USCH!!

Nä vad tråkigt. Jag kommer inte åt Snooty Sims server. Bläääääääääääää.
Iafall nu har det hänt lite grejer som INTE bara handlar om sims3.


  • Kort rescension från SVT:

The Sims 2, Fritid
För: PC
Ålder: 12
Betyg: 4
Man har rätt att vara lite gnällig när det kommer nya expansioner och tillägg till The Sims 2 (de är ju så många), men det är svårt att inte kapitulera för Fritid. Spelet ger helt klart ett ökat djup till ens simmar, som nu plötsligt kan ha två ambitioner i livet istället för bara en.


Man kan ny låta sina simmar bli fanatiskt intresserade av att exempelvis träna, måla, dansa, laga mat, spel tv-spel (Sims3 så klart) eller meka med bilar. Dessutom får man tillgång till nya hus och tomter, till exempel ett garage att meka med bilen i. Bilvraken man mekar med blir så småningom en färdig bil som man kan köra med.
Även om man nu kan ägna sig åt vad man vill har simmarna olika mycket talang för olika saker, så vill man nå riktigt långt inom en hobby så gäller det att välja rätt. Ju mer man håller på med en hobby, desto fler saker kan man göra, till exempel blogga om sin hobby eller lära ut den till andra.

Poängen man får när man uppfyller målen kan man smart nog spendera så att ens sims naturliga behov minskar, så att man exempelvis inte behöver lika mycket sällskap eller att man kan äta massa mat utan att bli tjock. En välkommen utveckling!

De nya platserna låser man upp när man ägnat sig tillräckligt länge åt en hobby och blir så duktig att man får ett medlemskap i hemliga klubbar. Det bästa av allt med dessa platser är att tiden nästan står stilla medan man håller på med sin hobby där. För hur skulle annars dagens timmar räcka till för allt?

  • 7 dagar kvar tills första officiella infon om Ts3.
  • FÖRVARNING! Jag åker till Kina på semester den dagen, och kommer vara borta till den 5:e april. No blogging.... sorry! Men glöm icke att jag kommer komma tillbaka, och att ni fortfarande kommer läsa!
  • Tävling på sims.se i Simball! Den med månadens högsta high score vinner en simspryl. Delta, delta, delta!


Allt för mig den här gången. Glöm icke att simsa!

/ Liselotte


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0