5 snabba

5 snabba tips för dig som vill starta eget! by sims.se

Arbeta hemifrån!
Det enklaste sättet att starta ett företag är att köpa en elektrobiljettomat till en färdig tomt. Om din sims hem är välbesökt av andra simmar i området, se då till att slå mynt av det genom att ta inträde av dina gäster. Använd telefonen eller datorn för att välja HEMMAFÖRETAG. Håll inträdespriset lågt till en början och koncentrera dig på att få kundlojalitetsstjärnor och företagsfördelar. Du kommer inte att bli rik men detta hjälper att få affärerna att växa på sikt.

Vad är du bra på?
Att höja talangnivåer kan ta lite tid. Köp en arbetsbänk (blommor, robotar eller leksaker) till din sims tomt och börja skapa. För att finansiera den nya hobbyn kan du införskaffa en kassaapparat och sälja dina saker direkt på garageuppfarten. På så vis bygger du upp din sims kundlojalitetsstjärnor och tjänar företagsfördelar.

Köp i Blå Lagunen
Om du vill ha ett av de alldeles nya Blå Lagunen-företagen från start, välj en av familjerna som är nya i The Sims 2 Arbetsliv. Dessa familjer har redan tillräckligt med pengar för att kunna köpa ett befintligt företag utan ekonomiska svårigheter.

Från koja till slott
När du köper en affärstomt med en nyskapad sim, har du bara §20,000 att lägga på startandet av företaget och ett hem till din sim. För att få ut det mesta möjliga ur dina simdaler, bygg det billigaste tänkbara huset så att det finns pengar över till att köpa ett företag. Med lite sparsamhet och mycket hårt arbete kan din sim faktiskt bli miljonär på ganska kort tid!

Allting är till salu...
Så fort du har köpt en tomt är den din att förvalta. Om din sim har tillräckligt med pengar kan han eller hon köpa en billig rörelse, jobba hårt för att höja dess värde och sen sälja den och gå med vinst efter ett par dagar. Köp billigt, sälj dyrt!

Ett sista tips
När du driver ett företag är det lättare att sälja billiga varor men då måste du också sälja mycket mer för att kunna gå runt på det. Dessutom kräver det mer arbete i kassan och med påfyllning av lager. Säljer man dyra saker däremot, tar varje affär lite längre tid så ett bra knep är att sälja billiga saker i början för att bygga upp ett varumärke och sedan gå över mot dyrare varor.

image428

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jättebra med sådana här tips :D:D

Svar:
Haha nej det handlade inte alls om dig :P Jag är rätt förbannad på min svenskalärare bara...

2008-05-30 @ 18:07:22
URL: http://lovehia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0