Vilken träningssim är du?

Det finns en massa olika sätt att få träning i The Sims och samtidigt kirra hem lite fysikpoäng. Det är dock inte alltid lätt att hitta rätt och veta vad som passar just ens egna sim. Simsnörden guidar dig till de olika träningsformerna!

YOGA
Inga redskap, gratis, harmoniingivande
Denna träningsform passar den stressade simmen som satsar mycket på jobb och karriär. Du kan utföra yogan precis där du står och det behövs ingenting och det är gratis. Man bör kanske vara lite utav den lugnare typen för att uppskatta denna träningsform, men jag lovar dig att din sim kommer göra en massa sjuka grejer! :O

Klassisk gympa
Tv eller radio, gratis
Tonåringar brukar speciellt uppskatta denna moderna och "hippa" träningsform. Fokus ligger på tuffa armhävningar, hopp och annat till typ techno och RnB. Simmen blir tränad men blir trött och svettig väldigt fort. Se till att ha en dusch nära till hands och att läxorna är gjorda!

Kickboxning
Karriärsbelöning i sport
För simmen som gillar tuffa tag och kanske är något aggressiv så kan kickboxning vara ett ganska bra alternativ. Den tar ganska stor plats men ger verkligen resultat i  träningen!


Tai-Chi
Ha lärt dig Tai-Chi av någon.(Har nån i kvarteret väl börjat så sprider den sig automatiskt till typ ALLA)
Även detta ger lugn och balans till kroppen, men Tai Chi är lite roligare än yoga. De har kul så att säga.

Gym
För den sociale och simmen-med-oändligt-mycket-tid-inga-barn-eller-familj
Att gå på stadens lokala gym kan inte bara göra susen för din kropp, utan även så träffar din sim en massa nya sköna människor att hänga med. Under tiden du pumpar med skivstång så snackar du lite glatt med grannen på ställningen bredvid. Love is in the aaaaair! Obs! Glöm inte att ha snygga träningskläder!


Balett
Barrkrävs
Om din sim älskar musik och dans så är balett den perfekta träningsformen. Barnen kan träna redan från tidig ålder och odlar inte bara ett djupare intresse för musiken utan får god träning på köpet. Det är otroligt enkelt att ha en barr hemma någonstans, eller så kan man ju åka in till min Musa- men varför när du kan göra tonduer hemma? Denna aktivitet gör inte simmen så svettig och gör att den har riktigt kul!


Jogging
Lite intresse för sport
Denna aktivitet är både enkel och mycket rolig. Bara en sim behöver ha ca 5 fritidspoäng för sport och så kan den dra med hela familjen ut på joggingtur oavsett väder. För en stressad familjefader kan detta vara den ultimata träningsformen att kunna hinna med. (psst! En proteinshake efteråt gör gått för magen!)

Hemmagym
Vissa simmar uppskattar att träna för sig själv i ett dystert litet rum, vissa säger att de gör dem mer fokuserade men men...


Militärbanan
Karriärsbelöning i militär och en stoor tomt
Finns det något mer ansträngande och krävande än denna militärbana? Ni har säkert prövat den... och vet hur simmarna mår efteråt. Men vill man bli fit så ska det väl kännas lite?

Bollsporter
Basketkorg, fotbollsmål
Bollsporter är en socialgrej som många simmar gillar. Att kasta amerikansk fotboll med en nyfunnen vän kan ge spurt i relationen, men också att hela familjen kan träna basket och fotboll tillsammans en lördagförmiddag är väl fantastiskt? En tomt är ett måste.


Mer tips om gymkläder kommer snart.... Detta inlägg tog tid! Hoppas att ni uppskattar lite såna här inlägg :)


Kommentarer
Postat av: johanna

Hej... vilket sims är det som man kan träna???

alltså balett o grejer:D

är de nåt prylpaket... berätta gärna:)

2008-09-19 @ 22:14:09
URL: http://johannakarlssons.blogg.se/
Postat av: Liselotte

Fritid!XD

2008-09-28 @ 19:05:00
URL: http://simsnorden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0