Tips för att bli en grym byggare!

The Sims handlar ju till största delen av att sköta sina simmar, men det finns även en helt annan dimension av det hela som inte bara ger trovärdighet i ditt spelande utan även förgyller! Vi snackar bygg- och köpläge.

Vissa människor och arkitekter spelar Sims endast till anledningen av att bygga och få leva ut sina vildaste konstruktionsfantasier. Visst, det är något begränsat- men med lite färdigheter så går det nästan att göra allt.
På youtube kan man hitta flera byggvideos av simspelare, och vi laddar ständigt ner hus. Men hur ska jag själv bli en bättre byggare? Simsnörden listar!

♥ Kolla på hus/tomter.
Besök hemsidor som är duktiga på husbygge (följ ex. någon länk här till höger) och kolla på deras hus. Inspiration är bra, och tänk på hur de konstruerat dem. Varför är deras hus så snyggt? Hur har de placerat grund? Placerat ut väggar? Ljus? Ha detta i åtanke som du sedan kan bära med dig när du själv ska bygga.

Youtubefilmer. Att se hur folk verkligen gör när de bygger kan vara inspirerande och givande.

Verklighetstroget. Ofta när man bygger hus själv kör man först en stort fyrkant sen 9 rutor för toaletten, sovrum på 20 osv... Kom bort från ruttänket! Bra hus är egentligen de som är verklighetstrogna, som inbringar en mysig hemmakänsla. Besök några hus i skönköping eller veronavik- och du kan faktiskt tänka dig husen finnas på riktigt. Jag gillar Familjen Trevlig och Drömmares hus speciellt mycket.

Bygg ditt eget hus. Du vet precis hur det ser ut hemma hos dig. För över det till sims och vem vet- du kanske hittar nån snygg rumkonstruktion du vill använda till ditt nästa bygge!

Dröm, visionera... Att börja bygga på en tomt utan idéer blir ofta misslyckat. Jag som börjar känna mig mer och mer van vid bygge brukar oftast tänka på olika byggnader i sängen när jag ska sova. Hur vill jag göra den perfekta resturangen, med tak och planlösning!? Allting blir då mycket enklare när man väl sätter sig ner och tar tag i saken från början när man har en klar idée.

Pröva, praktisera. Enda sättet att lära sig. Ibland kommer något bli helt misslyckat, men tappa inte modet- jag lovar dig att om du fortsätter kommer du en dag bli riktigt GRYM på simsbygge!

 
Ex. på simsbyggvideo

Kommentarer
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en super tävling som market2member har.



Värva nån vän och vinn snygga priser.Jättelätt att vinna



Har en jättestor julklappssäck med massa vinster.



Allt är gratis gå in här



http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=78d1bddb-e2da-4822-9b05-5a50360bc404

2008-12-01 @ 12:41:28
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: tin

spelar du spore också? :)

2008-12-03 @ 14:19:27
URL: http://tins.devote.se
Postat av: mobbad

fann .. va mobbad denhär e.. o.O

2008-12-10 @ 00:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0