Våren 2009...

image370

En ganska så najs bild från kommande the sims 3. Riktigt tantigt och mysigt. Kolla bara på fotöljen till exempel. Vilken design! Sen resten av rummet har en muusig känsla med personlig prägel, som kan vara lite svår att få i ts2. Men men, vi får se... The sims 3 is in da house!

Kommentarer
Postat av: caroline

åå gud va jag längtar tills den kommer ut..hur ska man orka vänta i 11 månader "minst" till :S

/Carro

2008-05-08 @ 17:15:54
URL: http://carrobruden.blogg.se
Postat av: Madde

Hejsan Liselott!

Vilken cool sida! Inte ofta man ser såna här! Så de e bra! ;)

Jag längtar också jättemycket till Sims 3 kommer ut! E själv lite av en simsnörd, men ja har tvingats sluta för att de spelen ja har laddat ner inte går å få igång. Vet inte va som e problemet =/ Men jag tänkte lösa detta med att ladda ner det nya Sims Castaway :) Har redan laddat ner det men jag vet inte hur jag ska installera det. :/ Har försökt hitta på din sida hur man gör å försökt följa det, men när jag gör detta står det "Error in command line". =/ Därför skulle jag bli SJUKT glad om du skulle vilja säga din msn eller adda min msn så att vi kan prata! Å de skulle också va kul å känna någon som är intresserad av Sims också ^^

Svara snarast tack! ;)

Ha det & tack på förhand!

Madde

The ex-simsnörd ;)

2008-05-08 @ 18:50:49
URL: http://iamadorkbutihaveablog.blogspot.com
Postat av: Samanta

Jag undrar om ni har fusk och tips till/om The Sims Castaway? Jag har fastnat på berättelsen med tjejen när hon måste söka efter ett Nepeta-blad tror jag det hette. och finns det fusk som liknar elr göra samma sak som boolProp testingCheatsEnabled true??

Tack på förhand!

2008-08-28 @ 19:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0