna just precis nu)
Don't get me wrong, jag älskar magi (helloooo big HP-fan here!) men det känns inte riktigt rätt i the sims... vad tycker du om det?

2008-02-16 @ 12:20:47
URL: http://lovehia.blogg.se
Postat av: Anna:)

Ja, det är lite sorgligt att Fritid kommer vara det sista expansionspaketet. Men samtidigt känns det kul med ett helt nytt sims-spel. Frågan är bara om man kommer att glömma bort The Sims 2 lika snabbt som man (i alla fall jag) glömde bort det första spelet...?

Tack för länken till patchen. :)

2008-02-16 @ 15:49:25
URL: http://anabanana345.blogg.se/illusion

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0